Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 teraz nemam nic, pri druhej dcere som bola sama vyrazka,
To sa tak hovori ze dievca ubera na krase🙂
ahojte.tak dnes som bola na tej amnio.pre mna to bolo dost neprijemne,ked som visla von tak mi prislo aj zle,ale to asi z toho ze neznasam ihli.cele to netrvalo dlho,viem ze uz pri druhom babatku si to robit nedam.teraz sa citim dobre,male si spokojne kopka,tak dufam ze bude vsetko ok.
@obycko tu ranku si mozem namocit,ci dnes radsej nesprchovat?
@tamara2307 aj mne sa zhorsila plet
@tamara2307 z N. Dediny? jaaaaaaaaaaaaa no uz viem, preco tvoj drahy neoblubuje motorky 😀 😎
Baby mozem sa spytat taku otazocku ako to je u vas teraz s milovanim?
@saranata :d tak kiezby by to bola pravda 🙂
@monika1091 chcela by si dievčatko?
Babizne prajem pekný víkend aj vám teda sobotu v nedelu som tu zas :D
žienky krásny víkend prajem 🙂
@saranata ano chcela ... ale ak to bdue chlapcek envadi... aj tak to bduem lubit nadovsetko... 🙂
@monika1091 ved ale uz musia nejake dievky prist ved sami chalani sa maju narodit 😀
@katja_ tento rok budu asi prevladat chalani a na dalsi roksa budu mozno prevladat zase baby 😀
@monika1091 jasne ze to nevadí, hlavne nech je to zdrave
ja ked budem mat babu tak to bude naša tretia a budem sa tešit rovnako🙂
žeby velka zmena ??
http://najmama.aktuality.sk/clanok/228985/dobra...
@ursula5 nevzdávaj sa a bojuj! 😀 keď mi niečo zaberie, dám ti hneď vedieť.
@19vierka84 no bohvie mozno ze sme sa tu len nejak tak zgrupili, vzdy bola prevha dievcat 😀 😀 , sak pockajte este ja zamiesam karty 😀 😀 a prihodim hejaku dievku
@loralo vidíš, a pri tebe sa nepotvrdila povera, že za zhoršenú pleť môže dievčatko v brušku.. 😉 a ako ako s tou mojou dedinou? tá s motorkami nejde dokopy či ako? 😢
Ahojte babusky, vidno ze je vonku krasne nikoho tu niet 🙂 ja uz 4 den nemozem pohnut rukou, pouzivali ste niektora pocas tehotenstva chladivy gel na chrbat? Nemoze to ublizit babu? Na obale pisu ze nevhodne len pre deti do 3 rokov. Co si myslite?
@katja_ no hovor mi nieco o tom :d ....... ja uz chcem aby to bolo na svete aby som mohla kocikovat 🙂

@saranata a mate aj vyrazky?..... aj flaky?..... ja som bola v tom ze v tehotenstve zenama plet a pokozku dokonalu..... ale opak je pravdou takze mohla by to byt holka?