icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
14. mar 2012

@tatya mne moc sladke nejde 🙂 si dam len sem tam nejaky kusocek 🙂
ale zato by som vsade capala kilo soli :-/

nessy
14. mar 2012

@bobi3 urcite nie to vsetko su len klebety ktore niekedy nahodou vyjdu 🙂
mne ani pri malej ani teraz nechuti sladke a dokonca mi to zostalo ze po tehu som moc sladke nemusela 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 jj ja som uz zvedava celkom, 26 mam poradnu tak snad uz doktorka uvidi co to bude a potom este morfo, tak tam by uz snad mohlo byt vidiet, ze co to bude.

tatya
14. mar 2012

@katja_ no, ved preto som povedala, ze to musi byt minimalne model ked nie dievcatko 😀

tatya
14. mar 2012

baby musim ist varit obed, len stale neviem co 😲 pomoooc, dajte inspiraciu na nieco bez masa 🙂

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 ja som bola teraz v pondelok a brali mi aj dost krvi na tie testy,a doktor vravel že to zatial vidí na chlapca ale ja neviem na kolko sa dá na to spolahnúť takže zatial to neberiem definitívne...som teraz hlavne zvedavá na výsledky.....

bobi3
14. mar 2012

@luci137 presne aj ja tak 🙂 je nám to jedno, no keď vidím tie krásne vecičky pre dievčatká a sponky, čelenky... nepohnevala by som sa, keby bola baba 😀

@majuska7111 áno, tak to blahoželám. Si asi jedna z prvých, ktorá už vie. My by sme asi tiež radšej dievčatko. Preto ma hnevá, že mi nechutí sladké 😠 😀

@tatya aj vy už viete? no teda, a my stále nič 😠 to naše je asi nejaké hanblivé 😉

bobi3
14. mar 2012

@nessy tak to si ma upokojila 😅

majuska7111
14. mar 2012

@bobi3 No, ocino je rád, ale ja by som radšej dievčatko.. česať, sukničky, šatičky a taak... 😎 Chceme ísť ešte na 3D sono, tak ak mi tam povedia, že to bude chlapec, tak tomu asi až potom začnem veriť.. zatiaľ mám nádej, mohli sa včera seknúť... predsa, bolo tam niečo, čo bolo zreteľne vidno, ale mohla to byť kľudne aj pupočná šnúra, no nie? Ale to je jedno, hlavne, aby bolo bábo zdravé 🙂

luci137
14. mar 2012

@bobi3 veru predsa len taká malá princeznička,ale možno je to aj tým že chlapci sú väčší šibali 🙂 dievčatká su poslušnejšie,ale to už asi bude skôr povahou a výchovou či ?

martinam79
14. mar 2012

Ahojte chystate sa na 3D sono niektora ? kedy? ja mam ist 23.3. ,dufam ,ze to nebude moc skoro ....ci ? 🙂

bodka70
14. mar 2012

@luci137 , no poslušnosťou dievčatiek by som si nebola až taká istá 😉

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 aj ja som bola v pondelok na krv 🙂 nooo to zalezi ozaj od povahy, bo moja mala je teda poriadny cert, niekey vystraja aj za 100 chlapcov, pojasena poblaznena a teraz v poslednej dobe aj urevana za vsetko :/ no ale tymto vsatkym musime prejist, drobci si na nas skusaju co vsetko sa im bude tolerovat, takze to chce aj pevne nervy neskor 🙂

majuska7111
14. mar 2012

@martinam79 My sa chystáme, ale až tak keď budeme v 25 tt, lebo teraz má ešte bábätko málo podkožného tuku, tak sa odporúča až takto trošku neskôr... ale možno uvidíte pekne už teraz 😉 Potom napíš, že ako si dopadla... to už je o chvíľu.

luci137
14. mar 2012

@bodka70 ano? zatial som počula skor tak,že známy čo majú aj dievcatko aj chlapca jednoznačne tvrdia že s chlapcom maju viac starosti-viac vystrájajú a sú ovela viac uplakaní,ale aj ja si myslim že to nie je tak vždy.....

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 no deti veru skúšajú velmi trpezlivosť rodičov,aj sa toho trošku obávam,asi bude najdolezitejsie nerozmaznávať že 🙂 ? potom to už bude ťažko ked bude neskoro....

nessy
14. mar 2012

@martinam79 ja som sa bola pytat na to 3D a mam prist ked budem v 23-24tt lebo zevraj to najlepsie vidiet 😎

nessy
14. mar 2012

@luci137 no my mame doma dievcatko a je to cisty dabel 🙂
niekedy vymysla viac ako chalani a ti potom po nej opakuju 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 no my sme sa teda vzdy snazili aby mala nebola rozmaznana, ale kedze sme prve dva roky zili so svokrovcami to bolo velmi tazke, lebo babka a dedko povedali, ze oni su tu na to aby rozmaznavali :( tak teraz je krpata taka trochu rozmaznana aj ked nie nasou vinou, ale uz vie, ze mama a tato dovolia menej ako babka s dedkom, takze na nich skusa viac a samozrejme uspesne. a najhorsie bolo, ze aj ked sme namietali aby sa uz krotili trosku, tak samozrejme sme boli my ti zli co nedopraju vlastnemu decku co chce :/ no proste ziadny respekt, lebo stale nas mali za soplave decka kedze sme byvali s nimi :/ teraz uz rok sme vo vlastnom chvalabohu 🙂

