icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka
@monika1091 vam neukazuje o tyzden viac ale ked ste 17+1 den tak vlastne zacinate 18tt tu nepise dni ale rovno tyzdne

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 ja sa tiež snažím pred tehi to bolo aj 20cigariet a teraz som to hned zredukovala na 1 za tri dni niekedy dva za den ako mi chutí ako mám chut terazt som nefajčila od piatku napr. 🙂
a ja som fajčila aj pri malom ale až po tretom mesiaci

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 vieš že som aj nad tím uvažovala si mi zobrala príspevok 😀 😀 😝

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka no ja som tiez 20 fajcila a potom som prestala tak ze neviem kedy proste zrazu mi to netrebalo potom som nefajcila ani po porode az teraz trozku pre tehu asi 2 mesiace ale to len jednu denne ale ako som nasla 2 ciarky tak som to nemala v ustach

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 no vidiš 🙂

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 napísala si že si fajčila do 4mes a teraz že si hned prestala ako si videla 2 čiarky .... 😒
no ako mne je jedno 🙂 aj mne sa hádam podarí uplne prestat do konca tehu kedže bude potom kojenie 😉
no ideme mi lahnuť dobrú

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka no pri Marike pri prvom tehu som fajcila do 4 mesiaca a ze som nefajcila potom po porode az 2 mesiace pred druhym otehu co som teraz a to som prestala hned ako som sa dozvedela ze som tehu ale tak to som fajcila len jednu za den tak to bolo jednoduchsie ako pri prvom tehu

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 no ja som to zredukovala ako išlo ked mám chut aspon an jednu za pár dní tak si ju dám.......len nie pri mojom mm 😅

miskachrumka
19. mar 2012

No idem ja lahnuť zas ráno vstávame :/ dobrú noc

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka jasne jasne ved to sa neda prestat len tak aj ty mas sok aj to male v brusku postupmne prestanes ani nevies ako
jasne dobru noc aj ja pojdem zachvilku

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 ja som dostala velkú chuť na kyslú kapustu tak sa ešte napchávam 😅 😅
a ano tažké to je a nefajčiar to nevie pochopiť ..........ale to je každého uplne sukromná vec 🙂 ved dnes škodí všetko uplne všetko ☹ čo to bude za dalších 40rokov? 😔

tatya
19. mar 2012

@porinka no, niekedy staci, ked si lahnem a prilozim si ruku na brusko, ale zvycajne si trosku postlacam brusko a nahmatam dolu take tvrdsie - to je maternica s babenkom 🙂 a ked takto donho stucham, asi ho zobudim a kopne mi nazad, len neviem ci je to pozdrav, alebo ze neotravuj buvam 😀 😀 😀

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka tak tak ja ta plne chapem lebo som si tym presla neni to jednoduche ale tak hlavne je ze nehulis 20 denne stale aj snaha sa ceni a to je pravda dnes je vsetko skodlive

vevuska1
19. mar 2012

@nessy juuuj, no a ako sme si na nej pochutili 🙂 a tolko druhov mali, ze som si ani vybrat nevedela, ja mam rada strasne zmrzku a nanuky 🙂
tak snad uz aj vy budete coskoro v pohode aby ste na nejaku tu zmrzku vybehli, od zajtra tu mame jar a snou aj krasne jarne pocasie, ja sa este strasne tesim na grilovacky, mnam mnam 🙂

tatya
19. mar 2012

baby, co uz mate dietatko - mam problem, ako malej vysvetlim, ze mi nemoze lezat na brusku, ona sa tak chce pritulit ☹ a tiez nechape, preco ju nemozem stale nosit na rukach, kazdu chvilu pride, objime mi nohy a ze hop 🙂 no a obcas ju zoberiem 🙂 , len neviem ako to pojde s valkym bruskom 😝 a ci to neskodi babenku v brusku, nemame sa namahat a mala uz ma cez 11kg 😝

tatya
19. mar 2012

@vevuska1 no, co sa tyka zmrzliny, ja som nemusela cakat ani na jar (to by som nevydrzala), v obchodoch su nastastie nanuky 😀 ako spravny zavislak, mam pol mrazaku roznych druhov 😎

vevuska1
19. mar 2012

@tatya ja si myslim ak si mala na teba lahne tak by ti to ublizit este nemalo, ved ak sama si lahnes na brucho a nevadi to? teda aspon myslim, na mna mala moc nevylieza, vzdy si lahne ke tak vedla mna alebo mi sedka na kolenach a tiez ju sem tam zoberem na ruky este a to ma 12 kg, ale snazim sa ju moc nenatahovat.

kosska3003
19. mar 2012

@tatya no ja som to mala jednoduche kedze marika je starsia ta vie ze je babatko v brusku a ze mamina ju nemoze zobrat na rucicky lebo je tam babatko a zblizila by mu toto kazdemu rozprava taka zlata lebo tak dolezito to povie tvoja je este mala asi to tak rychlo nepochopi skus si k nej cupnut ked chce ist na ruky a tak ju postiskat a hadam si aj zabudne a aj moja 20 kilova baba chce stale tulit teraz je to ako tak v pohode ale zachvilku si mi na kolena nesadne lebo tam bude brucho

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 ja som asi čudná ale mne nanuky a zmrzlina chutia viac v zime ako v lete 😅 😅 😝

tatya
19. mar 2012

@vevuska1 @kosska3003 no, ved preto, ze je este taka mala maminkina lasocka a ja jej neviem odolat 😀 ved to je take krasne, pritulit si ju 🙂 akurat som zvedava, ci budem vediet aj druhe babo tak lubit 😲

kosska3003
19. mar 2012

@tatya sa neboj neni az taka tazka a velka tak v klude si ju tul pokial ti to dr nezakaze ze sa otvaras alebo co
@miskachrumka aj ja si stale kupujem zmrzky v zime ja nemam problem s tym len mm kuka ci mi nesibe 😀 😀

vevuska1
19. mar 2012

@tatya no jasne, ze budes vediet lubit, ved to bude tvoje 🙂 a babatko si zamilujes hned
ja mam doma zase taku opicu, ona sa tulit vobec nechce, a to sa hovori ake su dievcatka zlate a ako sa mojkaj a neviem co, na ja mam doma uplny opak 🙂

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 ten moj ked ju kupim v zime namna kuka ako na ťuknutú no ked ju doma otvorím vždy sa priplachtí 😀 😀 no nie vždy sa mu ujde má smolu 😅

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka no moj si ani neda ja ju pomaly spraskam sama 😀 😀

tatya
19. mar 2012

@kosska3003 @vevuska1 - ja mam taky pocit, ze ono to tulenie bude viac chybat mne ako jej 😀
aj zaspat vie sama v postielke, ale ja ju stale rada uspavam pri mne a potom prekladam do postielky 😀 len dufam, ze ju tym moc nepokazim 😝

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 ja soma kurát spráskala tu kapustu kýslu som zvedavá koko krát pojdem na Wc v noci 😝 😅
no chute sú chute 😀 čo mám robiť ..............ale asi si aj ja kupim zajtra zmrzku 😀 😀

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka no ja s tymto problem nemam mna skor zapeka stale ako som tehu no neviem ci si ju aj ja nekupim zajtra 😀 😀

miskachrumka
19. mar 2012

No kočky idem ja už važne lahnuť ,lebo ráno zaspíme do školky 😒

miskachrumka
19. mar 2012

@kosska3003 okej na oplátku ty zajtra kapustu a ja zmrzlinu a takto večer sa tu stretneme 😅 😅

kosska3003
19. mar 2012

@miskachrumka ok dohodnute hihihi