Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kosska3003 ja sa tiež snažím pred tehi to bolo aj 20cigariet a teraz som to hned zredukovala na 1 za tri dni niekedy dva za den ako mi chutí ako mám chut terazt som nefajčila od piatku napr. 🙂
a ja som fajčila aj pri malom ale až po tretom mesiaci
@kosska3003 vieš že som aj nad tím uvažovala si mi zobrala príspevok 😀 😀 😝
@miskachrumka no ja som tiez 20 fajcila a potom som prestala tak ze neviem kedy proste zrazu mi to netrebalo potom som nefajcila ani po porode az teraz trozku pre tehu asi 2 mesiace ale to len jednu denne ale ako som nasla 2 ciarky tak som to nemala v ustach
@kosska3003 no vidiš 🙂
@kosska3003 napísala si že si fajčila do 4mes a teraz že si hned prestala ako si videla 2 čiarky .... 😒
no ako mne je jedno 🙂 aj mne sa hádam podarí uplne prestat do konca tehu kedže bude potom kojenie 😉
no ideme mi lahnuť dobrú
@miskachrumka no pri Marike pri prvom tehu som fajcila do 4 mesiaca a ze som nefajcila potom po porode az 2 mesiace pred druhym otehu co som teraz a to som prestala hned ako som sa dozvedela ze som tehu ale tak to som fajcila len jednu za den tak to bolo jednoduchsie ako pri prvom tehu
@kosska3003 no ja som to zredukovala ako išlo ked mám chut aspon an jednu za pár dní tak si ju dám.......len nie pri mojom mm 😅
No idem ja lahnuť zas ráno vstávame :/ dobrú noc
@miskachrumka jasne jasne ved to sa neda prestat len tak aj ty mas sok aj to male v brusku postupmne prestanes ani nevies ako
jasne dobru noc aj ja pojdem zachvilku
@kosska3003 ja som dostala velkú chuť na kyslú kapustu tak sa ešte napchávam 😅 😅
a ano tažké to je a nefajčiar to nevie pochopiť ..........ale to je každého uplne sukromná vec 🙂 ved dnes škodí všetko uplne všetko ☹ čo to bude za dalších 40rokov? 😔
@porinka no, niekedy staci, ked si lahnem a prilozim si ruku na brusko, ale zvycajne si trosku postlacam brusko a nahmatam dolu take tvrdsie - to je maternica s babenkom 🙂 a ked takto donho stucham, asi ho zobudim a kopne mi nazad, len neviem ci je to pozdrav, alebo ze neotravuj buvam 😀 😀 😀
@miskachrumka tak tak ja ta plne chapem lebo som si tym presla neni to jednoduche ale tak hlavne je ze nehulis 20 denne stale aj snaha sa ceni a to je pravda dnes je vsetko skodlive
@nessy juuuj, no a ako sme si na nej pochutili 🙂 a tolko druhov mali, ze som si ani vybrat nevedela, ja mam rada strasne zmrzku a nanuky 🙂
tak snad uz aj vy budete coskoro v pohode aby ste na nejaku tu zmrzku vybehli, od zajtra tu mame jar a snou aj krasne jarne pocasie, ja sa este strasne tesim na grilovacky, mnam mnam 🙂
baby, co uz mate dietatko - mam problem, ako malej vysvetlim, ze mi nemoze lezat na brusku, ona sa tak chce pritulit ☹ a tiez nechape, preco ju nemozem stale nosit na rukach, kazdu chvilu pride, objime mi nohy a ze hop 🙂 no a obcas ju zoberiem 🙂 , len neviem ako to pojde s valkym bruskom 😝 a ci to neskodi babenku v brusku, nemame sa namahat a mala uz ma cez 11kg 😝
@tatya ja si myslim ak si mala na teba lahne tak by ti to ublizit este nemalo, ved ak sama si lahnes na brucho a nevadi to? teda aspon myslim, na mna mala moc nevylieza, vzdy si lahne ke tak vedla mna alebo mi sedka na kolenach a tiez ju sem tam zoberem na ruky este a to ma 12 kg, ale snazim sa ju moc nenatahovat.
@tatya no ja som to mala jednoduche kedze marika je starsia ta vie ze je babatko v brusku a ze mamina ju nemoze zobrat na rucicky lebo je tam babatko a zblizila by mu toto kazdemu rozprava taka zlata lebo tak dolezito to povie tvoja je este mala asi to tak rychlo nepochopi skus si k nej cupnut ked chce ist na ruky a tak ju postiskat a hadam si aj zabudne a aj moja 20 kilova baba chce stale tulit teraz je to ako tak v pohode ale zachvilku si mi na kolena nesadne lebo tam bude brucho
@kosska3003 ja som asi čudná ale mne nanuky a zmrzlina chutia viac v zime ako v lete 😅 😅 😝
@vevuska1 @kosska3003 no, ved preto, ze je este taka mala maminkina lasocka a ja jej neviem odolat 😀 ved to je take krasne, pritulit si ju 🙂 akurat som zvedava, ci budem vediet aj druhe babo tak lubit 😲
@tatya sa neboj neni az taka tazka a velka tak v klude si ju tul pokial ti to dr nezakaze ze sa otvaras alebo co
@miskachrumka aj ja si stale kupujem zmrzky v zime ja nemam problem s tym len mm kuka ci mi nesibe 😀 😀
@kosska3003 ten moj ked ju kupim v zime namna kuka ako na ťuknutú no ked ju doma otvorím vždy sa priplachtí 😀 😀 no nie vždy sa mu ujde má smolu 😅
@miskachrumka no moj si ani neda ja ju pomaly spraskam sama 😀 😀
@kosska3003 @vevuska1 - ja mam taky pocit, ze ono to tulenie bude viac chybat mne ako jej 😀
aj zaspat vie sama v postielke, ale ja ju stale rada uspavam pri mne a potom prekladam do postielky 😀 len dufam, ze ju tym moc nepokazim 😝
@kosska3003 ja soma kurát spráskala tu kapustu kýslu som zvedavá koko krát pojdem na Wc v noci 😝 😅
no chute sú chute 😀 čo mám robiť ..............ale asi si aj ja kupim zajtra zmrzku 😀 😀
@miskachrumka no ja s tymto problem nemam mna skor zapeka stale ako som tehu no neviem ci si ju aj ja nekupim zajtra 😀 😀
No kočky idem ja už važne lahnuť ,lebo ráno zaspíme do školky 😒
@kosska3003 okej na oplátku ty zajtra kapustu a ja zmrzlinu a takto večer sa tu stretneme 😅 😅
@miskachrumka ok dohodnute hihihi

@miskachrumka
@monika1091 vam neukazuje o tyzden viac ale ked ste 17+1 den tak vlastne zacinate 18tt tu nepise dni ale rovno tyzdne