icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

xtinakc
13. mar 2012

ako to tu tak pozeram tak dnes je asi velky "poradnovsky" den... ja idem do poradne zajtra.. dufam, ze sa bude malinke konecne aj hybat bo doteraz len plavalo a nechalo sa len unasat... doktorka povedala ze je to lenive dieta 😢 tak dufam ze zajtra predvedie nejake salta... 😀
inak konecne mi prisli vysledky z krvneho obrazu..vraj na tehotnu su dobre, takze mi odlahlo... este zajtra krv na tripple testy a snad bude vsetko ok 🙂

19vierka84
13. mar 2012

@nessy chudatko, drzte sa a nech sa co najskor uzdravite.

miskachrumka
13. mar 2012

mne sa velmi páčia tieto http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/F... len su velmi drahé :/

katja_
13. mar 2012

@nati04 nie nie je...

katja_
13. mar 2012

@vevuska1 jj su drahe a ja napriklad rifle nenosim nikdy len sukne...teraz som v zime zacala aj leginy..Zas vela zien rifle oblubuje, takze tam je asi riesenie len tehu rifliky....
Ale mne sa baby pacia viacej v suknickach a satockach 😀 😀

miskachrumka
13. mar 2012

@katja_ no nie každej sa to hodí :D
ale ja zas milujem štíl sekretárka......hlavne košele a elegant gate a podobne 🙂

miskachrumka
13. mar 2012

No idem ja pre bobika mojho🙂 už sa teším 🙂

vevuska1
13. mar 2012

@katja_ no ja sice rifle nosim rada, ale ani chybat mi nebudu a v lete alebo aj ked sa na jar oteply tak rifle nenosim 🙂 mam rada take sportove nohavice, ci dlhe alebo tristvrtove, skoro ako teplaky 🙂 aaaa v lete mam rada saty, nic sa na teba nelepi, ako nohavice nepr. a teraz predavaju a trojstvrtove leginky a vo vseliakych krasnych farbach, takze tie si nejake kupim, k tomu som videla krasne tricka predlzene na leto v newyorkery 🙂 pekne zakriju brusko alebo tuniku nejaku a je to

vevuska1
13. mar 2012

@miskachrumka v tom pripade asi iba tehu veci 🙂 ja som zas skor sportova, takze ja kludne aj teplaky a je to :D

ursula5
13. mar 2012

@kosska3003 tak ja som bola už aj v Mirage a ST Márií ale kočíky nič moc, tieto tam vôbec nemajú, ešte skočím na bulvár a na Solinky a potom jedine do Poľska 😒

19vierka84
13. mar 2012

@vevuska1 ja mam tiez radsej sportove oblecenie. najradsej mam nohavice zo 100 bavlny, alebo lanove. su super chladne. saty a ani sukne moc nemusim, nakolko mam sirsie stehna, tak sa strasne potim a triem nohami a potom ma to pali ☹

vevuska1
13. mar 2012

@19vierka84 j presne take nohavice mam aj ja rada, tiez su vo vseliakych farbach k tomu iba zabky dake tricko a je po probleme 🙂 takze ja tehu veci neriesim a este k tomu mi ich ani netreba, ved ja ani brucho nemam :( iba take trosku a ja by som uz tak rada pomachrovala s krasnym gulatym brusenkom, este kym som neni ako balon 🙂

katja_
13. mar 2012

@ursula5 na tu predajnu na bulvari som uplne zabudla tak sa vraj na vecicky oplati ist, st maria veru nic

katja_
13. mar 2012

@miskachrumka no ja do prace mozem len elegantne ale hovorim vsetko sa da 😀

bobi3
13. mar 2012

@nati04 mňa tiež až na koniec 21tt 😒
@ursula5 no ako si dopadla? mne sono dnes nerobil, že minulý týždeň stačilo, takže až morfologický 30.3. ☹ takže zase čakáme ☹

