Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 NO VšAK UVIDíš 😀
@miskachrumka joooj nech uz je to na svete nech to kocikujem 🙂
@monika1091 aj ja som chcela pri prvom aby to už bolo na svete ale teraz si to ináč užívam 🙂
Kočky čo ste dnes robili ?
mi sme s kamoškou podotíkam matkou 3 detí mali skrášlovací den pre seba odporúčam 🙂 🙂
prvý jarný den bol 1000%
baby čo idete zajtra variť ?dajte inšpirácio ?_D
baby tak sa hlasim 😀 tak morfo sono nebolo ze to az ked pridem a pytala som sa na tie papp testy a tie mi vraj nerobili,ze tie robia zenam az nad 35 ze dolezitejsi je triple a ten je v poriadku 😀
no a dnes sme sa dozvedeli ze co to bude, tak ako som predpokladala bude to chalanisko 😀 😀 😀
ked som to povedala mnuzovi ten sa tesil ale mala povedala ze chce sestricku 😒 co som chcela aj ja , no musime si zvykat 😀
@nessy gratulujem 🙂 aj ja už chcem vedeiť čo to bude dúfam že sa o druhého dozvieme 😉
@nessy gratulujem 🙂 ale ved aj sestricku jej mozete este dopriat po bracekovi 🙂
@nessy ani mne ich nerobili robili mi niake testy ale triple to neboli no a chalanisku by sa aj moj mm strasne potesil uz nech to uz konecne viem aj ja stvrtok ma caka poradna a objedna ma na sono dufam ze nebudem dlho cakat
@19vierka84 daj pokoj dve stacia uuuuplne :D
viac uz ani za svet 😀 😀 😀
@miskachrumka ja som to v podstate od zaciatku tusila 😀
pri malej som tie pocity nemala,mozno aj preto lebo aj vestica povedala ze to bude chalan a baba ze budem mat parik 😀 tak si ideme zvykat a lamentovat nad menom ☹
@nessy ja by som chcela tiez len dve,ale priatel by chcel tri, tak ho to hadam prejde 🙂 my ideme na velke sono az 12.04. som nas objednala na osmu rano,kvoli priatelovi, lebo ja dve hodiny v cakarni u mojej doktorky s nim nebudem cakat. samej mi to nevadi, ale on musi pracovat 😀 mozno sa aj dozvieme co to mame za cierneho pasaziera 😀
@19vierka84 no mne povedali ze o tzie dva tyzdne ked dojdem tak bude to velke,tak hadam bude vsetko ok 😀
inak mam pocit ze tento rok je nejaky bohaty na chlapcekov 😀 aspon bude menej starych dievok 😀 😀
@miskachrumka neboj to uz urcite bude vidiet,teda ak vam neukaze prdelku jak mne naposledy :D
@miskachrumka sak uvidis moze sa otocit hocikedy 😀
@monika1091 ahoj uz citis kopkanie/?
@mercymay aj ja tužim po babe ale len preto že už máme chlapčeka ale budeme velmi štastný aj ked bude další chlap 🙂 🙂 je to jedno zdravie je najdoležitejšie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

@miskachrumka no dufam ze nie :D