icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

cicimon
12. mar 2012

@nati04 jasne, mozes.... len farebne na/pred porodom nie

ursula5
12. mar 2012

@porinka no neviem či budem mať odvahu na plavky, viem že teraz je to už iné ako kedysi ale neviem seba ohodnotiť či sa odvážim s bruškom do plaviek, zajtra začína s cvičením pre tehulky tak som zvedavá aké to bude 😀

vevuska1
12. mar 2012

@ursula5 no mne sa teda cez leto urcite nebude chciet, uz aj tak dost zle znasam teplo a nie este ked som tehu, ja mam strasne nizky tlak a horucavy mi nerobia dobre, takze do leta by som chcela mat vsetko doma pripravene a nachystane 🙂 a dr mi povedala, ze mam ratat s tym, ze sa mi babo moze vypytat aj skor na svet kedze uz dcrka sa narodila o 3 tyzdne skor, tak je moznost, ze aj teraz pojde skor von mimi 🙂 a to budu asi najvacsie tepla 😝

miskachrumka
12. mar 2012

Baby chcela by som sa opýtať či máte niektorá aj nejaké výtoky ?
ja som to oznámila minule gyndovi že si mám kupit nejaku tinkturu od spodu 😒
može to nejak niečo ohroziť ?

porinka
12. mar 2012

@ursula5
aj ja by som chcela chodiť cvičiť, až bude teplejšie, len neviem, či doky dovolí 😖

porinka
12. mar 2012

@miskachrumka
veď výtok je normálny v tehu, som čítala. A že pokiaľ nezapácha, teba nič nesvrbí, nepáli, tak je to ok. 🙂

ursula5
12. mar 2012

@vevuska1 ja mávam tiež nízky tlak ale pri tomto tehu som akosi v pohode, predtým som si musela aj na chodník sadnúť čo som nemohla stáť 😀 všetky musíme rátať, že sa to môže narodiť skôr 😉
ja si to tiež chcem do júna pochystať a potom budem už len prať a žehliť upratovať pomaličky a tak 🙂

porinka
12. mar 2012

@ursula5
no ja možno do tých plaviek nevleziem, keď sa zbadám v zrkadle 😅

nati04
12. mar 2012

@miskachrumka ahoj ja som mala sem tam ale to vzdy ked som jedla sladké.myslim že ked ťa to nesvrbi nemal by byt problém

ursula5
12. mar 2012

@porinka ja som sa nepýtala, ak nezabudnem tak sa zajtra opýtam či môžem cvičiť, si na rizikovom doma na PNke?
ja už chcem cvičiť lebo ma bolievajú kríže tak sa potrebujem trošku hýbať

porinka
12. mar 2012

@ursula5
na PNke už od stimulky, či na rizikovom neviem, ale od prepustenia zo špitálu chodím na kontroly aj do rizikovej ambulancie.

ursula5
12. mar 2012

@porinka no ja som bola doma po KET 2 mesiace a od 1.2.2012 ma pustila do práce, teda pýtala som sa, že keď je všetko OK či môžem, že skúsim a keby čosi tak šup znova na PN ale zatiaľ všetko ide ako má 🙂

porinka
12. mar 2012

@ursula5
ja som bola už dva krát hospitalizovaná, takže do pôrodu budem doma 😀
aj mňa bolievajú kríže, keď dlhšie sedím alebo chodím
a nehovorím o kilách, ktoré sa na mňa lepia

miskachrumka
12. mar 2012

@nati04 nesvrbí ale niekedy aj trošku zapácha :( a niekedy nie no uvidíme ináč som zmenila aj prach na pranie po dlhej dobe 😒

ursula5
12. mar 2012

@porinka ja som bola len raz v nemocnici na začiatku 2 dni a to mi povedala, že je to úplne normálne 🙂
včera som mala pracovný deň a keď som si večer sadla myslela som, že sa už nepostavím tak ma všetko bolelo, ale pribrala som od začiatku zatiaľ len 4 kg, ale ešte to pôjde riadne hore 🙂

