icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

lenkaks
9. dec 2011

@kosska3003 to veru mas pravdu 😀 Jeej ,tak sa krasne potesite spolu 🙂 ja som tiez nevydrzala a posielala drahemu foto pozit. tehu testu,ked bol v praci 🙂

kosska3003
9. dec 2011

@lenkaks no len moj pride az 23 decembra a dovtedy by som to nevydrzala a asi aj cakal ci mu napisem lebo sme sa poctivo snazili teraz ked bol konecne doma cez ovulku

lenkaks
9. dec 2011

@kosska3003 Aha on pracuje mimo slovenska,ze ... Tak si davaj na vas velky pozor !! 🙂 Ja si idem pozriet Borata,trosku sa pritulim k drahemu,zasmejeme sa...Pekny vecer prajem 🙂

kosska3003
9. dec 2011

@lenkaks hej hej on v Belgicku robi diky davame si pozor a aj vam pekny vecer ja idem spat lebo ide na mna hlad ja som stale akasi hladna takyto priznak nechcem 😀 😀

lenkaks
9. dec 2011

@lucinka1104 Caveees,no ako??? Ako dopadli testiky??

lenkaks
9. dec 2011

@kosska3003 Tak teda dobru nocku...inak,takeho priznaku sa ja ja desim ...aj ked neskor sa mu asi nevyhneme 😀

lenkaks
9. dec 2011

@chirabell Ahoj,akurat citam o tej sukromnej,ked mi dr potvrdi ze je vsetko ok,rada by som sa tam ku vam pridala,ak budem moct 🙂 dakujem 🙂

tannia87
9. dec 2011

@aamonka no mne povedali baby co troberaju v inej skupine ze tehotne si ledn dopaltia do 270 dni ak to tak nebude ja uz tie tri mesiace priplatim ale ja som zivnostnik ja si plaitm dnp sama a len raz a zivnostnikov nemzu ukratit ten zakon vraj plati len na zamestnane ktorym palti zamestnavtel a zaroven si platia same

lucinka1104
10. dec 2011

@lenkaks prave som dostala mrchu s 9 dnovým meškaním 😒

chirabell
10. dec 2011

@tannia87 ja si tiez platim ako zivnostnik a 270 dni uz splnenych mam, tak verim, ze tu matersku dostanem taku, ako som platila 🙂 V pondelok si idem pre novy OP, tak ak stihnem rovno skocim aj do socialnej tu, tak sa popytam...

kosska3003
10. dec 2011

@lucinka1104 joj to ma mrzi opica jedna musela dojst
no dufam ze ja ju nedostanem by som to asi zle znasala uz sa tesim ako tak ze som tehu dnes ma aj paradne vynatahovalo

tannia87
10. dec 2011

skus sa spytat tak orientacne lebo u nas na sp su otrasne im vadilo aj ked som sa prihlasovala na dnp mi ta koza powedala ze ci nie som mlada na dieta chapes

tannia87
10. dec 2011

Baby ciarocka krasne silnie 6 pozitivnych testov za sebou pondelok volam dr nech ma objedna som statsna ze mrchu enuvidim dost dlhu dobu 😀

kosska3003
10. dec 2011

@tannia87 pekne volaj volaj mozno ta da na 19 ako mna ja som mala dnes alebo vcera dostat mrchu a nist som rada ale tak ma spichalo vo vajecniku ani vystret som sa nemohla uz nech mam toho dr za sebou hruza stale myslim na vseliake zle scenare

tannia87
10. dec 2011

@kosska3003 mna boli brucho stale kazdy den take cudne pocity prsia nejak moc nie a dnes mi bolo zle trochu no a na sone uz bude nieco vidiet? kedy ukaze srdiecko 🙂

kosska3003
10. dec 2011

@tannia87 srdiecko neviem ale mna sestricka tak objednala aby cosi vidno bolo tak mi povedala a dala ma na 19 a mrchu som mala 8.11 naposledy podla toho to ratala

tannia87
10. dec 2011

@kosska3003 ja som mala 12teho tak mna da asi enskor bude vianocny darcek 😀

kosska3003
10. dec 2011

@tannia87 hej hej asi neskor medzi sviatkami ma dovolenku tak hadam do vianoc ta da

aamonka
10. dec 2011

@tannia87
@chirabell lenze tam je napisane...aspon v starom zakone....musia si platit 270 dni pocas 2 rokov do zadu a z toho 6 mes pred porodom....to znamena...moze sa aj 3 mes mimo ...len toho pol roka pred porodom sa musi. no ved uvidime ako to dopadne. ja som zamestnana nebola, babo som mala pocas VS

chirabell
10. dec 2011

@aamonka no aj teraz je tam daka podmienka ze musis mat v kuse 26tyzdnov tusim...a spolu 270 dni...ale tak ty ako tehulka uz si v ochrannej dobe, cize max si doplatis po starom tak aby si to sedelo ale nemala by si byt nejak ohrozena, aspon tak to stale vysvetluju ...no ved uvidime a ked si si vobec neplatila, tak platil stat ,len neviem kolko

kosska3003
10. dec 2011

@chirabell ale na socialku staci ist az ked budem vypisana na matersku nemusim tam ist skor ze

chirabell
10. dec 2011

@kosska3003 ak nechces riesit nic ine, tak myslim ze ano 🙂 neviem fakt...ja idem, lebo som menila doklady, tak idem nahlasit nove udaje...a uz to chcem spojit s informovanim sa 🙂

adina7
10. dec 2011

@kosska3003 Ahooj...ja som mala poslednu mrchu tiez 8.nov. 🙂 ale na prvy ultrazvuk pojdem asi az nejako vo februari 😖 ,tak som zvedava ci vam uz bude bit srdiecko ked pojdes na sono.... Ja to mam este dost dlhu dobu do utz tak sa budem vytesovat aspon z teba a ostatnych bab tu na MK 😉 A ake mas priznaky? Mna tiez na zaciatku tohto tyzdna a min tyzden velmi pichali vajecniky ale uz to prestalo...tak sa drzkaj! 🙂

kosska3003
10. dec 2011

@adina7 no to ano to sa este nacakas ja sa neviem dockat 19 nieto este februara priznaky mam ze ma bolia prsia najviac ked spim v noci niekedy cez den a potom stale pocitujem hlad tak pijem vela vody lebo stale jest nemozem kde by som dosla dost ze mam kila navyse s prveho porodu a potom sem tam ma natahuje z niakych hnusnych pachov

@chirabell tak potom daj vediet infosky aj nam ja si to platim vyse roka tak 270 dni mam a platit to budem az do porodu potom to treba asi zrusit ze ci

lenkaks
10. dec 2011

@lucinka1104 Juuj tak to ma mrzi....a co si mala nejake stresove obdobie,ked tak dlho meskala?

asemilka
11. dec 2011

caute babulky 🙂 dnesnym dnom sa k vam asi pridavam 🙂 😵 dufam, ze nic nezakriknem 😉

astonka
11. dec 2011

ahojte tiež by som sa rada pridala k vám...v pondelok idem na krv tak dufam že sa potvrdi čo testy ukazuju... 🙂

lenkaks
11. dec 2011

@astonka
@asemilka Baby,blahozelam 🙂)ja idem k dr az 20dec....

asemilka
11. dec 2011

ja este chvilu pockam... spravim si o par dni dalsi test... a ked tam bude palicka, tak volaaaaaaaaam dr. 😀

astonka
11. dec 2011

@lenkaks dakujem aj tebe blahoželam,no ja idem len na krv v pondelok...na usg bude ešte skoro...uvidim čo mi dr.povie...ja som ešte len 4tta 2dni...