icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
23. mar 2012

@saranata ako ani som ten spodok nečítala poriadne lebo vomne začala prudiť zlosť !
a ja viem ako to chodí to si ešte pamatám len ja som dostala aj tích 151E aj tích 600E naraz tak preto píšem že to vyšlo cca 830E 🙂

miskachrumka
23. mar 2012

@19vierka84 mne sa zas píči ten oliver ako olívia a zas oliverov máme 3 v rodine a ja už nechcem mat stvrtého preto som to vylúčila mm chce strašne Tobiasa

miskachrumka
23. mar 2012

No babizne snažím sa dovolať sestričke o vysledky ale nedvíha...........dúfam a verím že je všetko okej !

zyza
23. mar 2012

Ahojte babulky..ja som vcera bola na sone a vsetko je ok,babatko je zdravucke,vsetko je tak ako ma byt ,tak sa tesim velmi,prevelmi...Mozem zacat chystat vybavicku,obzerat sa po kocikoch...

obycko
23. mar 2012

@nessy myslíš kavitáciu? To je ta neinvazivna liposukcia?

@mishuu gratulujem k dievcatku. Joooj bude krasna. Tento rok su len chlapci. Konecne aspon jedno dievcatko. 🙂

zyza
23. mar 2012

ozaj,ktora ste z TT?

xtinakc
23. mar 2012

Baby silno pochybujem ze siahnu na tie prispevky, viete co by to vyvolalo??!! Mna este dokazu vytocit nasi obchodnici ako ryzuju na mamickach. Za vitaminy platim 22eur, rozne kremy ci uz na prsia, bradavky, brusko su drahe a to nehovorim o tehu obleceni... Hold sama som sa rozhodla vratit do tejto krajiny zo zahranicia lebo som chcela rodit doma.. je to naprd ze mamicky su tu na poslednom mieste...
😠

miskachrumka
23. mar 2012

@xtinakc ja tiež otom pochybujem že by to zrušili však by to bola katastrofa a kolko rokov ich mamičky dostávajú .......nemožu to len tak zrušiť nech berú prašivým cigánkam !!!!!!!tie si zaslúžia

slnieckko
23. mar 2012

ja tiez dufam ze tie prispevky este stihneme... moze sa tu clovek na nieco spoliehat? planujete si babo a s nim vacsina rodicov planuje aj financie ci to utiahnu ci nie. a potom zrazu pocas tehu vam oznamia ze system sa meni a vy sa uz mozete aj na hlavu postavit 😖 my by sme mali babo aj keby tie davky vzali lebo manzel nas dokaze chvalabohu uzivit, ale kolko je takych rodin co su na tie davky odkazane a to nemyslim ciganov ale takych kde muz aj robi ale nazarobi dost lebo niekde sa to proste neda 😠 a preco ked odvadzame statu nemame narok na nic? tu uz ide len o ten sprosty princip ze nas vyuzivaju ako dojnice a tahaju od ludi, ale spatna vazba neexistuje 😒 a prizivnici spolocnosti sa raduju, im potecie nadalej a to myslim serie kazdeho najviac... ked sa niekde prevali kauza za miliony nik to neriesi, ked su mesiac vo funkcii a dostanu x-nasobne odstupne nik neriesi, ked ministerstvo nieco usetri a potom si to usetrene rozdeli ako odmeny nik neriesi, vsetky zlodejstva nik neriesi... ved setrit treba na ludoch, na zamestnancoch ci zivnostnikoch nie na sebe to je slovenska politika 🙄 ked to naozaj zavedu verte tomu ze v buducich volbach fico nevyhra

miskachrumka
23. mar 2012

@slnieckko práve preto ich chcú zobrať len tím čo zarábajú viac ako 800E mesačne a čo je dnes 800E???,nič 😠 😠 ako dakedy 1000sk ja si myslím že si ich zaslúžime aj mi čo máme ten príjem vyšší sme o niečo horší?ked sa snažíme mať lepšie ?
aj na úkor toho ,že mm je stále preč a sme sami že sa rozbíjajú rodiny !:(
nech si oni uberú z platov svine kde mi to spejeme neviem 😠 😠 😠
a zas si volili prašivého okrádača Fica ja neviem asi je hlúpy tento štát vážne !a nechá sa okrádať !

luci137
23. mar 2012

ahojte,čo nové? čítam že sa tu riešia financie, mna z toho až bolí hlava,aké nás čakajú výdavky,aj ked sa snazim vsetko postupne kupovat,a pozeráme aj na ceny...postupne to nie je take hrozné.....aj ked zacinam mat trosku nervy ci vobec budem mat nárok na materskú...ale pri mojom šťastí asi ani nie....

