icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monika1091
20. mar 2012

@miskachrumka no dufam ze nie :D

miskachrumka
20. mar 2012

@monika1091 NO VšAK UVIDíš 😀

monika1091
20. mar 2012

@miskachrumka joooj nech uz je to na svete nech to kocikujem 🙂

miskachrumka
20. mar 2012

@monika1091 aj ja som chcela pri prvom aby to už bolo na svete ale teraz si to ináč užívam 🙂

miskachrumka
20. mar 2012

Kočky čo ste dnes robili ?
mi sme s kamoškou podotíkam matkou 3 detí mali skrášlovací den pre seba odporúčam 🙂 🙂
prvý jarný den bol 1000%
baby čo idete zajtra variť ?dajte inšpirácio ?_D

nessy
20. mar 2012

baby tak sa hlasim 😀 tak morfo sono nebolo ze to az ked pridem a pytala som sa na tie papp testy a tie mi vraj nerobili,ze tie robia zenam az nad 35 ze dolezitejsi je triple a ten je v poriadku 😀
no a dnes sme sa dozvedeli ze co to bude, tak ako som predpokladala bude to chalanisko 😀 😀 😀
ked som to povedala mnuzovi ten sa tesil ale mala povedala ze chce sestricku 😒 co som chcela aj ja , no musime si zvykat 😀

miskachrumka
20. mar 2012

@nessy gratulujem 🙂 aj ja už chcem vedeiť čo to bude dúfam že sa o druhého dozvieme 😉

19vierka84
20. mar 2012

@nessy gratulujem 🙂 ale ved aj sestricku jej mozete este dopriat po bracekovi 🙂

kosska3003
20. mar 2012

@nessy ani mne ich nerobili robili mi niake testy ale triple to neboli no a chalanisku by sa aj moj mm strasne potesil uz nech to uz konecne viem aj ja stvrtok ma caka poradna a objedna ma na sono dufam ze nebudem dlho cakat

nessy
20. mar 2012

@19vierka84 daj pokoj dve stacia uuuuplne :D
viac uz ani za svet 😀 😀 😀

nessy
20. mar 2012

@miskachrumka ja som to v podstate od zaciatku tusila 😀
pri malej som tie pocity nemala,mozno aj preto lebo aj vestica povedala ze to bude chalan a baba ze budem mat parik 😀 tak si ideme zvykat a lamentovat nad menom ☹

19vierka84
20. mar 2012

@nessy ja by som chcela tiez len dve,ale priatel by chcel tri, tak ho to hadam prejde 🙂 my ideme na velke sono az 12.04. som nas objednala na osmu rano,kvoli priatelovi, lebo ja dve hodiny v cakarni u mojej doktorky s nim nebudem cakat. samej mi to nevadi, ale on musi pracovat 😀 mozno sa aj dozvieme co to mame za cierneho pasaziera 😀

nessy
20. mar 2012

@19vierka84 no mne povedali ze o tzie dva tyzdne ked dojdem tak bude to velke,tak hadam bude vsetko ok 😀

obycko
20. mar 2012

@mercymay strasne sa tesim s tebou 🙂 . Uzasna sprava. Aj my sme chceli dievcatko , ale bude to chlapcek, ale teraz by som uz nemenila.

trutka
20. mar 2012

@nessy gratulujem k chlapcekovi 😀

obycko
20. mar 2012

@nessy gratulujem. Takze dalsi chlapcek. 🙂 😀

loralo
20. mar 2012

@nessy blahozelam 🙂 aj my sme tajne tuzili po dievcatku, ale to, ze to bude chlapcek na nasej radosti nic nemeni, my sme vobec vdacni a stastni ze sa tento zazrak udial 🙂

nessy
20. mar 2012

@loralo no mne je v podstate jedno co to je len ja som babu koli vecickam chcela aby som este raz obliekla tie nadherne vecicky co mame z irska,mala v nich bola nadherna 😀 vlastne len koli tomu lebo vzdy som chcela parik 😀

nessy
20. mar 2012

inak mam pocit ze tento rok je nejaky bohaty na chlapcekov 😀 aspon bude menej starych dievok 😀 😀

nessy
20. mar 2012

@miskachrumka neboj to uz urcite bude vidiet,teda ak vam neukaze prdelku jak mne naposledy :D

miskachrumka
20. mar 2012

@nessy
@nessy no mám pocite že to tak aj može byť lebo necitim kopance tak asi bude aj tak otočené že budeme vidieť prd ☹

saranata
20. mar 2012

@nessy gratulujem k chlapciatku🙂
Vidis u nas sa papp- a robi kazdej zene bez ohladu na vek ,lebo je to kombinovany test spolu s tripple

porinka
20. mar 2012

@nessy
bodaj by, by som brala chlapca, kedže toto bude naše jediné bábo, ale embryologička hovorila, že mám vložené dve dievčatká, ale bez záruky....
zajtra idem do rizikovej na kontrolu, skúsim sa spýtať, či je niečo vidieť 😉

nessy
20. mar 2012

@miskachrumka sak uvidis moze sa otocit hocikedy 😀

nessy
20. mar 2012

@saranata no mne dnes tvrdila ze niesu v podstate spojene tie testy tak neviem 😀 ale hlavne ze je vsetko ok 😀

nessy
20. mar 2012

@porinka vidis kazdy po niecom tuzi ale hlavne ze to bude a bude to zdrave 😀

madzik
20. mar 2012

@monika1091 ahoj uz citis kopkanie/?

saranata
20. mar 2012

@nessy je to kombinovaný test v druhom trimestri , ale to je jedno, hlavne ze su vysledky dobre 🙂

mercymay
21. mar 2012

@obycko Dakujem. 🙂 A ved keby sa to aj zmenilo na chlapca, nic sa nam neudeje...budeme rovnako radi...

miskachrumka
21. mar 2012

@mercymay aj ja tužim po babe ale len preto že už máme chlapčeka ale budeme velmi štastný aj ked bude další chlap 🙂 🙂 je to jedno zdravie je najdoležitejšie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§