icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

emilia25
11. dec 2011

ahojte tehulky ako sa mate?co mate noveho ja sa citim fajn po tehul.stranke ale momentalne som so svojim druhorodenym synom v nemocnici.jaj najradsej by som nas zobrala domou alebo aspon muza so starsim synom prestahovala sem a tu by sme boli pekne vsetci spolu.

babulka123
11. dec 2011

ach jaj baby .. tak citam a spominam ... uuuuuzasne ... velmi vam vsetkym gratulujem.. mat augustovciatko je super { aj ked ku koncu tehu .. no nezavidim vam tie horucavy...} ale treba si to naplanovat ako ja, rodila som ked vonku doobeda bolo cca 40 stupnov a vecer sa pustil krasny jemny dazdik a nasa Ninka uzrela svetlo svetla o pol noci.. velmi rada na to spominam - aj ked som to cele prechrapala - mala som SC

ale ... ked vas teraz citam tieto zaciatky.. musim si spomenut na asi najkrajsie vianoce, ked sme nasim povedali ze sme tehu, moja sestra bola vtedy v cca 20tt, ked som dosla k nasim a sadla som si na jej miesto aby som si mohla vylozit nohy a maminka mi hovori ze to je vyhradene pre tehotne - uhni sa sestre - ta sa len smiala, ona vedela nasi nie, tak som len zazerala na manzela ze nech im to uz povie.. natahoval to az po veceri po darcekoch.. v zivote som so sestrou nevidela tak strasne plakat otca , maminku aj babku z toho ako sa moc moc moc tesili..
teraz uz mame "velkacov" doma, kotri ked su spolu tak to stoji za to - uderna dvojka - snazime sa so sestrou byt tak casto spolu ako sa to len da.. moje dieta sa nezastavi ani na sekundu je to riadne sidlo ale za to velmi sikovna..

tymto vam chcem este raz vsetkym moc moc mooooc pogratulovat a povedat vam aby ste si uzivali kazdu jednu chvilku .. a vsetkym vam prajem krasne vianoce..

aamonka
11. dec 2011

@babulka123 dakujeme a podobne..stastne a vesele 😀

any28
11. dec 2011

ahojte ...zajtra idem na srdiečko, tak mám trošku strach dúfam že to bude všetko v poriadku, nič viac si neželám len aby to boli dobre správy...

lenkaks
11. dec 2011

@babulka123 Aky krasny pribeh 🙂 Dakujeme a vsetko dobre prajeme a samozrejme aj stastne a veseleee 😅

lenkaks
11. dec 2011

@astonka Dakujem 🙂 Mne krv urcite nebude brat,pretoze mam prist az po 11h....

mona333
12. dec 2011

Ahojte,tak ja som dnes bola u lekára ráno a vravel,ze vsetko je v poriadku,len este srdiecko nebolo vidiet,ze je este skoro. No a najblizsie mam ist az 23.1.2012...zda sa mi to velmi daleko ...

kosska3003
12. dec 2011

@mona333 a kedy si mala mrchu naposledy v ktorom si tt ked nevidno srdiecko asi este ani mne nubude vydno za tyzdnen a gratulujem nech je vsetko ok a dotiehneme to do konca 😉

tannia87
12. dec 2011

@kosska3003 Tak ja idem 20.teho uz tam toho moc volneho nemala ale predsa ;))

tannia87
12. dec 2011

@any28 Neboj vdetko bude ok ;)

kosska3003
12. dec 2011

@tannia87 no ja viem ja idem v pondelok a ty utorok uz sa nevies dockat ako ja ze 😀 nech som neni sama

tannia87
12. dec 2011

@kosska3003 Ja neviem vobec co ma caka aj tak my este mic take nepovie a potom Zas cakat musim si prippravit vela trpezlivosti

kosska3003
12. dec 2011

@tannia87 no neboj ono zo ubehne ale tak cakat budes vzdy na dalsiu poradnu to hej ja len chcem pocut ze je vsetko tam kde je a je vsetko ok to my staci

danculko
12. dec 2011

ahojte, ja mam tiez termin niekedy v druhej polovici augusta, este som nebola u doktora....vy uz ste boli? bolo nieco vidiet? moja posledna ms bola 10.novembra... ciarka na teste pekne silnie, tak rozmyslam ze by som isla aspon na krv tento tyzden??

