Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
tak co by ste urobili na mojom mieste? riskli by ste to? berte do uvahy, ze som uz 2tyzdne zavreta v cinzakovom byte, cez vikend ma byt tak krasne... hm? poradte mi prosim 🙂
@ursula5 asi si ta nevyzrebovali 😀
@loralo ak ti v pripade nudze da doktor alibi, tak kludne chod, ja by som sa uz zblaznila, len ja byvam v dome a keby som bola pn, tak kludne mozem ist aspon na dvor, ved stale som doma no nie 🙂 🙂 , ale stale to zalezi len na tebe a rozhodnut sa musis sama ☹
@miskachrumka šak jasně, podle velikosti se nedá usoudit, jak se má krpec, já jen, že už jsem jak almara 🙂
@nikuska124 ano až teraz nám řekli, ale protože se malý na každém sonu tááák metelil, že nebylo možné skoro nic odsledovat. My chodíme jen na povinné USG a byli jsme ve 12 a teď ve 21. týdnu, ale i teď nad tím doktor skoro maturoval, protože se v kuse hýbal krpec aktivní 🙂
Ahojte baby mávate niekedy bolesti v podbrusku?mne kamoska povedala že ona nemavala tak neviem či to je normálne v 5 mesiaci?dakujem za odpoved
no tiez som pocula ze moc tehotnym nechodia kontroly, ale nikdy neviete kedy motyka vystreli.. v jednej diskusii na MK som videla ze nejakej holke prisli aj o 9vecer co sa mi zda prehnane... no mne doktorka povedala ze kedze mi dala sobotu vychadzky od 8 -4 tak ze som si to vycerpala na cely tyzden.. co je blbost, teda podla mna... ale nevadi.. este do konca marca mam skolu a potom s nou zacnem riesit normalne vychadzky bo sa bojim aj toho ze ked nemam pohyb som vraj viac nachylna na tehotensku cukrovku... uvidime... 😒
ahojky babule, tak oznamuju, že tam máme opět kluka 🙂 Dnes byl ultrazvuk naprosto úžasný, protože se to naše mrně vůbec nezastavilo, pořád se tam tak hýbalo, až to doktora dost štvalo, protože mu to nešlo dobře měřit. prvně byl otočenej hlavičkou dolů a pak už jsem si utírala ten gel a doktor, že ještě jednu věc zapomněl změřit, tak jsme kukali znovu a už byl otočenej koncem pánevním 🙂 Nad pohlavím taky chvíli maturoval, mě se ten pindík zdál jasně viditelnej, ale pozval si ještě kolegu ať mrkne a ten řekl, že jasnej kluk 🙂 Jinak je všechno v pořádku jak má být, tak jsme šťastní, sestra mi zapsala do průkazky i výsledky z genetických testů - ty byly taky v pořádku a negativní. Tak jsme happy 🙂
@nati04 ja mavam a dneska som sa pytala na to konkretne doktorky, lebo sa mi to tiez nezdalo, lebo ze uz by to nemalo byt a ona ze v pohode mozem to citit, lebo matčernica sa stale roztahuje a prisposobuje krpcovi. niekto to citi a niekto nie a ja som z tych co to tiez citi.
aj ja mavam obcas take pichanie a pobolievanie a stale tvrde brucho, take napnute hrozne.
mne tiež malé nekope každy den niekedy viac niekedy menej 🙂
Baby tu mate diskusiu o kontrole na PN ked ste tehotne
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/pride-kontrola-zo-socialky-pocas-tehotenstva/
ale podla toho co som tam citala, lebo aj ja som si to zistovala vyplyva z toho, ze aj tehotnym na PN chodia kontroly, lebo v socialke nevedia diagnozy. Kontrolorovi len vytlacia papier s menami a adresami ale nie diagnozami.
@loralo to mávam aj aj niekedy :(
augustove tehulky......... citite uz pohyby?......
@monika1091 Ano a riadne kopkaniee :D
@monika1091 ahoj ano ja uz citim asi 3 tyzdne 🙂
Ty tiez?
@madzik tak mne lekarka povedala ze by som mala kazdu chvilu pocitovat nieco nove v brusku mam na mysli pohaby 🙂 tak sa nato tesim 🙂 som zvadava 🙂
@mb ja bohuzial este nie ..... ale kazdu chvilku sa nato tesim 🙂
ja citim zo dna na den viac a viac... mojmu babu sa strasne nudi lebo kopka od rana 🙂 ale je to velmi priijemne🙂
@ursula5 jasné, ešte ťa nakope neúrekom 😉
@bonninka super, takže ďalší chlapček, blahoželám 🙂
@monika1091 ja áno, môj si už poskakuje jedna radosť 🙂 ale len od nedele...

@tatya no tak ja tiez len sedim za manzelom, nejazdim sama 🙂