luci137
14. mar 2012

@nessy aha,takže to nebude potom celkom tak že chlapci sú väčší šibali ako tak čítam 😉

martinam79
14. mar 2012

Jasne napisem 🙂 no my ideme takto ,vychadza mi to vlastne na zaciatok 22tt tak uvidime 🙂 na poslednom sone sme mali 19 cm a 320g,to bolo pred tyzdnom a sestricka na 3D povedala ze kludne aj od 18 tt sa robi no som zvedava uz strasne,lebo este stale nevieme co to bude kedze sa nam moc neukazuje babatenko ,tak dufam ze tu vyzistime 😀

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 presne tak to bude aj u nás......naši to už teraz tvrdia 😒 nejako to budeme musiet zvládnuť ked sa nerada hádam.....aj my už našťastie bývame vo svojom aj ked je to ťažké ved to určite väčšina pozná...ale stojí to za to,len sa človek musí uskromniť

bobi3
14. mar 2012

@luci137 určite to závisí aj od výchovy a od temperamentu, aj keď s dievčatkom sa dajú aj koláčiky piecť alebo len tak hrať, chlapček by chodil skôr s mužom na futbal, do garáže a taaak 😉

@majuska7111 my tiež na 3D až tak niekedy 😉 Len stále rozmýšľam, že som na morfologický objednaná na 30.3., to budem akurát končiť 21tt... nie je to neskoro???

@nessy @bodka70 manžel má z predchádzajúceho vzťahu synčeka... do tých 6 rokov, keď k nám chodil, bol veľmi poslušný, také zlaté dieťa, no teraz keď už chodí do školy, nevie si s ním poradiť ani manžel, nie to ešte ja ako macocha 😔 aj keď netvrdím, že s dievčatkom by problém nebol 😉

nessy
14. mar 2012

@luci137 veru nie 🙂
@vevuska1
ucitelka v skolke mi povedala ze nasa je vela krat jak general a vymysla a chlapci opakuju po nej 🙂 a je straaaasne vzdorovita a nervak ked jej nieco nejde a vsetko treba opakovat 500x ked chcem nieco dosiahnut ale to aj tym ze babka dedko len aby nerevala tak to spravia a ja ked si stojim za svojim aj ked reve tak je zle,byvaju hned vedla takze poznam

bodka70
14. mar 2012

@luci137 , ťažko povedať, myslím že každé dieťa je individualita, takže aj také všeobecné posudzovania málokedy platia na každé dieťa, i keď niečo na tom môže byť. Veľa robí temperament, výchova a tiež určité očakávania. Nepáči sa mi napríklad, keď niekto robí veľké rozdiely medzi dievčatkami a chlapcami - napr. že chlapcovi sa niečo dovolí, že on môže vystrájať, lebo je chlapec a dievčatko musí byť ticho a byť poslušné. 😠
A všimla som si, že od dievčat sa vyžaduje viac samostatnosti a chlapčekom mamičky viac pomáhajú - lebo veď oni nie sú taký šikovní a sú leniví atď. Ale samozrejme nerobí to každý.

Preto sa tomu snažím vyhnúť, lebo je to potom na škodu samotným deťom. Ako nechcem sa tu veľmi púšťať do nejakých veľkých výchovných debát, napokon sme tu rozličné baby a každý máme právo na svoju predstavu o výchove. Ja osobne som zástanca takej umiernenej výchovy, nejaké hranice musia byť, ale zase nechať dieťaťu priestor na jeho vyjadrenie, názory, neísť za každú cenu do boja proti dieťaťu. Veď napokon, nie preto sa na ne toľko tešíme, aby sme ich potom, keď budú väčšie, neustále okrikovali a hnevali sa na ne 😉.

nessy
14. mar 2012

@bobi3 no moj ma tiez dievca z prveho manzelstva a to jak keby som malu videla,verna kopia v spravani 🙂
besne po nom 🙂
som si robila srandu ze ked bude druhy chlapec a ten zas bude kludas po mne tak potom cele zle 🙂

majuska7111
14. mar 2012

@bobi3 Nie, neboj sa, ono odporúča sa do 20 tt, ale nič sa nestane, keď bude o týždeň, dva väčšie... aspoň možno budete mať väčšiu pravdepodobnosť na určenie pohlavia 😎

katka1903
14. mar 2012

my sme boli na 3D sone v 18.tyzdni a pekne sme ho videli.

bobi3
14. mar 2012

@nessy @luci137 @bodka70 @tatya
dievčence , a cítite už pohyby? lebo moje dieťa poskakuje jedna radosť, hlavne keď som v kľude, tak to cítim,napr. aj teraz sedím v robote za počítačom a ten malý tam má snáď diskotéku alebo čo 😅

nessy
14. mar 2012

@katka1903 cooo mna nechcela v 20 zobrat ked som sa chcela nahlasit ze to je skoro :-/