Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy aj tu to tak bolo pred týždnom bola zavretá školka celý tyžden až teraz pondelok ju znova otvorili ..............ako ste znášali začiatky ?
@majuska7111 ahoj ja som v 20 až 21. týždeň a podľa mňa ešte pohyby necítim a som tiež prvorodička, tak snáď je to ok, zajtra ideme na morfologický ultrazvuk
@miskachrumka my v pohode,mne nechcela domov chodit asi take dva tyzdne ale potom zacala robit asi dva tyzdne cirkusy a nechcela ist rano do skolky ale potom poobede zase nechcela ist domov 😀
a to aj teraz,kolkorat tam stojim aj pol hodinu jak debil kym ide 😀
tak uz mam aj ja konecne posledny odber na tripple testy za sebou uz len treba cakat... babetko sa dnes konecne aj hybalo ale zlym smerom.. stale nam ukazovalo len ritku... dokonca som dnes prvykrat pocula na vlastne usi aj jeho/jej srdiecko, mi slzicka vyskocila 🙂
@bobi3 ja idem konecne v pondelok,len ja som si davala vzdy podklad blond a na to hnedy melir,tak sa bojim tu blond farbu lebo tie maju najviac peroxidu,musim sa spytat kadernika co povie a idem aj dat ostrihat,lezu mi na nervy a padaju a potom taka nova idem v utorok na sono a poradnu 😀
Jej baby ja nic necítim :(
@nessy podobne mi sme dnes mali aj slzičky ,lebo už vie že mu zmiznem 😒
@miskachrumka
@bobi3
@ursula5
@loralo a všetky ostatne 🙂
žienky tak tripple testy mám negatívneeeeeee..tak sa moooc tešíííím 😀 😀 😀 😀
@nessy no ja to mám akurát opačne 😀 do orieškových vlasov som si dala naťahať svetlejšie pramienky... tiež som sa obávala, aj kaderníčka vravela, že v tehotenstve sa môže stať, že farba ináč chytí, no u mňa to nakoniec dopadlo dobre 🙂 držím palce 😉
@xtinakc hej, aj ja mám doma takú jednu vykopávku, tam sú ženy na fotkách ešte pekne zarastené 😉
@nati04 moja sestra pri prvom cítila až v 24tt, takže kľud 😉

@miskachrumka no neviem,cely tyzden sme doma chori a v piatok mame ist na kontrolu ale rozmyslam ci ju davat buduci lebo zase ten dalsi odchadzame do irska,tak sa bojim aby zas nieco nechytila,je ich v tirede 5,vsetko to je chore 😒