icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 ja som v prvých týždňoch mala tiež také zlé trávenie,ani mi moc nechutilo jesť a ked tak mi z toho bolo zle,taktiež som mala problémy so spánkom to som tu tiež často čítala že maju baby problém to asi len vydržať teraz je to akotak lepšie,tie vitaminy skusim pozrieť nejaké,veru aj mne velmi teraz ovocie chutí,a čo sa týka pitia tak mám strašné suchoty každý deň ak keby som žúrovala 🙂 ,velmi vela vody vypijem stále som smadná,

luci137
14. mar 2012

@katja_ veru tie nanuky,ked este nedávno tak fajne mrzlo tak ludia na mna pozerali ak na idiota s nanukom 😀 ja som nikdy nemala rada sladkosti ale teraz vsetky tie gumenné mi moc chutia,a čo sa týka varenia tak teraz skoro vsetko varím "na kyslo" 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 ano to presne aj ja, strasne ma smadi aj v noci sa zobudim vela krat. ze som smadna 🙂 no tiez s tym spankom je to bieda, kazdu noc sa budim a potom nemozem zaspat dlho ako dnes a potom ma boli aj hlava z toho, ze nie som poriadne vyspata. aj mne ovocie a koli nem sa tesim strasne na leto uz, ked budu nektarinky a broskyne a melony 🙂 a jahody a maliny no mnamky same

tatya
14. mar 2012

@bobi3 a pomaha Ti ten sirup? Mna ked v prvom tehu palila zaha, pytala som sa gyndosa a on mi presne ten Gastrotuss odporucil, tak som ho kupila a polozila na policku a hned od druheho dna ma zaha palit prestala 😀 ale nie od sirupu, ten som este nikdy nevyskusala 😀 😀 😀

tatya
14. mar 2012

@katja_ vidis, to ma nenapadlo 😀 malej Sudocrem tiez hned do druheho dna zabera, ked ma cervenu ritusu 🙂 takze skusim aj ja, lebo uz si nemozem obliect nic s vystrihom 😝

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 mnám to bude veru,ovocné bomby,mna už táto zima ubíja,človeku chýba to slnko 😒 aj s oblečením to bude lahšie,to ma inak ani nenapadlo ze to moze byt aj tým spánkom/teda nespánkom...veru to celú noc bud som smadná alebo wecko...a stále dokola 🙂

tatya
14. mar 2012

@nati04 normalne samoopalovacie kremy pouzivam, ale ked som tehu tak nie, proste nemam z toho dobry pocit 😝 radsej som chodila po obede, az po 15hod. posediet si na slniecko, ale brusko som mala vzdy zakryte 🙂

bodka70
14. mar 2012

@miskachrumka , asi ti chýba želatína, keď ti chutia tie gumené cukríky 😉 , to je dobré na kĺby. telo si to pýta. Dá sa to kúpiť aj v kapsuliach v lekárni, tak ale ako cukríky je to asi v chutnejšej verzii 😀 .
Ja nemám nejaké zvláštne chute, chutí mi to, čo mi chutilo aj predtým, snáď len to, že mávam večer strašnú chuť na praženicu z vajíčok. Ale musím sa krotiť, nemôžem každý večer baštiť 3 vajíčka. Tiež sa v noci budím na sucho v ústach, smädí ma (ale to aj cez deň), tak v kuse popíjam vodu a potom behám na wc 😝.

tatya
14. mar 2012

@luci137 vitaj medzi nami, prajem prijemne tehulkovanie... a pridam Ta aj do nasej tabulky, co mam vo fotoalbume 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 no len tiez to asi bude treba v norme lebo aj ovocie obsahuje vela cukru, tak nech nie som ako slon potom 🙂 a este sa strasne tesim na hrasok, toho sa ja neviem dojest, uz mam pripravene semienka a zachvilu sup ho sadit 🙂 inak na vikend hlasia, teda aspon u nas v ba, ze 20 stupnov a krasne slnecno, ja sa uz tak tesim, cloveku to hned doda energiu a hned je na svete krajsie 🙂

luci137
14. mar 2012

@tatya ahoj,dakujem za privítanie 🙂

katja_
14. mar 2012

@tatya jj mne dekolt nejako sa vyhadzal ale dost mi to pomohlo ....ved v UK sudocream vsetci davaju na tvar a ekzemy alebo vaselinu , ja som pri poslednych nakupoch nakupila a este sa mi kamoska smeje ze mozno sa ti pre male zide, som sa na nu ako na zjavenie divala ze o com rozprava a sup ked sme prisli z vyletiku uz to bolo

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 to áno hned je lepsie,a jtu má byť pekné pocasie,vidím to na prechádzku do Bojníc,tam je fúrt pekne,aj ked už rok je tam rozbúrané námestie ako tak to už dávaju do poriadku a bude vynovené...

