icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
20. mar 2012

@19vierka84 my to tak mame,krpata je uz v skolke a ja sa budem venovat druhemu cez den 😀
u nas je tiez vela deti ale pobrali,dokonca zabrali jednej maleho a mal iba 2,5 roka a ona prave porodila a nikto ju ennutil aby bol doma lebo ona je na materskej nastastie 😀 😀 😀

vierazit198
20. mar 2012

@loralo ja som dost pribrala .. a citim ako by som mala taku gulu v brusku.. stále sa pozorujem neviem či je to dobre.. ale však dúfam že to dopadne dobre..

monika1091
20. mar 2012

@miskachrumka ... no ved toto.........ako ja by som bola rada keby uz som mala velikanske brusko 🙂 ....... 🙂

porinka
20. mar 2012

kočky, cca za 5 mesiacov už budeme maminy!!!! 😀 😀 😀

bbubinkaa
20. mar 2012

@porinka leti to....🙂 vcera porodila kamoska... uz by som aj ja chcela drzat babo na rukach..🙂

bbubinkaa
20. mar 2012

@vierazit198 Neboj, vsetko bude ok 🙂 asi sa netreba velmi pozorovat 🙂

bbubinkaa
20. mar 2012

Dievcence, je tu niekto z okolia Samorina?

saranata
20. mar 2012

@tatya inak ja ju tiez mám stále na sebe, ešte ju aj kojím , teraz mala dva roky ale po tom čo jej stále opakujem ze v brušku je babo tak ona vie ze mi tam nesmie sediet ani lezat , ona to pochopila a sadne si mi na stehná ked lezím na posteli , už nejak automaticky 🙂

nessy
20. mar 2012

no baby ja sa pomaly chystam na poradnu, drzte palce nech je vsetko ok 😀 😀
a dufam ze neotrci zase zadok nech vieme konecne co to tam je 😀 😀

jespera
20. mar 2012

Ahojte, ja som dnes bola na ultrazvuk a ostala som prekvapena, teoreticky som v 16tt a nejake dni, a po ultrazvuku pozeram do papierov ze 17+6, skoro 18tt, podla velkosti hlavicky ktora je bpd 38,9 ze je to tak...Posuva sa mi tympadom aj termin porodu, ci nie? Ake mate hodnoty - skusenosti vy?

vevuska1
20. mar 2012

@nessy noo aj jaaaa, dnes som posadila uz hrasok a redkovku, mnam, hrachu sa nevieme dojest ked je, to sadneme pred telku a miesto chipsov tlacime hrasok 🙂 noo a na tu zmrzku dnes pojdeme asi aj my, dnes je uplne uzasne krasne, len v kratkom tricku obehujem na zahrade 🙂

19vierka84
20. mar 2012

@vevuska1 a nie je este skoro na hrach? ja som este nic nesadila, len mam nakupene semena na sadenie. tento rok som si kupila 5 balickov redkoviek, nech mam cele leto co papat 🙂

tamara2307
20. mar 2012

@loralo jediný exot mi napadá Peťo S., myslíme tohto? 😀

vevuska1
20. mar 2012

@19vierka84 nooo myslim ze nie, aj otec uz nasadil hrach a on je velky zahradkar, hrach sa moze sadit od februara do maja, minuly rok som vysadila asi koncom aprila a pozrali mi ho skorce :( este ze mame dobru susedu a ta nam dala za plnu tasku 🙂

tatya
20. mar 2012

@vevuska1 no ved prave, aj moja mala ma chce zapajat do kazdej hry, samu ju to nejak nebavi 🙂

19vierka84
20. mar 2012

@vevuska1 ja som minuly rok sadila prvy krat, len si uz nepamatam kedy. u nas tu este vobec nesadia, maximalne tak do foliovniku, tak neviem podla coho sa mam orientovat, aby som nieco nezasadila moc skoro, alebo neskoro

tamara2307
20. mar 2012

@19vierka84 na hrach je najvyšší čas, my sme už tiež posadili v sobotu 😝 ale vlastne to závisí aj od časti SR, či tam u vás ešte sneh neni..?

tatya
20. mar 2012

@saranata no dufam, ze ano 🙂 ved aj ked som bola prvy krat tehu, rozmyslala som nad tym, ci budem vediet byt mama, ked som to este nikdy nerobila 😀 😀 😀 proste tie male pokladiky nas presvedcia, ze sme tu pre nich 😅

