Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 je to tam napisane : Tehotenský popruh Nexcare je vyvinutý pre budúce mamičky, pre zníženie diskomfortu a napätia v oblasti chrbta a tehotenského bruška. Podopiera bruško, nezávisle od jeho rastu hmotnosti.Pomáha zmierňovať ťažkosti a bolesť v spodnej časti chrbta ako aj v pánvových kĺboch.Zlepšuje držanie tela, rastie spolu s bruškom.
@oranzada tieto veci su drahe kvoli tomu ze jednoducho ked si to musis kupit,nemas na vyber a zaplatis strasnu sumu.vyrobcovia na tom zarabaju.tak isto ako aj tehotenske oblecenie a vecicky pre drobcekov.vyrobcovia vedia ze sa to nosi len par mesiacov ale kupit to musis,tak daju na to nehorazne ceny 😠
tak tak verte tomu ze nie vsetka reklama okolo nas je pravdiva... myslim v zmysle cim vacsia reklama tym kvalitnejsi vyrobok. a tie "znackove" vyrobky su drahe prave kvoli tej drahej reklame ktoru v konecnom dosledku zaplati spotrebitel... viem co pisem, robim v marketingovom sklade 😀
@oranzada no ved uvidim co a ako .. ale nepocula som o tom nikdy nikde....
@monika1091 no je mi to jedno 🙂a ano máme už doma vyše 3 ročneho chlapa
@oranzada veru možem aj stím vrchom aj nie 🙂 ale však budem chodiť na záhradu a podobne tak tam dám pplavky a nebude teplo ale ten pás by som chcela nosiť stále lepšie sa budem cítit 🙂
@trutka ešte že si to napísala polopaticky 😀 😀 😀
Ja to chcem preto že mi taha bruško a bolievajú ma kríže už teraz ale hlavne sa bojím o ten rez aby sa mi zybtočne nenapínal, keď si možem takto pomocť ! 🙂 aj ked je to cenovo náročné :/ ale dnes je všetko drahé
@miskachrumka som pocula ze chlapci nechcu pocuvat ze su zly.......
@monika1091 toto bolo vtipné nemožeš všetkému veriť aj by som ti napísala viac ale už nemám čas
a stará pravda ----------ako si vychováš tak máš ------------------ poznám kopec priečnejších a protivných dievčat ako su chlapci !
@miskachrumka pekná fotka 🙂
@bobi3 dakujem 😉 😉
@bobi3 ako sa máš ?
mna nejak zas bolí hlava ☹ dnes som si aj okná umyla 🙂
a čakám kím ubehne čas a pojdem pre krpca 🙂
@miskachrumka tak mňa dnes tiež nejako pobolieva, normálne som si dala aj malú kávičku v robote, po dlhom čase 😒 Ináč ok, len žalúdok mám stále ako na vode, to mi vôbec nepoľavilo ☹ no keď cítim drobca v brušku, na všetko vždy zabudnem, stojí to za to 😉
@bobi3 mna strašne bolí až mi je na grc ☹ ☹
@miskachrumka netusim ja to neberiem ale toto je vacsia koncentracia podla mna 😀
@nessy ako ?
@miskachrumka co ako? 😀 😀 😀
inak mna nastastie nejak prestala hlava boliet,najhorsie to bolo prve tri mesiace,vtedy ma bolela dost casto,teraz tuktuk nic.len nech to tak aj zostane 😀
ja som si dnes urobila radost a kupila topanky 😀
neviem ci poznate reklamu deichmanu s haly berry 😀 na konci ma take modre obute,tak tieeee 😀 😀 😀
@miskachrumka som zvedava na moje baby...
@miskachrumka a tlak máš dobrý? možno ti len klesol 😕

@monika1091 no nemali by ta boliet krize s tym popruhom a aj z bruska to ,,vezme vahu", mne ale tieto pridu docela drahe, snad sa daju zohnat aj lacnejsie, uvidim ci to budem vobec pouzivat, pri prvom som ho nemala a zila som :D ani len ma nenapadlo take mat