icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

tamara2307
23. mar 2012

@obycko už som na tom po psychickej stránke celkom v pohode. Dalo by sa povedať, že úplné zmierená s osudom. Myslím pozitívne samozrejme, ale ak sa tam niečo dole pokazilo, nič s tým nezmôžem. Takže sa venujem bežným veciam okolo domácnosti, záhrady a rodiny. V utorok ma čaká amniocentéza, neskôr morfo v Martine. Pri spárovaní oboch testov nám povedia verdikt. Inak výsledky - down v norme, rázštep nervovej trubice tiež negatívny, len nejaký pľuhavý trizom 18 bol v pomere 1:90. Ďakujem ti povzbudenie! 😉
@loralo v prvom momente som si myslela, že tie hodinky budú odmenou za pôrod 😉

yokozx
23. mar 2012

@zuzanageratova mne netvrdne,... len mávam take zvlaštne jak pichanie v boku,jak ked dlho beháš,... alebo tak,a aj vtedy ,ked ležim na gauči alebo sa rano zobudím. Nie z námahy. Aj som myslela,či to nie sú vaječníky. A niekedy sa cítim jak invalid alebo v 9 mesiaci,je mi ťažko,unavená.Ked vstavam z kresla mam pocit,že potrebujem bager. Naviac mi je skoro po každom jedle ťažko-zdúvanie,hnačky,... a tak

zuzanageratova
23. mar 2012

@yokozx no mame rovnake trapenie 😉

zuzanageratova
23. mar 2012

@vevuska1 mne to teras roby problemy ked ju davam do auta postielky alebo do vane inak sa snazi sama..

oranzada
23. mar 2012

@miskachrumka aha som nevedela, ze ta rezali, na to to urcite pomoze, ja som to vcera nasadila tomu mojmu, nech mu to jeho brucho podopiera :D

miskachrumka
23. mar 2012

@nessy viem pre to ti hovorím že sa treba rozprávať deti vela chápu !aj náš je sikulka ?od kedy ste prestai nosiť plienky na noc ?

miskachrumka
23. mar 2012

@mishuu no mne každý hovorí že ta Laura je krajšie tak neviem 😒 dohodnem sa drahým 🙂
a dakujem 🙂

miskachrumka
23. mar 2012

@silvia0201 no ked myslíš ale mi sme tá nová generácia a si myslím pokial si nepovieš názor nik ti nepomože aj ked ani to nepomáha ..... a ked budeme čušať každý bude na nás pekne povedané kakať 😠

miskachrumka
23. mar 2012

@oranzada ano rezali po 15hod trápenia ☹ ☹ aj teraz idem sekciou !

miskachrumka
23. mar 2012

Ktorá tu máte termín presne ako ja 25-teho ????????

saranata
23. mar 2012

@miskachrumka ozaj ako vysledky? Je tu toho popisaneho ......

ursula5
23. mar 2012

tak pripájam fotku ako vypadáme na konci 20tt 🙂

xtinakc
23. mar 2012

No baby som spat z predvadzacky kocikov - cista katastrofa po dlhom case mi prislo zle tak jak dilino som tam div tie kociky nepovzracala /stihla som prist domov/ ☹ a krpcek zasa niekde tlaci bo znova mi znecitlivela noha... Takze sme nic nevybrali a utekali radsej domov.

miskachrumka
23. mar 2012

@saranata vieš čo pd rána som sa jej nemohla dovolať tak som naštartovala auto a išla som osobne a majú dovolenku dnes 😠 😠 zas musím čakať do pondelku ma už šlak trafí 😠

mishuu
23. mar 2012

@miskachrumka no z tých dvoch sa aj mne viac páči Laura 🙂

saranata
23. mar 2012

@miskachrumka aha no tak to je smola, ale určite je všetko v poriadku, len som to tu nehladala lebo je tu toho vela popísaneho tak som chcela vediet ako si dopadla🙂

mishuu
23. mar 2012

@ursula5 krásne brušinko 🙂

mishuu
23. mar 2012

baby ako je to vlastne s týždňami, zabudla som sa dr opýtať...kedy sa začína 5 mesiac? 😅

miskachrumka
23. mar 2012

@mishuu 18tt začína 5mes

miskachrumka
23. mar 2012

@saranata dakujem za opýtanie

miskachrumka
23. mar 2012
mishuu
23. mar 2012

@miskachrumka veľmi pekne ďakujem a druhá kamoška mi poslala zase inú tabuľku a tam je že 18+6tt tak si vyber, ale to druhé to je asi ten lunárny kalendár či čo, ja sa v tom akosi strácam.
Ale podľa tohto tvojho zajtra teda začínam 5 mesiac 🙂 (dnes som podľa sona 17+5)

saranata
23. mar 2012

@mishuu
@miskachrumka
to je uplne jedno, rátajte podla kalendárnych mesiacov, tieto udaje su vedene pre tehulku u lekára aj tak v týždnoch , takze je to jedno
všetko to aj tak velmi rýchlo ubehne ze je jedno či je 4 alebo 5 mesiac hned to je preč😀

pasatko
23. mar 2012

@zuzanageratova prepac ale nebola som tu nie neberiem magnezium iba vitaminy materna a este doktorka mi dala nejake lieky koli vytoku co som mala

miskachrumka
23. mar 2012

@mishuu však tak si možeš vybrať mne tu zajtra píše 19tt a pritom až pondelok začínam 18tt 😅

nessy
23. mar 2012

@obycko hej hej to je ono :D

nessy
23. mar 2012

@slnieckko
@miskachrumka jaaaj baby poznam to ,aj mam zivnostnika stavbara ☹

miskachrumka
23. mar 2012

ale ako pišu aby tu 19tt je akoby 18+1 už sa ráta ako 19tt tak to má 19tt ma 18+1až 6dní 🙂
@mishuu

miskachrumka
23. mar 2012

@nessy mi máme tiež ocka živnostníka murára

mb
23. mar 2012

@tamara2307 ahoj ja som bola vcera v Martine u dr.Grochala.Mne vysiel downov 1:50.Ale vsetko je v najlepsom poriadku.Doktor super.Drzte sa!!!A hlavne mysli pozitivne!!! 😉