icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vevuska1
13. mar 2012

@bobi3 tak ja zehlim vsetko krpatej 🙂 tricka, tielka, nohavicky sa maju dievcatam zevraj zehlit do 4 rokov, takze aj tie

bobi3
13. mar 2012

@vevuska1 jáj, tak to sa rada nechám poučiť 🙂 dúfam, že budeme mať babu 😉 možno dnes sa dozvieme...

saranata
13. mar 2012

@bobi3 nohavicky a ponozky periem na vyvárku a nezehlím , ostatne zehlím

vevuska1
13. mar 2012

@bobi3 ja este aj zehlim, zehlenim sa zabijaju vsetky bakterie, ale aj pranim na vyssom stupni len to ja moc tak neperiem, lebo mala ma vela nohaviciek s obrazkami a ked jej perem na vyssom stupni tak jej tie obrazky zlezu dole, tak ja pozehlim radsej 🙂 a uz som si tak zvykla jej zehlit veci od malinka, ja mam potom lepsi pocit, ze nechodi vykrcena 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

@vevuska1 vidiš dalšia vec čo som ešte nepočula že sa má detské spodné prádlo žehliť do 4 rokov 😕

ursula5
13. mar 2012

@bobi3 ďakujem aj ja držím palčeky 😉

miskachrumka
13. mar 2012

Malé dnes tak zretelne kopká až mi je to smiešne 😵

vevuska1
13. mar 2012

@miskachrumka no mne to vravela este mamina, ze nie je zle ked aj dlhsie, ale ze iba dievcatam, lebo tie su nachylnejsie na vseliake zapaly a podobne sarapaty, dokonca aj ja ked som mala problemy, tak mi pomohlo ze som si prezehlila, samozrejme bavlnene 🙂

bobi3
13. mar 2012

@vevuska1 zase som o niečo múdrejšia 😉

@ursula5 a kedy ideš? my až na druhú 😒

@miskachrumka no dáva o sebe vedieť, zvykaj si maminka 🙂

saranata
13. mar 2012

@bobi3 ideme postupne, ja idem az na 17 hodinu takze budem posledná🙂

bobi3
13. mar 2012

@saranata @ursula5 júj, ale už teraz sa teším na vaše správičky, držte sa 😉

saranata
13. mar 2012

@bobi3 daj aj ty vediet , teším sa na fotečky a správičky🙂

miskachrumka
13. mar 2012

@vevuska1 a aj u chlapcov?
a zvykám mám pocit že som to naposledy cítila pred 10 rokmi nie 3rokmi 🙂

vevuska1
13. mar 2012

@miskachrumka nie myslim, ze u chlapcov netreba, ale to som si nie ista, to som ani dako nezistovala kedze mame babu 🙂

monculka
13. mar 2012

dneska o 12:00 poradna...dufam ze sa dozvieme pohlavie 🙂 a hlavne ze je vsetko ok

miskachrumka
13. mar 2012

@vevuska1 aha ...................................

miskachrumka
13. mar 2012

Mamičky zas mám pocit samoty chýba mi krček :( 😢 😢
sa bláznim ☹ je tu nejaká čo ma dieta v školke je sama celý den ? čo robíte?ja stále nanho myslím ☹ ☹

miskachrumka
13. mar 2012

poznáte nejakú dobrú stránku na tehotenské veci ?

mishuu
13. mar 2012

@miskachrumka ahoj, ty už takto krásne cítiš kopančeky? 😵
Ja cítim niečo len keď si priložím ruky na bruško 😉

mishuu
13. mar 2012

@monculka držím palce a čo si myslíš, že budete mať? Máš nejaký pocit? Ja od začiatku cítim, že to bude chlapček, ale uvidíme aj my možno o týždeň a možno až na veľkom sone v 20tt 😉

miskachrumka
13. mar 2012

@mishuu no ja práveže necítim ešte rukami ani nevidím je to skoro ale aj to bude o 2-3 tyždne ja len cítim v nutri kopkanie !

babatko77
13. mar 2012

ahojte kocky tak ja som tiez augustovka ked dobojujeme vsetko termin mame 23.8 a sme teraz v 17tt uz sme boli na 3D uzv v 16 tom ale este sme stale nevideli pohlavie tak snad o mesiac :(
je tu niekto z BA ruzinov?

bobi3
13. mar 2012

@monculka my o druhej 🙂 držíme palčeky

bobi3
13. mar 2012

@mishuu ja tiež už od začiatku cítim, že to bude chlapček a my by sme chceli babu ☹ 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

@babatko77 ty si už bola na 3D tu unás všade na okolí neurobia skor ako v 20tt 😒

miskachrumka
13. mar 2012

@bobi3 ale však to je jedno ------------
a ja keby som nemala krpca tak chcem chlapčeka sú taký chutný

miskachrumka
13. mar 2012

@bobi3 hádam nechceš povedať že budeš sklamaná ked bude chlapček 😒
je to vobec užastné že žena može mať dieťaa hlavne ako si písala ty že sa vám to konečne na poslednú chvílku podarilo ... a mať dieťa zdravé v dnešnej dobe je dar 😵 a nie si ešte vyberať pohlavie
ja som popravde chcela tiež na úplnom začiatku babu ale ked vidím aké dokážu byt zakerné a podobne tak je mi to jedno je to tiež moje dieta nech je čokolvek !!!!!!!!!!

miskachrumka
13. mar 2012

Všetky naraz dnes máte poradnu 😀 😀 😀 😀
no pekne kto tu má 2.4 poradnu ????????kočky

saranata
13. mar 2012

@miskachrumka no máme to dnes nejako naraz, aj ked ja az o piatej poobede🙂

bobi3
13. mar 2012

@miskachrumka ale nie, samozrejme sa tešíme, to sú len také doberačky 🙂 Ja beriem všetko 😅