icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

oranzada
22. mar 2012

@monika1091 no nemali by ta boliet krize s tym popruhom a aj z bruska to ,,vezme vahu", mne ale tieto pridu docela drahe, snad sa daju zohnat aj lacnejsie, uvidim ci to budem vobec pouzivat, pri prvom som ho nemala a zila som :D ani len ma nenapadlo take mat

trutka
22. mar 2012

@monika1091 je to tam napisane : Tehotenský popruh Nexcare je vyvinutý pre budúce mamičky, pre zníženie diskomfortu a napätia v oblasti chrbta a tehotenského bruška. Podopiera bruško, nezávisle od jeho rastu hmotnosti.Pomáha zmierňovať ťažkosti a bolesť v spodnej časti chrbta ako aj v pánvových kĺboch.Zlepšuje držanie tela, rastie spolu s bruškom.

trutka
22. mar 2012

@oranzada tieto veci su drahe kvoli tomu ze jednoducho ked si to musis kupit,nemas na vyber a zaplatis strasnu sumu.vyrobcovia na tom zarabaju.tak isto ako aj tehotenske oblecenie a vecicky pre drobcekov.vyrobcovia vedia ze sa to nosi len par mesiacov ale kupit to musis,tak daju na to nehorazne ceny 😠

loralo
22. mar 2012

@trutka presne tak, je to cisty sprosty biznis

slnieckko
22. mar 2012

tak tak verte tomu ze nie vsetka reklama okolo nas je pravdiva... myslim v zmysle cim vacsia reklama tym kvalitnejsi vyrobok. a tie "znackove" vyrobky su drahe prave kvoli tej drahej reklame ktoru v konecnom dosledku zaplati spotrebitel... viem co pisem, robim v marketingovom sklade 😀

ursula5
22. mar 2012

@bobi3 tak vitaj po dovolenke 🙂 ja akurát dnes akosi málo cítim pohyby tak som taká nesvoja, ale hádam poobede bude dobre keď prídem domov 🙂

monika1091
22. mar 2012

@oranzada no ved uvidim co a ako .. ale nepocula som o tom nikdy nikde....

miskachrumka
22. mar 2012

@monika1091 no je mi to jedno 🙂a ano máme už doma vyše 3 ročneho chlapa

miskachrumka
22. mar 2012

@oranzada veru možem aj stím vrchom aj nie 🙂 ale však budem chodiť na záhradu a podobne tak tam dám pplavky a nebude teplo ale ten pás by som chcela nosiť stále lepšie sa budem cítit 🙂

miskachrumka
22. mar 2012

@trutka ešte že si to napísala polopaticky 😀 😀 😀

miskachrumka
22. mar 2012

Ja to chcem preto že mi taha bruško a bolievajú ma kríže už teraz ale hlavne sa bojím o ten rez aby sa mi zybtočne nenapínal, keď si možem takto pomocť ! 🙂 aj ked je to cenovo náročné :/ ale dnes je všetko drahé

monika1091
22. mar 2012

@miskachrumka som pocula ze chlapci nechcu pocuvat ze su zly.......

miskachrumka
22. mar 2012

@monika1091 toto bolo vtipné nemožeš všetkému veriť aj by som ti napísala viac ale už nemám čas
a stará pravda ----------ako si vychováš tak máš ------------------ poznám kopec priečnejších a protivných dievčat ako su chlapci !

bobi3
22. mar 2012

@ursula5 ja som to presne mala u našich, že jeden deň vôbec nič, no potom sa rozkopalo 🙂 skús si ľahnúť na ľavý bok, po 10 minútach by sa malo ozvať, takto to poradil doktor mojej sestre, lebo tá necítila pohyby takmer vôbec... ale malý je aj teraz taký pohodlný, takže asi preto 😉

bobi3
22. mar 2012

@miskachrumka pekná fotka 🙂

miskachrumka
22. mar 2012

@bobi3 dakujem 😉 😉

miskachrumka
22. mar 2012

@bobi3 ako sa máš ?
mna nejak zas bolí hlava ☹ dnes som si aj okná umyla 🙂
a čakám kím ubehne čas a pojdem pre krpca 🙂

bobi3
22. mar 2012

@miskachrumka tak mňa dnes tiež nejako pobolieva, normálne som si dala aj malú kávičku v robote, po dlhom čase 😒 Ináč ok, len žalúdok mám stále ako na vode, to mi vôbec nepoľavilo ☹ no keď cítim drobca v brušku, na všetko vždy zabudnem, stojí to za to 😉

miskachrumka
22. mar 2012

@bobi3 mna strašne bolí až mi je na grc ☹ ☹

nessy
22. mar 2012

@miskachrumka netusim ja to neberiem ale toto je vacsia koncentracia podla mna 😀

miskachrumka
22. mar 2012

@nessy ako ?

nessy
22. mar 2012

@miskachrumka co ako? 😀 😀 😀
inak mna nastastie nejak prestala hlava boliet,najhorsie to bolo prve tri mesiace,vtedy ma bolela dost casto,teraz tuktuk nic.len nech to tak aj zostane 😀

nessy
22. mar 2012

ja som si dnes urobila radost a kupila topanky 😀
neviem ci poznate reklamu deichmanu s haly berry 😀 na konci ma take modre obute,tak tieeee 😀 😀 😀

trutka
22. mar 2012

@nessy len si si ich tak dlho neskusala ze by dovtedy zavreli obchod vsak? 😀 😀

nessy
22. mar 2012

@trutka nieeeee ja som ich mala za 5 minut vyskusane 😀 😀 😀 som lepsia

monika1091
22. mar 2012

@miskachrumka som zvedava na moje baby...

ursula5
22. mar 2012

@bobi3 tak ak je po mojom mužovi tak to bude strašne veget dieťa 😀 ten vrav, že keby nemal mňa tak by splesnivel, tak ak si to tiež mala tak som už kľudnejšia ľahnem si až doma teraz musím sedieť v práci 🙂

bobi3
22. mar 2012

@miskachrumka a tlak máš dobrý? možno ti len klesol 😕

bobi3
22. mar 2012

@ursula5 hlavne kľud moja 😉 určite sa ozve, dnes má možno len spinkací deň 😉 ti vravím, moja sestra cítila pohyby minimálne celé tehu a malý je krásny a zdravý, len trochu lenivý 😀

ursula5
22. mar 2012

@bobi3 ja keď si ľahnem tak hneď spím, tak možno si vzalo príklad a spí tiež 😀 len keby tak dobre spávalo keď sa narodí 🙂
ja som kľudná len sa tak nad tým zamýšľam 🙂 ja sa nestresujem až keď sa ozaj niečo deje a teraz vôbec na to není čas treba po dorábať daňové a tak 🙂