Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby chcem sa spytat...plati si niektora z vas DNP? neviete ako to teraz bude?
@aamonka Ja si platim...a kedze som menila adresu v OP tak sa buduci tyzden chystam to nahlasit osobne do socialnej a rovno sa popytat...ale v principe co som vycitala tu na MK, tak vsetko sa sekne na konci januara a kto bude chciet dalej, bude si platit po novom cely balicek a ti co si platili a splnaju podmienky, tak su v ochrannej dobe do augusta , cize ak si si platila a si tehotna (alebo do tej doby otehotnie zena), tak sa nic nedeje, budes dostavat matersku akoby podla stareho...aspon tak nejak som to pochopila...je tu tomu venovana tema, pohladaj na konikovi
Ahoj kocky,ako sa to tu rozrástlo🙂ja už mám aj od dr potvrdené všetko je ok najbližšie idem v januári.
@kosska3003 super že testik silnie.držím palce🙂
Nechcem byt teda zla, ale myslim, ze ak baby ktore si doplacali a na konci Januara nemaju zaplatenych 270 dni tak im materska nebude priznana vo zvysenej miere. Tak je teda formulavany ten zakon. :(
@hoogy diky hej silnie aj digi mi ukazal ze som 2-3 tyzdne tehu cize som 5-6tt
ja si to platim uz vyse roka tak ja tu matersku dufam dostenem ja si platim plnu vysku niekych 50eur mesacne tak nechcem byt stratova
Ahojte kocky, super napad s tou sukromnou skupinou. Myslim a dufam ze koncom buduceho tyzdna by vacsina z nas mala mat tehotenstvo potvrdene doktorom, tak potom by sme to mohli pomaly rozbehnut 🙂
@tannia87 Toto neviem, ale skus pozriet tu na koniku do temy https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/dobrovolne-nemocenske-poistenie/ a pripadne sa spytat na svoju situaciu bab
@kosska3003 zle pocitas ten digi 🙂 ak ti ukazal 2-3 tak si 4-5 tt... 🙂 cize okolo mrchy alebo tyzden po maximalne
@chirabell no plus dva tyzdne hej som to zle napisala tak tak 4-5 som
@kosska3003 supes;)mne dnes bolo vidíet gestacny a zarodok tak som spokojnejsia.teraz pojdem az v januari.ja som dnes 6+0.takze dr povedala ze vsetko ok dala mi vitaminy.
@hoogy tak super ked je vsetko ok ja sa uz neviem dockat doho dr este 10 dni
@kosska3003 ja som chcela este počkať ale potom už moja dr nerobí tak som šla teraz.
@hoogy no ja som sa vcera objednala a ma objednala na 19 ze uz by malo byt nieco vidiet a ty si mala kedy mrchu naposledy
@kosska3003 ja som mala 28.10.presne dnes som chcela6+0 tak vieš este skoro,ale aspoň niečo bolo vidno🙂pri markovi to bolo tak isto sa mi zdá.
@hoogy ja som pri Marike bola v 7tt teraz budem tiez ako ty 6tt asi priblizne skoro 7tt ty si mala skor mrchu ja az 8.11 inac ak nam to vynde v co dufam ze vsetko bude v poriadku a dotiahneme to do konca tak mame inac toho spolocneho 😀 😀 😀
@kosska3003 tak to teda hej 🙂
´Dievcata,uz ste boli u dr? Mna objednala na 20teho decembra...uvidime,ci uz bude aj srdiecko....
Aha,prave citam,ze uz ste boli....a bolo aj nieco vidiet? Ci len vysoku sliznicu? Inak ja som mala poslednu mrchu 3novembra...
@lenkaks tak to ti bude isto vidno ja som mala 8.11mrchu a objednala ma tak aby bolo cosi vidno a dala ma na 19
@kosska3003 Jeej,tak som zvedava,co napises 🙂 Ja pojdem hned den po tebe 🙂
@lenkaks no aj ja som zvedava 😀
@kosska3003 Ti verim,je to vzruso 🙂 Este si nejake tie dniky pockame,ze budeme strihat meter? 😀
@lenkaks no to hej to sa nastrihame 😀 😀 toto je normalne adrenalin to cakanie 😀 😀 dnes som to aj mm napisala poslalal som mu mms digi testu tak uz je aj on rad ze konecne uz nech je doma a sa tesime spolu

@tannia87 ja som ho kupila na vlcincoch na poliklinike v tych zdravotnych este tam isto mali inac som bola v miragi tescu carfure na marianskom a nezohnala som