vevuska1
12. mar 2012

@ursula5 no ja som mala naposledy 80 na 50 :/ sestricka sa zhrozila uplne, no to som robila aj ja ked na mna prisli mrakoty hned sadnut alebo cupnut hocikde na ulici v obchode, ludia iba na mna pozerali, ze ci som normalna

saranata
12. mar 2012

@ursula5 ja to už poznám , aj pri druhej som už posledný trimester mala všetko a ked som aj niečo kupila tak to bolo pre radost len 🙂
tam som čakala len na to či sa potvrdí dievča a už sa nakupovalo vo velkom
teraz tiez čakám čo bude, ale mne sa páčia neutrálne veci a biele veci takze na prve mesiace už v podstate mám všetko , kočík som mala vybratý už dávno takze ja nehladám už nič
lehátko, prebal.pult atd to mám doma teraz co som kupovala pri malej takze zachvílu budem kompletná🙂

porinka
12. mar 2012

@ursula5
ja som bola 4 dni v 7tt a 10 dní v 14+15tt. Ja som pribrala asi 7 kg, ale tým, že nič nerobím, vôbec nejem za dvoch. ☹

saranata
12. mar 2012

@miskachrumka v tehu je tendencia zvyšenia vytoku u zeny, ale pokial nepali a nezapacha tak problem nie je , to čo je v lekárni na to určene vrátane čipkov alebo tinktury nie je nijako rizikové pre tehulky🙂
ved tam ti poradia

nati04
12. mar 2012

@miskachrumka ja Som mavala roky s týmto problém dokonca pri Prvom tehotenstve az taky že som musela mat intimku a od vtedy nosim len biele spodne pradlo a je to omnoho lepšie 🙂 skús aj ty len biele

ursula5
12. mar 2012

@vevuska1 ja som mala tlak 40/60 keď som čakala dvojičky to bolo pred skoro 16timi rokmi 😀 😀 teraz sa cítim akosi lepšie 😎

ursula5
12. mar 2012

@porinka ani ja nejem za dvoch, len papkám tak častejšie ale pomenej, ale ty si doma to asi preto viac priberáš, ja sa hýbem ale v robote len sedím a do práce len autom, tak tiež moc nenahýbem so sebou 😀 😀

ursula5
12. mar 2012

idem off, za chvíľu domov z práce tak až niečo ešte spravím 😀 😀 😀 ja sa zas ozvem
držte sa

vevuska1
12. mar 2012

@ursula5 no u mna si sestricka iba tak tipla, lebo ten tlakomer elektricky mi nevie zmerat tlak 🙂 ze som ako chodiaca mrtvola, ale ze lepsie nizky ako mat vysoky, len si davat bacha aby som sa dakde nezlozila

saranata
12. mar 2012

@ursula5 tak ja stále chudnem , zajtra idem na kontrolu ale stále si myslím ze ked je z čoho tak nie je problem 😀
nizky tlak som mala pri druhej teraz pred dvoma rokmi a chodila som aj na interne kvoli tomu, kade som chodila tade som išla do kolien, v obchode, vonku v lekárni , no hruza len sa mi zatmelo a už sa mi lamali kolená , teraz to nastastie nemám aj ked kávu stále nemozem , zatial sa drzím

19vierka84
12. mar 2012

@saranata len otazka je co zapacha a co nie.
@miskachrumka ja mavam tiez vytoky a pohodka, vstko je o.k.

saranata
12. mar 2012

@19vierka84 myslím ze to je niečo čo sa vymyká normálu a to kazdá na sebe pozná 🙂

monculka
12. mar 2012

@miskachrumka dobre...som rada ze to neskodi bo som sa aj zacala bat trocha...ale dobre potom

monculka
12. mar 2012

@nati04 ja som mala tyzden gelove nechty a som povedala ze uz nikdy viac...ako mne to dost znicilo nechty... 😒 mam na nich take priehlbinky ci co...necham si narast svoje a budu pekne 🙂 ale je to na tebe len aby ti tie gelove tvoje vlastne neznicily este viac

19vierka84
12. mar 2012

@monculka keby to skodilo, tak by mi to sestricka povedala, lebo sa ma na to v 12tt pytala, a ja ze mavam a ze sem tam aj zapacha, ale to skor az vecer, cez den nie, tak musim menit spodne pradlo. 🙂