icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

loralo
14. mar 2012

@obycko neboj, uz to bude len v poriadku 🙂 drzim palce

porinka
14. mar 2012

@madzik
skús homeopatiká, Stodal je sirup na kašeľ, Coryzalia je na nádchu, lipový čajík na vypotenie. S cesnakom opatrne, nemá sa ho veľa papkať 🙂 prajem skoré uzdravenie 😀

porinka
14. mar 2012

@obycko
prajem len a len tie najlepšie výsledky 😀 😀 😀

bodka70
14. mar 2012

@madzik , cesnak znižuje krvný tlak, tak ak ho máš v tehotenstve nízky, s cesnakom to nepreháňaj 😉

bodka70
14. mar 2012

@obycko uff, máš to za sebou, to je dobre, určite aj výsledky budú OK 🙂

miskachrumka
14. mar 2012

Bože ale ste sa rozpísali
mi sme ani von nemohli ísť lebo mrholí a velmi fúka tak hádam zajtra 🙂
som sa rozhodla variť polievočku kedže máme krpca polievkového žrúta :D

obycko
14. mar 2012

@monculka Aj mne povedal dnes doktor ze mam uplne dole placentu a ze sa to musi viac sledovat. Napisal mi to aj do spravy pre moju gynekologycku.
@luci137 vitam ta medzi nami. Inak aj ja mam strasnu chut na kysle. Dnes vom videla kyslu kapustu v sude a myslela som, ze sa zblaznim ked si nekupim. 🙂

miskachrumka
14. mar 2012

Zabudla som napísať že sa učíme prvú básničku Lietadlo
Letí ,letí lietadlo
Čože ho to napadlo ?
Robí veľké zákruty ,hlava sa mu nekrúti.
😵 😵 do konca mesiaca sa hádam naučíme ved máme doma šikulku 🙂

bodka70
14. mar 2012

@obycko , aj ja ľúbim kapustu kyslú, ale to stále, aj mimo tehotenstva. Dnes som mala segedínsky guláš, mňam 😉

saranata
14. mar 2012

fasa ze na Kramároch v porodnici vypadlo porodníkovi novorodena z ruk, to je hrozne, chuda matka
minulý rok to bolo v Ruzinove, to čo robia tí lekári už? 😒

saranata
14. mar 2012

@bodka70 mnaaaam , urobím asi zajtra , dobrý tip 😉

trutka
14. mar 2012

@obycko zelam super vysledky 🙂 ako sa teraz citis?

obycko
14. mar 2012

@trutka Dakujem. Teraz uz fajn. Merali malickemu hlavicku a presne mi vyslo na den 16 tt+3. tak ako aj som tehu. Ked som prisla na izbu tak som este chvilku citila take štipanie ale to bolo z dezinfekcie a potom par krat maly tlak v podbrusku. Ale vraj to je normalne. Prisiel doktor, skontroloval mi brucho a povedal ze je to vsetko v poriadku. Potom som este 1,5 hodiny lezala a potom bol ten kontrolny ultrazvuk a potom uz som isla domov. Drzim palceky aj tebe. Mna sa pytali ci chcem pozerat na monitor, lebo vraj nemusim ked nechcem ale ja som si to vsetko chcela pozriet aj zo zvedavosti a aj pre kontrolu 😀

obycko
14. mar 2012

@bodka70 fiiiha. Tak segedin som ani ja davno nerobila. Si mi dala dobry napad na 😝 zajtra

miskachrumka
14. mar 2012

Ja som akurát dovarila hráškovú polievočku malý nam miluje polievky len keby chcel aj masko 😒

miskachrumka
14. mar 2012

Ja segedín varím v kuse ked je drahý doma ten by to jedol stále tak máme teraz trošku oddych od kapusty 🙂
ale tiež ju milujemaj malý nám má rad segedín len nesmie byt velmi kyslí 😀

trutka
14. mar 2012

@obycko neviem ako bude lekar,ze ci dovidim na monitor,lebo jeden musi vidiet on a ten druhy je dost daleko,ale tu ihlu nechcem vidiet urcite.aj mne robili merania 4,ale ani jedno z nich nie je rovnake od 17+1 do 17+5. nemali by byt rovnake?ale nehovorili mi nic

miskachrumka
14. mar 2012

Baby priznajte ktoré ste chodili tak dávnejšie do témy Netabulkové mamičky ?????????niektoré mená sú mi nejaké povedomé 😅 😅 😅

xtinakc
14. mar 2012

@obycko pevne verim, ze vsetko dobre dopadne a drzim palcaky!!

xtinakc
14. mar 2012

@saranata ja som to tiez prave videla o tych kramaroch... ja by som tam asi namieste toho lekara zabila!!!

obycko
14. mar 2012

@trutka nevadi ze mas rozdielne merania. oni to tam aj napisu, ked posielaju vodu do labaku, ze nepresny datum splodenia ci tak nejako. Mne uvadzali nepresny datum poslednej menzes. lebo aj to sa tam nejako zapocitava.

obycko
14. mar 2012

@xtinakc kde si to videla?

xtinakc
14. mar 2012

pozeram tu tabulku ktoru ma tatya - baby akoze to vazne rodim sama toho 27.augusta?? to sa ku mne nikto neprida?? 😀
@tatya ak sa ti da mozes mi doplnit do tabulky vek - od vcera 26, a zmenili sme dievcenske meno 😀 uz sme sa vraj definitivne dohodli na Adelke a Samuel pre chlapca... sa este narobis 😉

xtinakc
14. mar 2012

@obycko na markize v tych rychlych novinach to davali... takze v hlavnych to bude urcite...

saranata
14. mar 2012

@xtinakc stalo sa to už aj minulý rok v lete v Ruzinove, katastrofa
a dnes na Kramaroch

xtinakc
14. mar 2012

inak baby teraz reklamovali aj nejaku novu internetovu stranku www.babypedia.sk vraj su tam videjka o tehotenstve a materstve tak kuknite ak mate zaujem... 😉

xtinakc
14. mar 2012

@saranata ja nechapem ako sa take nieco moze stat.. ved preboha ved taky porodnik nedrzi nenarodene babatko prvykrat!! a este nebodaj bude mat to malinke nejake nasledky... este ked povedali ze ma poranenu hlavicku.... 😠

saranata
14. mar 2012

@xtinakc vieš prečo pretoze po zadkom už nemáš nič, ziadny stolík ,nič a len preto aby mal lekár dobrý prístup pri porode a potom sa divia ked sa toto stane, pretoze dieta je klzke ked sa narodí !
tak to je u nás všade

bobi3
14. mar 2012

tak už som doma, bola som si opäť zacvičiť 🙂

@obycko moc držím palčeky, aby boli výsledky super 😉

no čítam tu o tom bábätku, strašné, 9 mesiacov to nosíš a potom sa niečo také stane... a bude mať to bábo aj následky alebo ako? 😕 ☹

xtinakc
14. mar 2012

@saranata no to je "super" ako naozaj je dobre mat pri porode manzela.... viem ze dieta asi podomnou chytat nebude ale po tychto vsetkych spravach a hlavne pri tych uzasnych povestiach ktore niektore porodnice maju bude fakt dobre mat nejaku oporu pri sebe.. tak uz o tom len neuvazujem, uz to berem na 100% ze ho tam chcem..