Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@xtinakc no to a to je ten biznis, ked ti stát dá od narodenia všetko zadarmo, a ešte ti riadne priplati na deti , priplatí ze to ze deti ti chodia do školy(tento príspevok biela matka nedostane ziadna a chodia nám deti do školy), a X dalších príspevkov no robila by si???? ved oni maju dokopy viac nez tá rodina kde obaja pracuju!!škoda rečí , to sa nezmení ,lebo celá unia nam stojí na krku a ešte sme obvinovaní za to ako ziju, ved každý rok im treba postavit bývanie a ked zničia znova treba postavit , ved to je zákonom chránený druh nie?
@saranata @trutka vsetci beru na nich brutal ohlady /urady, lekari atd.../ lebo nechcu prist s nimi do konfliktu co aj chapem bo nikdy nevies co ti spravia... Obycajnych ludi vyhodia na ulicu ak nema na najom a cigana?? Radsej nechaju na pokoji, aj to ma vytaca mi sa obracame len aby sme mohli byvat vo svojom a oni dostanu nove SOCIALNe byty lebi EU sa nepaci v akych podmienkach byvaju.....
Juuuj baby dost nervovania idem sa dat nejako dokopy a ficim na prezentaciu kocikov. Povedali sme si ze od piateho mesiaca zacneme nakupovat veci pre babo... Len mam taky blby pocit aby sme to nejako nezakrikli....
krasny den zelam 🙂
co sa tyka toho nakupovania, ja mam tiez este obavy, ale v podstate najvyysi cas zacat nieco riesit a pomaly kompletizovat vybavicku. v najvacsich horucavach sa nam bude tazko kotulat sa 🙂
Inak baby viete mi poradit, dnes ked chodit na wc-ko tak pri vycikani citim take palenie ako ked mate zapal, myslite ze si mozem dat hned dake brusnicove vitaminy, ako je urinal alebo mam doma aj taky prasok co sa iba zaleje vodou a vypije, tiez z obsahom brusnic, vzdy som to mala po ruke lebo tymito zapalmi som trpela celkom casto :( len neviem ci teraz pri tehu si mozem dat, v pribalovom letaku nepisu nic ci sa moze uzivat pocas tehu 😒
@vevuska1 no tak my sme boli včera pozrieť v tom novom OC Korzo oproti Ikey, tam je taký veľký detský obchod, a tiež v Shopping Palace v predajni Premaman, ale tiež som bola zhrozená, že aké to majú všetko drahé... v tom Premaman nemali ani ceny na vystavenom tovare, tak sme sa vždy museli opýtať, a to ja nemám rada 😒 No keď som trrošku pátrala po internete, tak našla som niektoré tie veci podstatne lacnejšie, takže asi zas internet to istí 😅 Konkrétne postieľku s pultíkom a detskú stoličku. Páči sa mi celkom stránka www.miminkovo.sk
@nati04 nooo vody som uz zacala pit viac nech chodim viac na wc-ko, tak snad ma to prejde bo uz dva krat som takto skoncila aj na antibiotikach a to by som teraz nechcela :/ som pocula, ze tehulky su viac nachylnejsie na taketo problemy, no pri prvom tehu ma to nastastie obyslo, takze ani neviem co si mozem a co nemozem dat teraz
ja som myslela sumive tablety s obsahom brusnic Urologica generica,aj to je dobre.vela toho k dispozicii nemame v tehu,ani len ten urologicky caj 😒
babule mate niektora bolesti v podbrusku ale len take jemnunke?pri malej som to nemala a toho tehotenstvo ma stale niecim prekvapujee..
@zuzanageratova niekedy mavam, ale nie moc casto, mne dr na to povedala, ze to ako sa mi roztahuje maternica moze boliet ako pri menzese. mne sa skor viac stane pri prudkom postaveni alebo kychnuti, ze ma dost pichne v podbrusku a niekedy to je ozaj bolestive
@zuzanageratova ja mám,a niekedy by som to mohla až nazvať kŕče
@vevuska1
@yokozx presne toto ked viac chodim a tak..tvrdne vam brusko?ja som sa dost zlakla lebo som bola v 18tt kvoli vytoku taky bielo priesvitny bol ako hlienova zatka tak som sa bala ze ci sa nahodou neotvaram no preslo to nastastie a krcok je zavrety ale ten hlien mam stale tak asi kazdy 3den...pri malej som mala bezproblemove tehotenstvo tak sa teras citim ako keby som este nerodila 🙂
@pasatko beries magnezko?
@zuzanageratova noo pri prvom tehu mi tvrdlo brusko, ale az tak od 6 mesiaca, teraz zatial tiez nie, ale teraz som este s malou doma nerobim takze sa tak nenamaham, teraz mame zatial vsetko ok a dufam, ze to tak aj bude pokracovat, len mala sa po mne niekedy splha a najhorsie je ked chce niekde zdvyhnut alebo ist na ruky, to uz dako nevladzem a ani ju nechcem natahovat moc
@vevuska1 no moja ma 15kg tak viem o tom svoje..ja som z malou stale sama doma lebo mm je v praci a nevihnem sa obc tomu aby som ju dvihla...mozno aj z toho my tvrdne no mne zacalo tento tyzden..
@zuzanageratova no moja ma 12kg a nie je to sranda veru ju natahovat, ale uz som jej vysvetlila, ze teraz musi chodit viac sama, ze sa nemoze nosit na rukach, ale dakde ked chce vyliezt a nieco tak ju musim, ale tak zatial sa to este da, no ked bude brusko vacsie tak neviem neviem 😒

@xtinakc ja ked som bola na tej amnio tak tam prisla taka ciganka k doktorovi strasne vzdychala,kazdu chvilu v cakarni knucala ze : pomozte mi,pomozte mi,ani si nevies predstavit co tam stvarala,muz ju tam masiroval a ked to uz asi sestricka nevedela pocuvat tak ju brali vozikom na oddelenie.ja si myslim ze biela by si to nikdy nedovolila,a zase keby aj hej tak by ju urcite znosila sestricka aby bola ticho