Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy chudatko, drzte sa a nech sa co najskor uzdravite.
mne sa velmi páčia tieto http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/F... len su velmi drahé :/
@katja_ no nie každej sa to hodí :D
ale ja zas milujem štíl sekretárka......hlavne košele a elegant gate a podobne 🙂
No idem ja pre bobika mojho🙂 už sa teším 🙂
@katja_ no ja sice rifle nosim rada, ale ani chybat mi nebudu a v lete alebo aj ked sa na jar oteply tak rifle nenosim 🙂 mam rada take sportove nohavice, ci dlhe alebo tristvrtove, skoro ako teplaky 🙂 aaaa v lete mam rada saty, nic sa na teba nelepi, ako nohavice nepr. a teraz predavaju a trojstvrtove leginky a vo vseliakych krasnych farbach, takze tie si nejake kupim, k tomu som videla krasne tricka predlzene na leto v newyorkery 🙂 pekne zakriju brusko alebo tuniku nejaku a je to
@miskachrumka v tom pripade asi iba tehu veci 🙂 ja som zas skor sportova, takze ja kludne aj teplaky a je to :D
@kosska3003 tak ja som bola už aj v Mirage a ST Márií ale kočíky nič moc, tieto tam vôbec nemajú, ešte skočím na bulvár a na Solinky a potom jedine do Poľska 😒
@vevuska1 ja mam tiez radsej sportove oblecenie. najradsej mam nohavice zo 100 bavlny, alebo lanove. su super chladne. saty a ani sukne moc nemusim, nakolko mam sirsie stehna, tak sa strasne potim a triem nohami a potom ma to pali ☹
@19vierka84 j presne take nohavice mam aj ja rada, tiez su vo vseliakych farbach k tomu iba zabky dake tricko a je po probleme 🙂 takze ja tehu veci neriesim a este k tomu mi ich ani netreba, ved ja ani brucho nemam :( iba take trosku a ja by som uz tak rada pomachrovala s krasnym gulatym brusenkom, este kym som neni ako balon 🙂
@miskachrumka no ja do prace mozem len elegantne ale hovorim vsetko sa da 😀
ahojte. teda vy ste hoto popisali.dnes sme boli na tej konzultacii v Nitre kvoli amniocenteze.este do vcera som bola rozhodnuta ze na nu nepojdem,ale dnes som sa tam rozhodla ze pojdem.budu mu ju robit v piatok.robili mi sono,maly sa krasne hmyril 🙂 ale pohlavie mi nepovedali,lebo ze sa velmi hybe,podla mna sa jej s tym nechcelo babrat 😒
A ide sa .....drzte palce🙂
@obycko aj ja zajtra na teba,drzte sa s malinkym. pytala sa ma na rozne choroby v nasej rodile,potom mi rozpravala o tych vysledkoch,ze kedy sa stava ze su take vysledky (nieco o chromozomoch) a potom o rizikach amnio. bolo tam dost tehuliek,takze asi aj v piatok nas bude dost,pokial sa tak rozhodli.idem tam hned rano, vysetria ma,potom odoberu vodu, asi 2h budem cakat,potom pozru drobceka ci je vsetko ok,ak hej idem domov,ak nie ostavam v nemocnici.
@bobi3
@ursula5
no tak som nedopadla inak ako vy v tom smere odhalenia čo to bude🙂
takže dietatko sa krásne hybalo kopkalo ale bolo skrutene ako červík až sa lekár smial, robil mi vysetrenie aj na starom sone a potom na novom a dost dlho ale proste uplne klbko celý čas.
prikladám foto, to nekvalitne je stare sono(prístroj) a poloha ala klbko 🙂 a to druhe z noveho sona a trochu z profilu čo sa podarilo , takže nevieme nič aj napriek tomu ze mi robil sono na oboch prístrojoch
asi to bude tretia hanblivá baba😀
aj to prepol do 3D a ništ, stále len chrbát a ritka a nohy pri hrudníku 🙂
Ako kukám na tejto stránke tak sa tu nájdu rozne mamičky aj take tie mudre aj také tie iné aj hocijaké aj také či čakajú prve v 40 rokocha aj také čo už maju 19 rokoch dve deti ...............tak ja som taký stred 😎 😀
@saranata ono vie že si velmi zvedavá ale máš smolu 😀 😀

ako to tu tak pozeram tak dnes je asi velky "poradnovsky" den... ja idem do poradne zajtra.. dufam, ze sa bude malinke konecne aj hybat bo doteraz len plavalo a nechalo sa len unasat... doktorka povedala ze je to lenive dieta 😢 tak dufam ze zajtra predvedie nejake salta... 😀
inak konecne mi prisli vysledky z krvneho obrazu..vraj na tehotnu su dobre, takze mi odlahlo... este zajtra krv na tripple testy a snad bude vsetko ok 🙂