Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vevuska1 Ahoj, my sme sa pytali v obchode (tej drevenici pri Carrefoure) a DorJan je v podstate ten isty vyrobca ako Camarelo, len je drahsi, trosku iny dizajn a nizsie vanicka. Tiez hovorila, ze Camarelo ma najväcsiu vanicku na trhu a nemali tu Alpine, co sa paci ursula5. Ja vaham medzi Camarelom a Alpine sport, Alpine je lacnejsi a viac sa mi paci farebne, Camarelo zase odskusala kamaratka a maju ho v obchode na "ohmatanie" 🙂
@miskachrumka keby to skodilo, tak by mi to sestricka povedala, lebo sa ma na to v 12tt pytala, a ja ze mavam a ze sem tam aj zapacha, ale to skor az vecer, cez den nie, tak musim menit spodne pradlo. 🙂 Ale mozno to nebol ten zapach co myslela ona, skor ako ked mas kramy a pouzivas vlozky a to dokaze smrdiet, tak asi tak isto som to mala aj ja.
@monculka zistila som, az ked som to poslala 🙂
@19vierka84 keby si mala nejaku mykozu tak by to vyšlo aj v moči, pokial by to bolo horšie tak ti lekár niečo predpíše
@saranata prave preto si z toho nic nerobim. jedine co mi vyslo v moci boli stopy krvi, ale to mi povedala, ze je v pohode, lebo maternica pracuje.
@19vierka84 presne netreba vsade hladat problem🙂
@miskachrumka vytok mam aj ja a dost silny, musim byt stale na intimkach, tiez som z toho zufala. ale mne na poslednej kontrole aj zistili nejaky zapal v posve
baby kludne napiste, co uz mate pokupene a co este budete kupova, viete ja prvorodicka, nech na nieco nezabudnem a zacnem pomalicky nakupovat 🙂
@loralo ja mam momentale este len bodycka s dlhym rukavom 6 ks velkost 56, jedny dupacky 62 a uterak som kupila mimcu. doma mam zoznam co si mam kupit na zaciatok, kamoska mala male v tom istom case ako ja, tak mi poradila.inak vela toho aj dostanem, tak si nakupim len to co mam, nech ma aj nieco odo mna a k doktorovi
@19vierka84 a okrem oblecenia, tie ostatne prakticke veci?
@loralo teraz som u nasich, doma mam ten zoznam, tak ti ho napisem do spravy a uvidis co asi tak priblizne. 🙂
@loralo http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1277/vy...
taký základný prehlad
najlepšie čo ja odporučam su bodynká a polodupačky, super na nočne prebalovanie🙂
jeeej baby ja tiez neviem co mam kupovat a to uz jednu krpku mame :D ked sa mala narodit mala tak som kupila vsetko 0-3 m a ked sa mala narodila boo jej vsetko obrovske bo mala iba 47 cm 🙂 takze este manzel letel kupit aspon 2 dupaciek a bodinka nech ma mala co nosit 🙂 tak rozmyslam ci este jednu supravicku taku malu dokupit alebo nie, to boi tie najmnesie co mali a aj to jej bolo velke trosku 🙂
ja iba tak babulky................. ze ako nam to leti... uz sme pomaly v polovici 🙂 prajem vela zdravicka a coskoro bude slniecko, to nas posilni... pa a pekny den
no akurát som dožehlila kopu prádla, teším sa 😅
je tu niektorá z vás ktore má termin alebo tak neako blizko august a je tt ??
@m_mirka polnske kočiky más predajnu aj v pezinku v mole nakupnom centre ja osm tam bola pozerat adbor arte 3x3 a dokonca aj v avione maju tako captiva mohican ten je tiez velmi pekny povodne som chcela kupit ten ale tento vikend som bola na vystave v brne a tam tych poliakov bolo požehnane 😀 a aj som si tam kupila dor jan velmi pekne a obrovsku vanisku ma.

@19vierka84 to asi nemalo ist mne 😉