tatya
14. mar 2012

@miskachrumka @bobi3 tak dufam, ze to neznamena nic, lebo ja jedavam gumene cukriky stale 😲
a zavidim babam, co im nechuti sladke, mna uz od malicka volali "cokoladova dolina", v sladkom sa musim obmedzovat, ale casto sa mi to nedari, tak mam kila navyse 😝

tatya
14. mar 2012

@luci137 studuj a citaj, aby si vedela o co ide, ale never vsetkemu, co pisu na nete 😀 a nemaj obavy, ved mat babenko je pre zenu prirodzene... a krasne 🙂

majuska7111
14. mar 2012

Holki, aj ja mám slabosť na sladké, ako som tehotná..... každý deň niečo sladké musí byť, aspoň voda osladená.... ide ma z toho poraziť, to budem ako vyzerať o chvíľu??? Ale tak chudnúť budeme po pôrode, nie? Teraz nech bábätká pekne rastú 🙂

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 no aj ja rozmyslam nad dakou fajn prechadzkou 🙂 ale aj na zahrade musim trochu porobit, takze snad to postihame vsetko 🙂 uz by som chcela aj nieco pekne nakupit, ale ked nevieme co to bude, tak ma to az tak nelaka, ale aspon daku drobnost by som chcela, len neviem kde :/ bo co mi vzdy pacli veicky v tescu tak teraz daka slabota co sa tyka neutralnych veci teda

luci137
14. mar 2012

@tatya veru,sú to pre mna všetko nove veci,a preto si dám poradiť..dúfam že to zvládnem 🙂 na tejto stránke som už dlhšie,ale iba ako čitateľ no teraz je to už iné 🙂

tatya
14. mar 2012

@luci137 tak nanuky a zmrzlina celkovo su mojou uplne najvacsou zavislostou ci je zima ci leto 🙂

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 ja mám pár vecí v neutrálnych farbách ale prišla som na to že v sekáčikoch maju krajsie a kvalitnejšie vecičky ako v obchodoch a samozrejme za dobré ceny 😉 ved niekde už nevedia čo za to pýtať,a predsa tie veci aj ked su použité su ako nove ved bábatko to nemá ako zničiť iba z toho vyrastie,ono je najlepsie ked sa vsetko odloží po súrodencoch, chceli by ste chlapčeka či dievčatko??

nati04
14. mar 2012

@tatya ďakujem ved aj ja mám strach preto sa pýtam len Som naozaj veľmi bleda ale nestojí to za to

vevuska1
14. mar 2012

@luci137 jj jasne, ak by sme mali dievcatko mam komplet vsetko, len akurat dcrka sa narodila na jar, ale sna dake vecicky by sa dali podedit 🙂 no ak bude chlapcek tak musime kupit nove. nooo chcela by som asi chlapceka o trosku viac lebo babu uz mame, ale aj dievcako by nas potesilo, mala by si asi viac rozumela so sestrickou 🙂 ale inak mi je to uuplne jedno, hlavne nech je babtko v poriadku a je zdrave. a vy by ste co chceli? ja som pri prvom chcela chlapceka ako prveho

bobi3
14. mar 2012

@tatya tak potom mal ten sirup na poličke dobrý účinok 😀 mne pomohol, no teraz si dávam veľmi pozor na to čo zjem, nejako som sa už naučila, čo môžem a čo nie, a tak som ho už dlhšie nebrala... no ako rýchlu pomoc ho radšej mám 🙂

tatya
14. mar 2012

@nati04 ak Ta to upokoji, mna pouzivali na plazi ako orientacny bod, vzdy som bola najbelsia zo vsetkych ludi, ale uz som si nasla vyhovorku, ze aj ja som cokoladova kraska, lebo existuje aj biela cokolada 😀

dulkagabulka
14. mar 2012

Na stranke ženskych kruhov pribudlo nove otitulkovane video. Tentokrat aj o rizikach vyvolavanych porodov a predcasnych cisarskych rezoch

http://www.zenskekruhy.sk/index.php/videa/onewo...

bobi3
14. mar 2012

@tatya @majuska7111 a nie je to tak, že keď tvám chutí sladké, bude dievčatko? 🙂

luci137
14. mar 2012

@vevuska1 my by sme velmi chceli dievčatko,ale ak bude chlapec tak budeme mat tiež radost hlavne aby bol zdravý,ked vidím všetky tie malé šatočky a sponky topánočky je to velmi milé,no uvidíme....

majuska7111
14. mar 2012

@bobi3 No, včera sme boli na ultrazvuku a vraj by to mal byť chlapec, tak neviem neviem 😉 Ale ja ešte stále dúfam, že to bude dievčatko 🙂 . Uvídíme neskôr.... Inak, na začiatku tehotenstva mi chutilo všetko kyslé a teraz sladké.....

tatya
14. mar 2012

@bobi3 no, my tiez vraj cakame chlapceka 🙂 a sladke mi chutilo aj predtym 😀

katja_
14. mar 2012

@tatya no a nebodaj si este aj vysypana a cakas chlapca, normalne ma ide rozhodit niekedy tie tipy podla pleti a neviem coho vsetkeho musim pocuvat, ze cio to bude ...uz to chcem vediet nech mam pokoj.