slnieckko
23. mar 2012

@miskachrumka ved ved... moj muz sa tiez takymto tempom zotroci je stavbar a nikto nevidi jeho zodrete ruky, ze robi cez vikendy, ze mame uvery na naradie a stresy aby bola robota ci je sezona ci nie. ze je vonku -10 a on chudak robi lebo nam treba zaplatit najom zatial co cigan sedi doma v nacierno postavenej chalupe s nakradnutym drevom a zo socialnych davok pije cuco. oni vidia len cisla na nejakej vyplatnej paske a v podstate diskriminuju tych ktory sa snazia zabezpecit seba a rodinu, hlavne ze mame byt vsetci solidarni 😀 ked si moj muz ci iny zivnostnik nezaplati zdravotne tak ho ani neosetria pokial to s nim niekde nesekne, zatial co bezdomovci ci cigani si volaju sanitky ked ich pichne v boku alebo sa potrebuju zohriat. kde je potom solidarita? toto je tema na vecne veky len sa ludia rozculuju ale bohuzial dosah na to nemame. viac zarobis tak ti stat vezme aj to na co si mala doteraz narok aby si sa dostala na uroven tych ktory pracuju menej, to je spravodlive 😀 aj ked pojde nejakych 500 odvaznych protestovat to je akoby si hadzala hrach na stenu ☹

xtinakc
23. mar 2012

@miskachrumka @slnieckko ako vravim mamicky su tu na poslednom mieste.. na tento rok uz zrusili zvysenu matersku z pripoistenia a myslim si teda dufam ze nie su taky sprosty aby urobili taky brutal preslap.

xtinakc
23. mar 2012

@zyza ja som z tt teda momentalne uz byvam 10 min.od tt

zyza
23. mar 2012

@xtinakc odisla si na dedinu? ☹ Skoda,hladam niekoho na spolocne kocikovanie..Ale teda popisat spolu mozme,nie?

miskachrumka
23. mar 2012

@slnieckko ja to poznám aj ja mám stavbára a ešte aj preč musí chodiť 1600km aby sme sa mali aj v tejto prašivej dobe dobre !tiež má 25 rokov a ma ruky ako 40ročný pomaly a robia či je -20C či je 40C nikoho to nezaujíma že trpíme aj mi aj on bez nás !a ako si napísala o cigánoch su aj moje slová len ja sa tu radšej o negroch vyjadrovať nebudem lebo by si mamičky pomysleli že som blázon nenávidím ich a ano som rasista!!!!!!!!!! a kto by nebol ?:ked stat robí znas to čo robí a ich podporuje !kto by ich miloval? by som ich ..................now koment 😠 😠 😠 🤐 nenávidím cigánov ! pre všetko !

slnieckko
23. mar 2012

@xtinakc ostava nam dufat 🙂 ja si uvedomujem ze stat je zadlzeny a dalej do vetra rozhadzovat sa neda lebo na to doplatime za 10 rokov 100x viac nez teraz, ale preco setria na tych najzranitelnejsich skupinach - matky ci dochodcovia a nie tam kde by to bolo opodstatnene a pre vacsinu obyvatelstva bezbolestne? co nas potom caka takym tempon na dochodku a co caka nase deti? ved oni budu chudata robit len na ciganov ktorych tu za 20 rokov bude xy a nikto z nich nebude pracovat lebo ani terajsia generacia nieje motivovana k praci, od koho sa to potom nauci ta dalsia? terajsi dochodcovia dostali asi najviac na hubu pretoze si naivne mysleli ze ich stat zabezpeci... potom prisiel prevrat, komunizmus padol a kto si nesetril ostal s holou ritou a biednym dochodkom. my mame oproti nim slabu vyhodu ze uz teraz vieme ze sa o nas stat nepostara a preto sa musime zabezpecit sami 🙄

miskachrumka
23. mar 2012

@slnieckko sdtrašné to čitať že moje deti budú makať na prašivách cigánov čo oni budú mať za život chúdatá ☹ ☹

mishuu
23. mar 2012

@bobi3 veľmi pekne ďakujem, meno bude Tamarka, ale manžel ešte pozerá knižku s menami, pre istotu, či mu nejaké úchvatné meno neuniklo 😉 😀

@saranata nezaregistrovala som veľmi o čom sa bavíte, ale tuším o čom, chcú zrušiť príspevok pri narodení, či čo?? To by som bola nasratá!