katja_
13. mar 2012

@bobi3 takze 30. budeme obidve vediet hadamteda, nalejem s apomarancovyn dzusikom

bobi3
13. mar 2012

@katja_ alebo detským šampanským 😀

trutka
13. mar 2012

ahojte. teda vy ste hoto popisali.dnes sme boli na tej konzultacii v Nitre kvoli amniocenteze.este do vcera som bola rozhodnuta ze na nu nepojdem,ale dnes som sa tam rozhodla ze pojdem.budu mu ju robit v piatok.robili mi sono,maly sa krasne hmyril 🙂 ale pohlavie mi nepovedali,lebo ze sa velmi hybe,podla mna sa jej s tym nechcelo babrat 😒

katja_
13. mar 2012

@bobi3 ano aj to pomaha mne ani nie, uz mam zopad flasiek od zaciatku tehu v sebe 😀 , najviac mi chui visnove

bobi3
13. mar 2012

@katja_ hej, hej, aj mne 😉 minule sme mali takú detskú párty u švagra a presne to som si cuckala, ako taká malinovečka 😉

bobi3
13. mar 2012

@trutka júj, tak to budeme držať moc moc moc palčeky!!!! a náš naposledy tiež tak kopal nožičkami že doki tiež nemal trpezlivosť a nič sme sa nedozvedeli 😠 ale už vydržíme do 30.3., to nás čaka morfologický utz 😉

katja_
13. mar 2012

@bobi3 idem 12,30 tak som zvedava co sa mi tam schovava 😀 , potom pojdem kupit nejake chalanske rifle
alebo nieco ruzove najlepsie volanikove satocky

saranata
13. mar 2012

A ide sa .....drzte palce🙂

obycko
13. mar 2012

@trutka budem na teba mysliet, co ti tam vlastnehovorili? Ja idem zajtra do tej Bratislavy aj na konzultaciu a hned aj na odber plodovej vody. Tak ti potom napisem co a ako.

trutka
13. mar 2012

@obycko aj ja zajtra na teba,drzte sa s malinkym. pytala sa ma na rozne choroby v nasej rodile,potom mi rozpravala o tych vysledkoch,ze kedy sa stava ze su take vysledky (nieco o chromozomoch) a potom o rizikach amnio. bolo tam dost tehuliek,takze asi aj v piatok nas bude dost,pokial sa tak rozhodli.idem tam hned rano, vysetria ma,potom odoberu vodu, asi 2h budem cakat,potom pozru drobceka ci je vsetko ok,ak hej idem domov,ak nie ostavam v nemocnici.

saranata
13. mar 2012

@bobi3
@ursula5
no tak som nedopadla inak ako vy v tom smere odhalenia čo to bude🙂
takže dietatko sa krásne hybalo kopkalo ale bolo skrutene ako červík až sa lekár smial, robil mi vysetrenie aj na starom sone a potom na novom a dost dlho ale proste uplne klbko celý čas.
prikladám foto, to nekvalitne je stare sono(prístroj) a poloha ala klbko 🙂 a to druhe z noveho sona a trochu z profilu čo sa podarilo , takže nevieme nič aj napriek tomu ze mi robil sono na oboch prístrojoch
asi to bude tretia hanblivá baba😀
aj to prepol do 3D a ništ, stále len chrbát a ritka a nohy pri hrudníku 🙂

obycko
13. mar 2012

@trutka dakujem. Tak ta budem informovat hned ako pridem domov.

saranata
13. mar 2012

@obycko mooc držím palce aby to dopadlo všetko dobre, a hlavne velmi dobreeeee vysledky🙂

miskachrumka
13. mar 2012

Ako kukám na tejto stránke tak sa tu nájdu rozne mamičky aj take tie mudre aj také tie iné aj hocijaké aj také či čakajú prve v 40 rokocha aj také čo už maju 19 rokoch dve deti ...............tak ja som taký stred 😎 😀

miskachrumka
13. mar 2012

@saranata ono vie že si velmi zvedavá ale máš smolu 😀 😀