Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
dievčence, myslíte, že hlad môže drobcovi škodiť? myslím taký chvíľkový, keď sa nestihnem rýchlo najesť... 😕
jaj baby, vy jste tu toho teda popsali zase. Nestíhám číst ☹ zítra jdeme na morfologický ultrazvuk, tak se už nemůžu dočkat co tam máme. Pohyby cítím pořád a čím dál silněji už se to i podobá na minikopanečky 🙂
@miskachrumka jeeej, ake pekne brusinko uz mas 🙂 ja stale zatial vyzeram ako by som len pribrala, nie ako tehu brusko 😝
@tatya no ten prípad som mala pri malom po 6mesiaci 😒
No idem do školky pre Daduška so zvedavá aký bol tretí den 😒
@miskachrumka pěkné bříško máš, jen když kuknu na to svoje, tak už mi připadá to tvoje jako taková mini verze 🙂 musím se odfotit, 🙂
dala som do mojho fotoblogu obnovenu tabulku augustoviek 🙂 tak kuknite, uz je nas tam 51, takze vazne budeme rodit vo velkom 😀
Ďakujem Vám 🙂 tak si rada na to počkám 🙂
Ahojte baby chcela by som sa spytat co si mozem dat na chriipku okrem caju s medom citronom a vitaminy,a stale uz 3 den ma to drzi teplota 37,6 a bolia ma oci a velky kasel nadcha a bolest priedusiek ,nic nerobim len len spim.. :(
@bonninka hod fotku určite más tiež krásne bruško ale nejde oto ide oto aby sa to malé malo tam dobre to je hlavné je jedno ako bruško vyzerá 🙂
ano cesnak,zazvor, ale chystam sa si zrobit ten cibulovy irup ale hladam recept, tera som si spravila taku slabu nescu kavu s vela mlieckom lebo mam tlak 90 na 45 🙄
@vevuska1 ja som si minule s tatina robila srandu, ze mu prinesiem krpca na tyzden, nech sa zabavi a trosku vychova a on ma zrusil, ze babka a dedko su tu nato aby rozmaznavali, ze vychovavat mame my 😀 to bude asi syndrom dedkov a babiek 😀
Ahojte babulky. Tak sa hlasim. Amniocenteza za mnou. Cely zakrok trval asi 2-3 minutky. Doc. Ondrejcak bol uplne uzasny clovek. Fakt mily a citlivy. Je to clovek a doktor na spravnom mieste. Vysvetlil nam vsetko. Bolo nas tam len 5 bab. Ale vraj mavaju za den aj 10-15. Manzelia mohli byt s nami aj na izbe. Nebolo to take hrozne. Dalo sa to vydrzat. Najneprijemnejsi bol vpich ihly do bruska a potom uz vlastne nebolo nic citit. Vsetko som videla na ultrazvuku vedla a dalsi doktor mi vsetko vysvetloval - kde je ihla, kde je jej hrot a aj babätko. Potom sme sli na izbu a lezali hodinu a pol. Potom bol este kontrolny ultrazvuk si je vsetko v poriadku. Nakoniec som dostala termin na morfologicky ultrazvuk na 4.4. o 14.00 na cisle dveri 140. Tak som zvedava. 🙂 Same štvorky. Vysledky budu max do 3 dni, ale vraj to stihaju aj do 24 hodin. Takze dam vediet.
Idem precitat co ste popisali, lebo je toho dost. 🙂

@saranata si to výstižne napísala 🙂