Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy noo u nas resne to iste, len aby nerevala tak aj modre z neba, ma ale najviac hneva, ze ju dost na sladke naucili, tie dva roky co sme u nich boli som si to ako tak ustrazila, ale teraz ked uz k nim chodi na sobotu a nedelu tak je to hruza aj domov jej nabalia kopec sladkosti a ja nechapem na co :/ ale ked poviem, aby ju radsej ovocim napchavali, ze tiez obsahuje dost cukru tak ne, ja som potom vlastne ta zla, lebo jej nedam ziadnu sladkost, pritom si myslim, ze na to ze ma 3 roky ma sladkosti az az, ved aj ja jej doprajem keksik alebo cukriky ak ma chut a nie je zrovna pred obedom, ved niesom neviem aka zla mater :( len oni jej dovolia kludne aj pred ranajkami aj pred obedom a potom sa iba cuduju, ze nechce sa normalne najest, ale to by som tu mohla pisat aj 100 stran o tom vsetkom :D
Ahojte kolegyne 🙂
Tak nam teda povedali v nemocnici, ze cakame chlapceka a na sone nebolo videt ziadne take,ze pindik, takze to nezhadzujte na pupocnu snuru, tam bolo riadne vajcure vidiet 😀
NO ale potom ked som bola na kontrole u svojho doktora, to bolo predvcerom,ta povedal, ze sa tam crta nieco, ale ze este nevie presne urcit co to je 🙂
Inac sme velmi tuzili po dievcatku, ale teraz si uz zvykame, ze bude chlapcek, tak ho aj cvicne volame, ze Adamko 🙂
Co sa tyka pohybov, vy tu vacsina opisujete akoby bublinkovanie, steklenie no a ja pocitujem take ako sklbkanie, ako ked mate tik, sklbanie svalu, tak neviem, ci to mozu byt pohyby, co myslite?
@bobi3 , ja som prvý pohyb pocítila už v 15tt a v 17tt ma raz poriadne štuchlo, keď som sa zohýbala, akoby práve urobilo kontrmelec. A potom nejaké mrvenie a drobnejšie štuchance. Ale tento týždeň ho akosi máličko cítim, aj to sa musím pekelne sústrediť a ráno ho trošku cítim. Tak dúfam, že je všetko v poriadku, možno sa len otočilo viac nožkami dovnútra maternice, tak ho cítim menej.
@vevuska1 jj presne to iste,len ja aspon nahucim a potom sakrotia,lebo su to nasi,to si mozem dovolit 🙂
mala do ust neda ziadne ovocie,okrem bananu ☹ ale skladkosti ako brumikov a milacikov by jedla furt...a najradsej mam ze na nu nahucim a babka ju potom ide objimat ze moje chudatko a okrem toho do mna huci aj prababka furt a to je este horsie,ked pred nou mi furt hovori nech na nu tolko nekricim a nech ju ju nebijem( to ked dostane po riti),uz sa neviem dockat kedy pojdeme byvat inde ☹ aj ked na druhej strane ked potrebujem niekam ist je to dobre ze su vedla
Ja už tiež cítim, dlhšie, možno v nejakom 18 tt som začala cítiť, aj keď som prvorodička, väčšinou sa hovorí, že prvorodičky neskôr cítia ako tie, čo už majú bábenko
@nessy noo ja si dovolit nemozem, ale manel tiez uz po nich hulaka 🙂 a aj tak si robia po svojom pokazde. Mne mala spapa pekne ovocie hrozno, jablko, hrusku, banan, pekne vsetko, a ked papa aj tolko ovocia ani doma nepyta tolko sladkeho a ked si aj da, tak si da jedneho gumoveho hadika a konec uz viac nechce. A ked pride na vikend k babke tak tam ju caka tolko sladkosti pokazde ako keby bol mikulas kazdy vikend :/ a pri tom to ani ona nechce, iba porozbaluje vsetko a necha to tak a potom nam to balia domov vsetko ved doma spapa no a velke prd, to dojeda muz potom 🙂
@vevuska1 no mala mi je dost sladkosti tiez,tsak musim kazdeho brzdit,mna aspon pocuvnu lebo ja hned narobim ramus,sa ma normalne na vsetko pytaju dopredu,aj ked viem ze sladkosti jej niekedy daju aj ked neviem,ale tak neprehanaju to a vediea ze mala aj bez toho nechce jest,sa tlacime jedlom na silu,ona by len mlieko pila a syry jedla 😀
@nessy mlieko a syry su zdrave, to nastastie aj nasa spapa, teda az na to mlieko, to ked vypije hrncek kakaa za tyzden je vela, ale syry lubi, si vie vytlacit aj cele banbino do ust a zjesto ho len tak 🙂 mna zas trapi, ze mne nehce mala jest pecivo a chlebik to iba tak poripka vyje vsetko co je na nom, je schopna zlizat syr aj a chleba necha a este zeleninku vypapa ked ma, redkovku, rajcinu a papriku zboznuje 🙂 od septembra by mala nastupit do skolky, no ale co tam ona bude jest si ani predstavit neviem
baby prosim vas a co tie moje popisy prvych pohybov co som pisala vyssie? mohlo by to byt ono?
@nessy coooooooooooooo?to že som si pobúvala 😀
@tatya ja som tiež závislá od sladkého 😒
@miskachrumka presne to 😀
aha kedy pojde mala do školky ?
@nessy

@bobi3 hej hej,ja uz od 15tt ale to bol len jeden kop za cely tyzden a postupne sa to zvysovalo a pred par dnami mal tiez diskoteku,som dostala asi tak 8 po sebe 🙂 asi mu chutila kapustnica 🙂
lebo sa ozyva vzdy ked sa najem 🙂 je to zrut