Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@pasatko okej pekný večer !
zdravim vas kocky 🙂 dnes bol krasny den. sme u rodicov, paradicka, doobeda som asistovala ocinovi pri cisteni rybnika a potom sme opekali. chudak manzel sa trochu nudi, tak som ho vyslala do dediny na capovane 😀
@monika1091 a aky mas kocik? lebo len malo kocikov ma vanicku vhodnu na prenos v aute
@ursula5 krasne brusko mas a to je pravda ono sa tie bruska nedaju porovnavat mne vybehlo hned lebo som ho mala aj pred tehu ked ze som silnejsiej postavy
@anuci10 ahoj aj ty si augustovka ja mam termin 14teho 😉
@zyza no mi sme boli v obchode Bambini na kapitulskej pri hoteli dream. Boli sme tam v pondelok ale povedali nam nech prideme v piatok ze dostanu nove kociky, ze nam ich poukazuju a povedia co a ako. Fakt su tam nadupany ohladne kocikov.
Mne toto prislo prvykrat tak zle ze sa mi az pred ocami zatmelo. Snad uz sa to nezopakuje.
Ja mam termin 27.augusta a ty? Tak potom sa dohodneme na to kocikovanie 😉
@miskachrumka ako z tej reakcie doktora mi prislo ze pokial nekrvacam tak tie bolesti podbruska su uplne normalne. Bola som v lekarni a na nohu mi tam odporucili konsku mast alebo ice gel tak skus ci ti to nepomoze...
@xtinakc no to nebolo pekné ale aj tu som si ta vela krát pripadala pri Dadkovi že pokiala nejde o moj život alebo nedajbože o život dietatka tak sa nič nedeje ☹ 😠 😠
caute babulky je tu niekto ci každý varí?
@loralo čo je to konkrétne za dedinu, kde vaši bývajú?
@kosska3003 ahoj hej ja som tieš augustovka tak sa budeme pariť cez leto 🙂 🙂
@cicimon no my sme si vybrali tento: http://www.zoznamtovaru.sk/kociky/12279233/
Má vaničku certifikovanú pre prevoz v aute 😉 http://www.slune-cz.cz/peg-perego-hluboka-korba...
@xtinakc ja ze aka prezentacia 🙂 ..ano,tam sme boli aj my.Su tam velmni zlati a dobre poradia..povodne som tam sal obhlaidnut BRIO na zaklade kamoskinej skusennosti-ma ho a je spokojna...no ta cena 😕 1000euri za kocik date tad nemienim.Ale ukazali nam iny a ten je dobry cenovo a dokonca ma aj vsetky funkcie,co sme chceli...je sice polsky ,ale je super..uz len farbu vybrat...tam sa mi nepacila ani jedna...no vraveli,ze maju este nejake prist,tak uvidime...a termin mam 2 augusta 😉
@zyza no to tak ta teta nazvala ze mame prist na prezentaciu 🙂 bo nam chcela ukazat 4 nove kusky a chcela aby sme si ich porovnali.... no tak 1000eur je fak dost za kocik.. nas tam zaujal kocik znacky Tako, ale nasli sme aj lacnejsiu variantu v znacke Dor Jan ale nevieme sa rozhodnut 😒
no tak ty budes ovela skor kocikovat nez ja 🙂
@cicimon nie este nemam kupeny ziaden kocik ja sa len informujem .....
@anuci10 no to hej uz sa na to tesim
juuj baby dnes je to so mnou hrozne, uz som si 3 jedla navarila a vzdy ako ich dovarim prejde ma na to chut 😒 manzel neni doma, som zvedava kto do poje 🙂 nema niekto zaujem o veceru???
Ahojte baby aj ja som si včera kúpila detektor na srdiecko tam chcem veľmi pekne poďakovať za radu ale uz si nepamätám komu:( ale veľmi dakujem 🙂
dievčence, máte aj vy stále takú nepríjemnú chuť v ústach? hlavne, keď sa najem, je to dosť nepríjemné ☹
ja mám termín 25.augusta
Mamičky tak pred pár sekundami som sa dozvedela že vysledky su dobré že je všetko v poriadku 🙂 🙂 bože hned som štastnejšia 🙂
@ibodka Ahoj ty máš presne ten istý den ako ja 🙂
@miskachrumka super veľmi sa teším sa s tebou 🙂
@miskachrumka super tak je všetko ok🙂
@miskachrumka super, ja dnes cakam na moju lekarku radsej uidem dnes ku nej po tom sobotnajsom pade , tak snad bude vse ok
@nati04
@saranata dakujem vám ženy ste milé som rada že sa tešíte somnou ako poniektoré si povedia však je mladá čo sa bojí .......ale ja ako čítam že tie tehotenstvá po sekciach su velkým riskom tak sa bojím všetkeho ...v pondelok druhého idem do poradni po mesiaci tak sa popýtam detaily ! a teraz sa už len modliť aby ten rez všetko vydržal!

@miskachrumka neboj bude aj jasom sa bala a boli ok tak sa neboj vsetko bude ok a v auguste sa budeme tesit z nasich krasnych zdravych deticiek a teraz uz naozaj pa ja padam bo moj syncek idena pc