Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Bože ale ste sa rozpísali
mi sme ani von nemohli ísť lebo mrholí a velmi fúka tak hádam zajtra 🙂
som sa rozhodla variť polievočku kedže máme krpca polievkového žrúta :D
Zabudla som napísať že sa učíme prvú básničku Lietadlo
Letí ,letí lietadlo
Čože ho to napadlo ?
Robí veľké zákruty ,hlava sa mu nekrúti.
😵 😵 do konca mesiaca sa hádam naučíme ved máme doma šikulku 🙂
fasa ze na Kramároch v porodnici vypadlo porodníkovi novorodena z ruk, to je hrozne, chuda matka
minulý rok to bolo v Ruzinove, to čo robia tí lekári už? 😒
@trutka Dakujem. Teraz uz fajn. Merali malickemu hlavicku a presne mi vyslo na den 16 tt+3. tak ako aj som tehu. Ked som prisla na izbu tak som este chvilku citila take štipanie ale to bolo z dezinfekcie a potom par krat maly tlak v podbrusku. Ale vraj to je normalne. Prisiel doktor, skontroloval mi brucho a povedal ze je to vsetko v poriadku. Potom som este 1,5 hodiny lezala a potom bol ten kontrolny ultrazvuk a potom uz som isla domov. Drzim palceky aj tebe. Mna sa pytali ci chcem pozerat na monitor, lebo vraj nemusim ked nechcem ale ja som si to vsetko chcela pozriet aj zo zvedavosti a aj pre kontrolu 😀
Ja som akurát dovarila hráškovú polievočku malý nam miluje polievky len keby chcel aj masko 😒
Ja segedín varím v kuse ked je drahý doma ten by to jedol stále tak máme teraz trošku oddych od kapusty 🙂
ale tiež ju milujemaj malý nám má rad segedín len nesmie byt velmi kyslí 😀
Baby priznajte ktoré ste chodili tak dávnejšie do témy Netabulkové mamičky ?????????niektoré mená sú mi nejaké povedomé 😅 😅 😅
pozeram tu tabulku ktoru ma tatya - baby akoze to vazne rodim sama toho 27.augusta?? to sa ku mne nikto neprida?? 😀
@tatya ak sa ti da mozes mi doplnit do tabulky vek - od vcera 26, a zmenili sme dievcenske meno 😀 uz sme sa vraj definitivne dohodli na Adelke a Samuel pre chlapca... sa este narobis 😉
inak baby teraz reklamovali aj nejaku novu internetovu stranku www.babypedia.sk vraj su tam videjka o tehotenstve a materstve tak kuknite ak mate zaujem... 😉
@saranata no to je "super" ako naozaj je dobre mat pri porode manzela.... viem ze dieta asi podomnou chytat nebude ale po tychto vsetkych spravach a hlavne pri tych uzasnych povestiach ktore niektore porodnice maju bude fakt dobre mat nejaku oporu pri sebe.. tak uz o tom len neuvazujem, uz to berem na 100% ze ho tam chcem..

@obycko neboj, uz to bude len v poriadku 🙂 drzim palce