icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
14. mar 2012

.................ked sa mi baby bude chciet a sa namalujem tak si odfotím aj ksicht :D

bobi3
14. mar 2012

@saranata myslíš, že ešte tam môžu niečo zistiť? mne naposlady doki povedal, že ak screening v tom 16tt vyjde dobre, znamená to, že dieťa je na 80% zdravé... no kde je tých 20%? 😠

saranata
14. mar 2012

@loralo určite je, ja som sa bála kvoli veku hlavne aby to nevyskočilo a nikto ma nelakal na amnio a tak , lebo aj tak by som nešla, len celkovo ten pocit ze je všetko ok je super
ešte zvládnut morfologiu a bude to super už 🙂

saranata
14. mar 2012

@miskachrumka jeeej brušeno, krásne 🙂

loralo
14. mar 2012

@miskachrumka jeeeej ty uz mas krasne brusko 🙂

loralo
14. mar 2012

@saranata uplne s tebou suhlasim, snad to vsetky dotiahneme do uspesneho konca a nase deticky budu zdrave.

saranata
14. mar 2012

@bobi3 na testoch sa zistuju vrodene vady ako DS a razštepy, na morfologiu doslova organy vnutorne a vonkajšie, mozog, srdce, obličky atd dalej končatiny, aj rážtep pery a podobne, čize morfo je zamerane na toto, ale samozrejme ked su dobre už testy tak sa vylučuje vela vrodených defektov, pretoze hladina daných meraných hormonov v krvi naznačuje akukolvek odchýlku v raste plodu, takze neboj sa bude to ok!

saranata
14. mar 2012

@loralo všetky budu zdrave a krásne, august bude plný stastných maminiek 🙂

miskachrumka
14. mar 2012

@loralo tento tyžden sme najak narástli 🙂

majuska7111
14. mar 2012

Keď tak hovoríte o farbení a kukám na tie moje, tak aj ja by som už mala ísť ku kaderníčke 😉 😉 😉

miskachrumka
14. mar 2012

@saranata aj rok 2009 bol pre nás nádherný 😵

miskachrumka
14. mar 2012

už tam mám aj ksicht 😀 😀

loralo
14. mar 2012

@saranata inac mne sa zda, ze v auguste budu porodnice praskat vo sviku 🙂 aj vela nasich znamych osobnosti cakaju babo v auguste. tusim Durianova, Polnisova, ta baba co bola v Dievca za milion, neviem ako sa vola a viem, ze este nejake, len ma nenapadne teraz 🙂

saranata
14. mar 2012

@loralo hej je toho vela, mali by skolky zacat otvárat už , ked sa ich tolko zrušilo🙂

monculka
14. mar 2012

@loralo ako ciatsocne vcestnu?nic take mi nepovedala len ze mam nizko placentu blizko pri krcku ci tak nejak povedala ale vraj sa este posunie o 2-3 cm vyssie

loralo
14. mar 2012

@monculka takze mas ciastocne vcestnu placentu, nie uplne. skus pogooglit a davaj na seba pozor, aby si nezacala krvacat ako ja. drzim palceky 🙂

loralo
14. mar 2012

tie nase bruska... mne stale tehotenske rifle na pase plantaju, este si ich neobliekam, ale svoje klasicke nohavice, uz skoro nezapnem.

xtinakc
14. mar 2012

@nati04 ani ja asi este nic necitim 😢 ale to je asi kvoli tomu ze cakam riadny kopanec alebo lepsie povedane kedze je to moje prve babatko neviem co mam citit... 🙂

bobi3
14. mar 2012

@loralo Olasová, a tuším aj Slávka Halčáková, no a k tomu my celebritky 😀 a tak ako napísala @saranata v auguste príde na svet kopec krásnych a zdravých detičiek 😉

ursula5
14. mar 2012

@saranata tak to je super, tešíme s Tebou 🙂

saranata
14. mar 2012

@ursula5 dakujem 😉

ursula5
14. mar 2012

Baby nestresujte s tými pohybmi ja som v 19tt a tiež som si není istá či som vôbec niečo cítila 🙂 všetko má svoj čas

loralo
14. mar 2012

@bobi3 Olasova presne, tu som myslela 🙂 eeeeeeeeeeeeeeej v novembri sa diali veci 😎 😀 😝

ursula5
14. mar 2012

@loralo v novembri boli sexuálne orgie 🙂

loralo
14. mar 2012

@ursula5 ti poviem! SODOMA GOMORA 😀 😀 😀

saranata
14. mar 2012

@ursula5 😀 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
14. mar 2012

@ursula5
@loralo
@xtinakc presne , ziadny stres, ked to príde tak budete vediet určite ze to su pohyby🙂

loralo
14. mar 2012

@saranata v tom pripade, toto u mna este nie su pohyby, kedze som si nie ista 🙂 nie, srandujem, ja sa tymto absolutne nestresujem, ale citim, ze uz to zacina 🙂

saranata
14. mar 2012

@loralo to tie prve letme si nikto nie je istý, myli sa to s crevami ,baby ktore už maju deti to vedia rozlíšit lepšie, ale taký pravý kopanec ktorý príde zachvílu si už nepomýliš s ničím , ver mi 🙂

bobi3
14. mar 2012

@loralo @ursula5 no veru 😀