mona333
12. dec 2011

@kosska3003 som 5+2tt, mrchu som mala 5.11....len sa mi zda dlhe cakanie do konca januara

tannia87
12. dec 2011

@kosska3003 No veru aj ja aby to nebolo mimomaternicove a srdiecko aby bolo a budem oooooovela kludnejsia o nedlho sa stretneme v porodnici heh ja planujem ale cadcu za urcite ne

kosska3003
12. dec 2011

@tannia87 ja idem isto do ZA neviem co proti nej vsetci maju je to normlana porodnica ako kazda ina no jasne to chcem aj ja pocut a budem potom pokojna
@mona333 neboj to ubehne idu sviatky a zachvilku mas koniec januara 😉

tannia87
12. dec 2011

@kosska3003 No ja po skisenostiach kamaratok a svagrinej ;) cadcu si velmi chvalia tak budeme vybavovat tam

kosska3003
12. dec 2011

@tannia87 aj ja som pocula chvali ale aj minusi ale tak to je kazdeho rozhodnutie ja idem do za ze to mam blizko

dudka1
12. dec 2011

Ahojte babeny, aj vam je tak zle? Ja ledva fungujem neviem ako to budem zvladat pri malej a zajtra chcem ist konecne k dr.

danculko
12. dec 2011

@dudka1 ahoj, kedy si mala poslednu ms? mne zatial neni zle, len sa mi sem tam zatoci hlava ale tak strasne ze si musim sadnut aby som nespadla 🙂

mariposita
12. dec 2011

@dudka1 Mne praveze nebyva vobec, az sa bojim ci je to ok...

kosska3003
12. dec 2011

@dudka1 mna len prsia bolia a brucho niekedy ale zas niekedy mi je tak na zvracanie ale nezvracam v pohode fungujeme s malou

danculko
12. dec 2011

@mariposita mne pri prvom tehu nebolo zle ani jeden krat, naozaj absolutne nic, len brusko rastlo 🙂 tak sa neboj nic 😉

kosska3003
12. dec 2011

@mariposita no presne animne nic nebolo pri prvom tehu raz som vracala v 4 mesiaci ked som jedla rybyciu pomazanku to bolo vsetko

danculko
12. dec 2011

@kosska3003 ahoj v ktorom si tyzdni cca? bola si uz u doktora? ja prave rozmyslam kedy ist... 😕

dudka1
12. dec 2011

@danculko ja som mala poslednu ms 28.10 a od stvrtku mi je priserne hlavne skoro rano a tlak mam strasne nizky

dudka1
12. dec 2011

@kosska3003 mne bolo aj pri prvom strasne zle dufala som ze druhe bude v pohode ked vsetci vravia ze kazde tehu je ine. Esteze mam cez vianoce 2 tyzdne dovolenku.

danculko
12. dec 2011

@dudka1 hmm za to mozu tie prudke hormonalne zmeny.. tak hadam ti nebude zle cely trimester 🙂 mne pri prvom tehu nebolo vobec zle tak ani si neviem predstavit ake to musi byt hrozne... mne sa len sem tam zatoci hlava, tak uvidime co bude dalej 😉

jitus87
12. dec 2011

@dudka1 teda ja sa musim priznat, ze mne je strasne zle. Vraciam kazde rano a nic nepomaha, ani ked jem, ani ked nejem. Ledva zijem v robote. Teraz som skusila cmulat cukriky, ze to pomaha, tak neviem. Ty mas nejaky recept ako to zmiernit?