Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy ty si mne napísala niečo od veci 😅
@monika1091 každá sme zvedavá
@bobi3 neviem možno aj mávam ho často nízky tak možno preto ☹
ale som vypila liter vody s citronom a je lepšie 🙂
@nessy si mi napísala toto ---netusim ja to neberiem ale toto je vacsia koncentracia podla mna-- neviem k čomu to patrí 😀
@miskachrumka tak to ano uz aby to bolo na svete
@miskachrumka správne 🙂 no lepšie je mať nižší tlak ako vysoký...
@bobi3 no pri malom som mala ideálny ale som puchla strašne !
no teraz mávam nizky uvidíme aký bude 2hého bože je to tak daleko 😠
http://www.topky.sk/cl/10/1304331/Plan-Smeru-ak... dobre chapem ze pri narodeni dietata by sa znizil prispevok na dieta z vyse 660 eur na 151 eur?
@trutka stimto to sa nezatažujem ale neviem akých 660E ked už pri malom som mala 25000sk t.j 800E aj nejaké drobné tak neviem kde si zobrala 660???????? 😕
@miskachrumka lebo teraz sa dostavalo nie 25000 ale 20000 a to vychadza na nejakych 663 eur
@miskachrumka
@trutka v podstate to je 25 000, lebo okolo 151 eur dostanes hned po porode a tych zvysnych vyse 600 po 28. dni zivota dietata
@trutka tych 151 eur dostava uz teraz kazda maminka hned, ale tych cez 600 az potom - je to rozdelene, uz to nie je spolu ako kedysi, my sme to tak mali uz pri malom, ale kedze sa narodil na zaciatku mesiaca, tak nam stihlo prist hned buduci mesiac aj tych cez 600 aj tych 151, ale ak sa narodi na konci mesiaca, tak nasledujuci mesiac dostanes len 151 eur a az ked bude mat 28 dni, davas ziadost o tych 600 eur takze to pride az o dva mesiace po porode
dievcata, ake su plany na vikend? 🙂
aha co som nasla: Mužské krstné mená - Máj
Žigmund, Florián, Roland, Pankrác, Servác, Bonifác, Svetozár, Bernard, Júlia, Urban, Dušan, Viliam, Ferdinand
asi dam malemu meno Júlia 😀
@miskachrumka no sak k tomu magneziu 😀 😀 😀 to nebolo od veci,ty si pisala ze beries centrum ci co a ze aj tam je magnezium a ja som na to odpisala ze neviem lebo to neberiem a ciste magnezium ma asi vacsiu koncetraciu 😀 😀
@nessy .....................no vidiš !ty si mi písala že bereš maternu ?
@loralo ježiš horší mesiac už nieje 😅
@miskachrumka nie to ja nieee ja neberiem,ja som brala prve tri mesiace nieco nove ale teraz uz nic,teraz som zacala len to magnezium 😀
ale tak stane sa ked si nas tolko pise jedna cez druhu 😀 😀
Baby a čo tak Olívia asi som a rozhodla pre dievčenské meno !
a chlapček Lucas ?
@nessy no 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nessy tak potom je tu ešte jedna nessy lebo ja mám dobrú pamať 😉
@miskachrumka no ja som sa malej pytala a ta hned ze tomasko,lebo ma kamosa v skolke tomasa 😀 😀
a ja ze neee ze mas na vyber matus,šimon alebo dominik,tak povedala ze dominik ale potom babke uz povedal matusko,aj ked sa jej pytala ucitelka tak povedala matusko 😀
tak asi rozhodla,len enviem co na to tatino 😒 😉
@miskachrumka maternu soom ti pisala ze som brala pri malej 😀 😀 😀 teraz urcite nie ale aj to len dve tabletky a potom som to dala prec lebo ma strasili ze su z toho velke deti 😀 😀 😀 takze som nebrala nic a teraz som brala nejaku novinku ladee vita a prvy trimester tiez nieco nove od mamavitu 😎
tak sme sa asi zle pochopili 😀 😀 😀
@nessy no mi to budeme viac riešiť ked sa dozvieme čo presne je na 100%
až potom silne uvažovať o mene ešte je čas len tak dilemujem a kukam čo je nové a aké mená su top 😀
@nessy ja som mala vždy pod 100 naposledy 80/60 😒
@miskachrumka sak mojmu sa nic co ja vyberiem horko tazko nepaci a on dava len kraviny a povie sak to ma cas,ale ja uz chcem toho krpca oslovovat menom 😀 nech si aj mala zvyka,chuda uz dva dni mi hovori ze ona chce sestricku 😒
Prave som nasla meno ze: Chrabroš 😀 😀

@ursula5 robievaš účtovníctvo? a majú už za teba náhradu? lebo môj šéf teraz usilovne hľadá a zatiaľ sme nenašli 😒