icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
24. mar 2012

@cicimon ako že nie?a vanička je na čo ? 😅

miskachrumka
24. mar 2012

Maminy kde ste ? bodka škoda že tu niesi určite by si vedela poradiť a upokojiť 😒

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko no ešte že niesu velmi malinké ...............predsa tí starší su už samostatnejší a pomožu aj s najmladším !

cicimon
24. mar 2012

@miskachrumka aka vanicka? z obyc kocika sa nesmie pouzit do auta, jedine tie, co maju speci vanicky pouzitelne namiesto sedacky

kalifa28
24. mar 2012

@katja_ ani ja teraz nič necítim a to už boli pohyby od 14 tt, okolo 16 tt celkom slušne a stááále 🙂 a teraz akosi zlenivel 🙂 už som mala 2 dni aj normalne strach a potom som len čakala nejaký záchvev a just nič, ale ked sa mlademu po troch dnoch konečne uráčilo, taaaak som sa strašne tešila 🙂 a teraz len také diétne mrvenie, asi sa mu nechce, šak ani mne 😝 😝 😝

gamiska
24. mar 2012

@miskachrumka nemusíš sa báť, ja som na toto pýtala doktorky, vravela že je to z toho, že sa maternica rozťahuje, je to normálny jav, ak tam pichá treba si oddýchnuť, mňa tak pichalo asi týždeň a už to prešlo

ursula5
24. mar 2012

@mishuu ďakujem 🙂

ursula5
24. mar 2012

@nessy to sa Ti možno len zdá, fotky skresľujú, ale myslím že bruška sa nedajú zrovnávať lebo každá máme inú postavu 😅

xtinakc
24. mar 2012

Baby akurat som prisla z pohotovosti. Ako ochota jak hovado, prijemne privitanie typu Prvorodicka ze?? A tym som bola vybavena!! Nabuduce radsej vydrzim s akymikolvek tazkostami k mojej gynekologicke...

katja_
24. mar 2012

@xtinakc ved preto som radsej nesla ani ja rano ked som spadla, nic ma nejako extra nebolelo a isto ma privitaju podobne
kalifa28 - dik za upokojenie ono je take kludnejsie dlhsie - a tiez okolo 14- 16 bolo akcnejsie ako teraz, tiez raz za dva dni kopanec dole pri mechuri - alebo box rukou no vyber si 😀 😀 , a bohvie co to vlastne je naozaj - ci len nie nejaka zatulana bublinka

xtinakc
24. mar 2012

@miskachrumka ja som ala podobne problemy ale s pravou nohou. Mne vcera uplne znecitlivela a nemohla som na nu vobec stupit bo ma aj hrozne bolela a dnes som sa zobudila s tym ze mi ta bolest z nohy zacala vrazat do pravej casti podbruska.. a vzapati mi zacalo trnut brusko, tak som sa zlakla a utekala radsej na pohotovost bo to velmi bolelo... No a tam mi dalu najavo ze som histericka prvorodicka, ze mi nic nenasli a to bolo vsetko co mi povedali, pichli mi infuzku a to bolo vsetko... Tak neboj vsetko bude a aj je u teba v poriadku.

xtinakc
24. mar 2012

@katja_ nechapem naco tam potom sedia.. ako nie som tehotna kazdy den a ani studovany lekar tak neviem co je este v poriadku a co uz nie...

monika1091
24. mar 2012

@cicimon no ved v tej hlbokej vanicke......

saranata
24. mar 2012

@miskachrumka moja toto nic neni nestresuj,mozno ti len nieco tlaci na nejaky nerv,to je tym ako sa ti vsetky organy posuvaju rastom maternice.
Ak by sa to stupnovalo a pretrvavalo tak sa porad s lekarom

Mne je dnes od rana zle a neskutocne ma boli hlava,nic mi nepomaha na nervy som uz

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka tak to mas uplnu pravdu a uz sa tesia na dalsieho surodenca

miskachrumka
24. mar 2012

@gamiska no ale mna pichá len ked stojím na jednej nohe a dost to bolí je to čudný pocit ☹

miskachrumka
24. mar 2012

@xtinakc dakujem za povzbudenie ako ked ráno vstanem a idems i obuť ponožky a na to zabudnem že sa nepodopriem tak ma to prestrašne picha do spodku brucha taka hnustná tupá bolesť !

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko ináč ta obdivujem v dnešnej tažkej dobe mat tolko detičiek :.................mi máme jedno a drahý musi chodiť do zahraničia zarábať !

miskachrumka
24. mar 2012

@saranata ja som mala pred včerom migrénu až som zvracala znej ..a vypila som literz vody s citronom a bolo ok celkom 🙂

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka a myslis ze moj sedi doma??aj on chodi do zahranicia bo tu na tom biednom slovensku niet praca a mozno ze je aletu nevedia dostatocne ohodnotit pracu a potom sa cuduju ze vsetci utekaju do zahranicia a po dalsie ja som to neplanovala ze budem mat tolko deticiek ale ako moj muz hovori radsej mat 10 zdravych ako jedno chore

miskachrumka
24. mar 2012

@cicimon ved som myslela také z kočika s certifikátom a v dnešnej dobe tie moderné kočíky su vybavené takou možnostou no ak kupuje starší tak nič ine neostáva !

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka pocuvaj to naozaj pomaha ta voda s citronom lebo aj ja mam casto take silne bolesti hlavyze zvraciam

tamara2307
24. mar 2012

@mb ja ešte neviem meno toho dr, ale možno je tam len jeden 🙂 inak ďakujem a teším sa s tebou, že výsledky dopadli dobre pri tak vysokom pomere.

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko ved ano nemusíš sa hned hnevať.... ja ti prajem aby ste sa mali super 🙂 aby ste boli zdravučký ja len ,že si to ja neviem v mojom prípade predstaviť ja ta nekritizujem ani nič podobné !.......každy máme svoj život !ja som ti len napísala moj nazor !prepáč

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko mne to stiahlo aj ked nie uplne ale 100krát lepšie ako hned siahnuť po tabletke si myslim !

tamara2307
24. mar 2012

@nessy ďakujem, nie nadaromo sa hovorí, že nádej umiera posledná 🙂 takže silne verím v dobrý koniec

pasatko
24. mar 2012

nic mamulky idem jado sprchy majtesa a prijemny zvysok vecera

pasatko
24. mar 2012

@miskachrumka ty prepac jasom to tak nemyslelaa vobec sa nehnevam ved ja tvoj nazor beriem ved ked som mala prve tak ani jasama som si to nevedela predstavit ja len dufam ze bude zdravucke

miskachrumka
24. mar 2012

@pasatko určite bude !
aj to moje aj to tvoje neboj .......ja som mala vedieť vysledky z tripple testov už v piatokk no mali dovolenku ,tak sa to dozviem až pondelok verím že bude všetko v najlepšom poriadku !

anuci10
24. mar 2012

@lensam Ahoj ja mam termín 21.augusta 2012