miskachrumka
23. mar 2012

@mishuu no aj ja gratulujem a verím že sa pridám k tebe druhého na konto báb a verím že bude baba aj ked je to jedno ! 🙂 v podstate !
a mi by sme chceli Lauru alebo Dianku

silvia0201
23. mar 2012

@slnieckko dobre si to napísala. ja len k tejto téme napíšem toľko: chyba je od začiatku v našej vláde a v parlamente. lebo hocikto je pri válove (fico, dzurinda, predtým mečiar....) ani jeden z nich neriešil rómsku problematiku. dali im plno výhod a sociálne dávky a tým to haslo. teraz im to pomaly začína prerastať cez hlavu. ale tak im treba, keď to za 22rokov odsúvali pod koberec. ani sa nečudujem, že sa začínajú tu na svk tvoriť extrémistické skupiny.
bola by som to napísala aj tvrdšie, ale ukameňovali by ma, že som rasistka...

miskachrumka
23. mar 2012

@silvia0201 nie každý máme právo na svoj názor ved žijeme v21str.a nie v dobe kemennej !

nessy
23. mar 2012

@miskachrumka ale uz ju to prechadza :D
ja jej to stale vysvetlujem :D a ona je rozumna

mishuu
23. mar 2012

@miskachrumka tak držím palce nech to s kočkou vyjde! 🙂 Krásne mená ste vybrali, Dianku sme aj my zvažovali 🙂

bobi3
23. mar 2012

@mishuu tak Tamarku by chcel môj švagor 🙂

@silvia0201 najlepšie to bolo v socializme, každý cigán musel robiť, ináč nedostal ani halier... teraz oni presne vedia, ako využiť systém. Všetci politici to vedia, no nikto sa neodváži riešiť to nejako razantne, EÚ by to nedovolila, veď ešte by náhodou opustili Slovensko a odišli niekam k nim... je to veľmi citlivá téma, no najhoršie je na tom to, že na to všetko doplácame my, tí, ktorí pracujú, aby mohli nakŕmiť svoju rodinu, platia si úvery, aby mali kde bývať a hlavne platia poctivo dane, aby bolo z čoho platiť sociálne dávky tým, ktorí na to kašlú 😠

silvia0201
23. mar 2012

@bobi3 presne tak. a najhoršie na tomto systéme je to, že keď niekto z nás sa ocitne vo finančnej núdzi a che si vybaviť prilepšenie so sociálky, tak sa na neho len kuknú a povedia, že my jednoducho nemáme nárok na pomoc od štátu!!!! si biely, choď robiť a bodka.
viem podľa seba. prešiel rok, dokým som si vydupala náhradné výživné, lebo ex neplatí vôbec. a teraz musím nanovo všetko vybavovať.

silvia0201
23. mar 2012

@miskachrumka nie. tu názor nemôžeš mať, len držať hubu a krok a makať, keď chceš ako-tak slušne žiť.

xtinakc
23. mar 2012

@zyza no ja som castejsie v tt nez v brestovanoch bo tu nikoho nepoznam. A kocikovat sa chystam do tt. 🙂 bo tu nevuem kam by som sla. Chodniky su tu neni bohvieco tak radsej drobca nalozim do auta a pojdeme do tt do parku alebo kamenaca takze kocikovat mozme chodit 🙂

xtinakc
23. mar 2012

Baby tak mna ide roztrhnut ked som v cakarni u gynekologicky a pridu tam ciganky a pocuvat ich rozhovor. Minule tam bola jedna ktora bola normalna, pracujuca a prisla tam druha osklbana ktora uz caka sieste, ze ked ju sestricka zbadala tak prve co bolo tak sa jej opytala ci je zasa tehotna. Tato osklbana zacala riesit kolko dostane penazi a ze jake je chudatko ze sa o nu stat nestara ze uz ked ma tolko deti ze by jej mali dat vacsie penaze atd. A ta normalna sa jej opytala ze preco yma tolko deti ked sa o nich nemoze postarat. A ona ze co ma robit, ze jej je dobre a ze dostava peniaze..len by ich malo byt viacej.. nato jej ta normalna povedala ze ona pracuje a snazi sa s muzom odkladat peniaze aby si mohli kupit kocik, ked sa ta osklbana dozvedela ze zaraba 350 eur tak sa jej vysmala ze take penaze ma ona ked je doma. Cest tym ciganom ktori sa snazia a nechcu zit ako tie socialne pripady...Najhorsie je ze oni ako socialne pripady
dostavaju vitaminy a rozne zvyhodnenia zadarmo.. tak v com sme mi ine tehulky ako tie ciganske jablone.. tu nejde o rasizmus voci ciganom ale voci nam pracujucim ktory sa snazia o lepsiu buducnost svoju a svojich deti.

trutka
23. mar 2012

@xtinakc @saranata @bodka70 @nessy @19vierka84 @bobi3 ja si myslim ze by to nevyvolalo nic,lebo uz som si vsimla ze pokial sa u nas na Slovensku nieco deje,tak prepacte za vyraz ale sprosty Slovak len drzi hubu a krok. Vsade inde su protesty a vzbury a u nas? aaale radsej sa nebudem rozculovat,teraz mi to nechyba 😉