Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
tak poradna za nami, ale bez ultrazvuku 😢 som nevidela krpca 😠 brali mi krv na tie druhe geneticke testy, aspon tak mi to povedala ze screening, tak mi hadam volat nebude, lebo ze ked to nevyjde dobre, tak vola, ale prve mam dobre, tak hadam aj druhe bude. do buduce piatku to hadam dajako prezijem a nebudem na to stale mysliet. Uz mi zapisala aj vysledky prveho testu a ten mi visiel 1,74. 12.04. ideme na velky ultrazvuk k doktorke na 8 hodinu ráno som nas objednala kvoli drahemu, lebo aj on uz chce vidiet co spodil 😀 , dokonca aj fotku chce, tak si dame urobit nasu prvu 🙂
@tamara2307 v piatok ma pustili z nemocnice, ale zatial som stale na pn, potom pojdem na par dni do prace a uvidi sa. inak sa mame celkom fajn a co ty? Sranda, ze este mame aj rovnaky termin 🙂 zatial
Ja zatiaľ necvičím nijako.... skôr prechádzka alebo fit lopta, ak si na ňu spomeniem 😉 .... ale mala by som začať... už aj slniečko konečne vyšlo, tak sa mi hádam podarí 😎 v práci bývam dlho, tak nemám čas, ešte dorábam VŠ a nechce sa mi potom už nič... iba ľahnúť k telke
Baby mam vysledky z amniocentezy. Všetko je v poriadku. Bábo je ZDRAVE a bude to chlapček. Plačem od radosti. 🙂
@obycko Skvelá správa !!!!!!! super 😎
@obycko garulujem a som rada ze je vsetko o.k.
@bobi3 ten yogalates znie super, niečo nenáročné? aj cítiš, že ti to niečo dáva? 😀
@loralo tak super, že ťa pustili, doma je to hneď lepšie, pri manželovi 😉 ten termín mám o deň skôr, len som si ho pri registrácii trocha pomýlila a nejak sa mi to nechce opravovať. aj tak si myslím, že na deň presne pôrod nehrozí
@tamara2307 je to vlastne kombinácia pilatesu s jógou, tie som cvičila aj pred tehu, no je to trochu prispôsobené tehotným... super sa uvoľníš, ponaťahuješ, spevníš panvové dno a hlavne sú tam aj fajn dýchacie cvičenia, určite odporúčam 😉
@tamara2307 ved to je jasne, ja si myslim ze to bude trosku skor 🙂
ahojte. aj ja pravidelne cvicim kalanetiku,ale teraz len doma lebo nemam na tu hodinu vychadzky.ked ma clovek pohyb tak sa tak dobre citi,teda aspon ja 🙂
prave sa napchavam nanukovou tortou a maly ma veselo stucha,asi mu tiez chuti 😀
@bobi3 jooooj tak v dobrom ti zavidim. aj ja som chcela chodit, ale doktori nie su moc nadseni. ale mozno ked ta placenta vystupi hore, tak mi to dovolia. uvidime. tiez mi chyba pohyb. mam doma elypticky renazer, planovala som na nom aj pocas tehu cvicit, ale moj doktor ma schladil, vraj naco vymyslat a riskovat.
A co sa tyka vikendu: 1.moznost BA vystava motoriek, 2.NR-vystava byvanie, 3.konecne k rodicom na dedinu, na cerstvy vzduch a mozno nejaka opekacka 🙂, 4. ist s kamoskou tehulkou do nejakeho nakupneho centra pozriet kociky, ale hlavne darcek pre manzela, chcem mu kupit nejake super sportovo elegantne hodinky 🙂
Ozaj, su tu nejake motorkarky? 🙂
Babulky dakujem vsetkym. Dakujem za to, ze ste ma tu pocuvali tie moje vylevy, je to neskutocne uzasny pocit, ked viem, ze je MALY zdravy. 🙂 Chodim po dome vysmiata a dnes mi nič už nezoberie ten usmev. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bobi3 to si z tych moznosti musim jednu vybrat. ako za inych okolnosti by som isla s manzelom na tu vystavu motoriek, ale kedze som uz tak dlho zavreta dnu v panelaku, chcem radsej vypadnut na dedinu a byt na cerstvom vzduchu
My nasho tatosa pomaly pripravujeme na sezonu, ale tohtorocna bude bezo mna, aj my to chybat bude, tie vylety na motorke s manzelikom 🙂

@bobi3 - no tak ja si myslim ze v normalnom tempe ti to nemoze ublizit, lekarky som sa pytala a ze ked vyslovene neskacem na svihadle a citim sa fajn ze mozem kludne.
Tiez sa ma viacere tahulky pytali ale tak neprestala som...