icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mamacat
23. mar 2012

ahojte augustovky. my ideme dnes vecer na morfologicky ultrazvuk (u vas uz bude nadranom;0) a dufam ze sa dozvieme pohlavie. prenatalne testy z krvi mi vysli vsetky negativne.

nessy
24. mar 2012

@miskachrumka jaaaj nam to dlho trvalo,ked mala 2,5 prestala cez den a potom v lete skoro pred 3 sme zacali trenovat noc,ona ma velmi tvrdy spanok a nevie sa zobudit,dodnes ju davam v noci cikat 😒

nessy
24. mar 2012

@pasatko ty mas na to nejake lieky? ja som to spominala dokimu ze mam ze pri prvom som to nemala a on ze mi da lieky ale to neni normalny vitok,to je taky vodovy riedky a niektore baby mi hovorili ze to nmaju cele tehu ze to je vraj normalne tak som to uz ani dokimu nespominala po 3 mes,lebo som mala cakat a mnato nijak neobtazuje,nesvrbi nic.Mne to skor pride ze krcok nieco produkuje navYse 😀

nessy
24. mar 2012

@miskachrumka mne tu vzdy od soboty pise novy tyzden,dnes uz 20tt co aj mne tak podla PM vyslo ale sestricka v tom svojom kruhu pozerala a tvrdila ze mi novy zacina az v stredu,tak az v stredu by mala zacat 20TT nechapem to vobec 😀

nessy
24. mar 2012

@ursula5 na konci 20 mas mensie brucho ako ja tyzden menej 😀 😀

nessy
24. mar 2012

@tamara2307 treba verit,uvidis bude to dobre... vela krat to co vyslo nakoniec nebola pravda
drzim palceky 🙂

katja_
24. mar 2012

baby preberam stafetu dnes som sa pre zmenu vysypala ja a vlastnou vinou - nesla som sice na pohotovost ale smyknut sa na vlastnej papuci naozaj vyzaduje davku nadania...pri pade v ramci zachovania druhu schytalo vsetko koleno a kebyze je stena trosku blizsie asi aj hlava
Uz nic neriesim v utorok mam poradnu, natiahla som si nejaky sval na boku snad nic vaznejsie, aj ked male sa mi zda ze dlhsie necitim ale tak mozno som si len myslela predtym ze su to nejake pohyby
Dva dni dozadu nejaka kopacka pri mocaku ...a na krizoch nic asi sa odtial presunulo prec

pasatko
24. mar 2012

@nessy no ani mne to nevadilo len doktorka mi zobrala vyter z posvya a potom som volala o vysledkya povedala ze musim brat tabletky ale to som mala aj pri predchadzajucich dvoch tehu

pasatko
24. mar 2012

@katja_ tak bud radazesati nicvaznejsie nestalo ale davaj si pozor jasom tak spadla kedsom caka prveho synceka ale to som uz bola tesne predpororodom a spadla som rovno na brucho a to koli steniatku ktoresa mi motalo pomedzi nohy a syn ma taky flak na pleci pripomina mi to hlavu toho steniatka

katja_
24. mar 2012

@pasatko 😀
tak na brucho som nespadla, ale rano rozospata na wc a proste nejako ja som taky nemotornejsi typ sama ruka - sama noha 😀

katja_
24. mar 2012

@katja_ ale tak dobrych 15 minut som zvazovala navstevu pohotovosti ci som malemu neublizila

nessy
24. mar 2012

@pasatko tak by som mu to asi mala povedat,mam to od zaciatku... ale teraz idem na 2 tyzdne prec tak ked pridem hned to poviem,dufam ze sa nic nestane 😖

miskachrumka
24. mar 2012

@nessy nás zas vela rád pije on vypije za noc aj 3flašky vody a jednu flašku mlieka a cez den ani nepíšem kolko toho vypije !

miskachrumka
24. mar 2012

@nessy no mne pondelok začína 18tt tak že máš o tyzden viac ako aj nám tu píše

nessy
24. mar 2012

@miskachrumka no my bez kakaa nezaspime,od malicka ale v noci jej uz nedavam som ju to uz odnaucila,ona tie furt ked sa zobudila pytala.... ale cez den moc nepije,do nej treba nalievat 😠

nessy
24. mar 2012

@miskachrumka praveze menej nie? tu mi ukazuje skor ja az v stredu podla sestricky zacnem 20 a to je rozdiel 4 dni

katja_
24. mar 2012

@nessy 😀 😀 😀 , zhruba o tyzden viac ukazuje

miskachrumka
24. mar 2012

@nessy presne ukazuje viac nie menej 😅 🙂
a mne dr povedala že bude na noc ho tažko odúčať kedže rad pije vela vody ale naučil sa aj ked sa stane že mu cvrkne a chodíme tiež v noci cikať 😉
zvykne sám ist na šerblík ma pri postielke a sam sa vycika a lahne si 🙂 🙂
ja som rada že vela pijeme a v lete je to neúrekom ale že možem byt rada !

miskachrumka
24. mar 2012

Baby kde ste zmizli ?asi upratujete ja mám pomaly po ešte doutieram prach a je to ok 🙂 len požehliť by ste mi mohli príst pomoct 😅 😅 😅

pasatko
24. mar 2012

@nessy no praveze ja som nic nevravela doc bo tri tyzne dozadu kedsom bola v poradni som bola len na ultrazvuku a minule ma rovno kazalaist no kozu a teraz mam ist v utorok do poradne tak bysom mala ist na ultrazvuk tak dufam ze sa drobec ukaze a budem vediet ci to bude chlapcek alebo dievcatko

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka a mas vela toho zehlenia??si predstav kolko mam ja kedze mam tri nezbedne deti 🙂

pasatko
24. mar 2012

@katja_ pokial mas pohyby tak je vsetko ok

pasatko
24. mar 2012

no nic padam aj ja tak prajem prijemne upratovanie a zvysok dna majte 😀 😲 😵
sa

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko vieš čo nechcem si to radšej predstavovať 😀
no a vačšina su tričká a obliečky a utierky a podobne no asi sa dotoho pustím večer ked malý zaspí

katja_
24. mar 2012

@pasatko necitim nic praveze moc teraz v poslednej dobe

miskachrumka
24. mar 2012

Baby máte niektorá také pichanie ked si stanete len na jednu nohu ?napr pri obliekaní rifiel alebo pri obuvani ponožiek po stojačky ? mna pichá ale len ked stojím na lavej nohe ! ☹ musim sa až chytit niečoho na pravej možem stáť ale na lavej ma bolí spodok brucha také pichanie :( može to niečo znamenať ? máte to niektorá ?viete poradiť? 😒

pasatko
24. mar 2012

@katja_ no mozno drobec len spi uvidis ci vecer nebude kopkat

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka no nemusis sa desitja akurat popratala veci do skrin bo minule som zehlila a tiez najradsej zehlim vecer ked deti spia

monika1091
24. mar 2012

chcem sa spytat od kedy sa moze pouzivat vajicko pre batola hned ked sa narodi alebo po mesiaci?......

cicimon
24. mar 2012

@monika1091 hned od prepustenia z porodnice, inac ho domov ani neodnesies