19vierka84
20. mar 2012

@tamara2307 nie, ja byvam hned za dunajskou stredou. V stredu ho chcem ist aj tak kupit, lebo nezohnala som ten co kupujem, tak som dostala tip, kde ho zozeniem a na buduci tyzden ho potom nasadim.

vevuska1
20. mar 2012

@19vierka84 ak nemate v noci dake velke mraziky tak kludne vysad, u nas uz je aj v noci plus, a uz si myslim, ze dake velke mrazy nepridu. kupila som si aj cibulky gladiol, ale tie este von nedam, tak v polke aprila asi, si nasadim pred domcek nech tam mae pekne farebne kvetinky 🙂 inak narcisov uz mame celu kopu a tak o tyzden uz asi aj kvitnut budu

vevuska1
20. mar 2012

@tatya noo ani nasu nebavi moc sa hrat sama, vzdy sa musi z niekym, bud so mnou alebo s tatinkom ked pride z robotky, ten sice chce mat po robote konecne klud ale co narobi, akonahle pride domov mala sa neho nalepi a uz ho nepust uz aj zabudne, ze som ja na svete 😀

tamara2307
20. mar 2012

@19vierka84 tak to je zohriata maďarská zem, presne ako u nás 😀

tatya
20. mar 2012

@saranata @vevuska1 @19vierka84 @kosska3003 - no, ja som uz tiez rozmyslala, ze co ak budem potrebovat skolku 😲 vsade je malo miesta a hlavne pre 2 rocnu mam pocit, ze je moznost iba v sukromnych 😕 a tie peniaze, co za to pytaju su strasne 😝 takze zatial bude doma a uvidim, ci sa nezblaznim z dvoch naraz 😀

19vierka84
20. mar 2012

@tamara2307 dufam bude tento rok tiez dobra uroda. minuly rok som mala strasne vela paradajok, som ich musela vyvezovat s eskapaskami,lebo boli strasne tazke a vysoke som ich mala take dva metre 😀 som ich rozdavala rodine na tasky, co som ich uz nevladala jest 😀

vevuska1
20. mar 2012

@tatya noo tvoja mala je este malinka tak asi bude vyzadovat viac pozornosti, ta moja uz aspon pred rozpravkou vie obsedet 🙂 no a ked ju nevezmu do tej skolky tak asi budeme travit vacsinu casu vonku pokial sa bude dat, vtedy ma mala nepotrebuje vie sa pohrat v piesku alebo ak sa nauci na bicykli jazdit tak aj to 🙂 horsie to bude v zime ked sa neda moc chodit von 😒 ale ved zvladneme to nejako no nie? 🙂

tatya
20. mar 2012

@nessy tak je to je super, malu mas o vyse roka starsiu ako ja, tak viac pochopi, co jej hovoris 🙂
no a presne, najviac sa bojim toho, ze ked sa santi, aby ma nekopla do bruska, alebo neskocila na mna 😲

vevuska1
20. mar 2012

@19vierka84 ja som sa tento rok tiez dala na sadenie paradajok aj paprik, priesady uz mam na okne a uz su aj vonku, len paradajky sa mi zdaju dake divne, su celkom dlhe a maju tenku stonku a neviem preco, papariky su fajn 🙂 len paradajky mam chrry, tak mozno aj preto, ze to je ine ako normalna paradjka, no uvidime co z toho bude

tatya
20. mar 2012

@saranata toto presne som aj ja zacala malej hovorit, ze tam je babo 🙂 a vacsinou si dava pozor, len niekedy sa chce blaznit a potom skace, tak sa bojim, aby ma nekopla alebo mi neskocila na brusko...

tatya
20. mar 2012

@jespera no hned Ti termin porodu neposunu, moja mala v prvom tehu bola od zaciatku cca o 5-7 dni vacsia, vzdy ked ju zmerali, povedali ze je vacsia 🙂 a termin porodu mi moj gyndos upravil az posledny mesiac, ale to tak, ze som mala dva terminy - podla poslednej menstruacie a druhy podla velkosti babatka 😀 ta velkost je len orientacna a moze znamenat aj to, ze len proste budes mat vacsie babo 🙂

tatya
20. mar 2012

@vevuska1 @19vierka84 - to vazne uz sadime? Ja mam tiez nakupene semienka, ale zda sa mi este skoro, ja som planovala az koncom tyzdna alebo cez vikend, ze pockam, kym sa tie teploty trosku ustalia 🙂