Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka no doma som sa rozplastila co ti poviem ked som sla na wc, nejak som papucou o papucu zakopla,no co dodat...spadla som na koleno sice ale tak bojim sa odvtedy, nic ma zasadne neboli a som volala rano hned lekarke od ale pride az na 9 , dufam ze ma vezme
@katja_ určite !urobí sono a určite je všetko bude okej 😉
@xtinakc aj nas zaujal ten TAKO,je vyborny,ze?Ma super funkcie a vsetko,co potrebujem...a ake kociky vam este ukazovali?Jaj,asi nijake,ked ti prislo zle...podla mna sa TAko veeelmi vyrovna tym drahsim,kde sa plati hlavne za znacku a fakt,ze ma vselijake vymozenosti- a hlavne sa mi paci,ze ma polohovatelnu vanicku-to je super-vyuzili sme to pri prvom ale kocik sme mali hlboky Inglesinu...
Baby rozhodla som sa že zajtra idem obvodnej dr. medzi prsiami niekedy cez den hlavne večer cítim prudké bitie srdca ako keby mi išlo vyskočiť z hrude dost ma to vždy vylaká !
tak sa tam idem zajtra načakať ☹
@miskachrumka gratulujem, to ze si mlada este neznamena, ze sa nemusis bat, kazde tehotenstvo je ine. moja kamoska potratila zakazdym v 5 tt, tak som sa aj ja bala a aj sa trosku bojim, aj ked si to nechcem pripustit, len dufam ze to dotiahneme uspesne do konca 🙂
@19vierka84 dakujem 🙂 pekne aj ja dufam a verím !
@tamara2307 Ahoj, ja som na tom nejako podobne ako Ty. V piatok rano mi volali, ze mam prist okamzite do ambulancie, som sa riadne vystrasila. Tam mi povedali, ze vsetky vysledky mam OK, len mam "unussual low" to HCG. Tak ma hned chcel poslat na amnio, ale to som odmietla, lebo pod tabulkou tie risky sa mi zadali v poriadku,... neviem, ci ma kvoli jednej zlej hodnote ma poslat na amnio...inak mi nic nevysvetlil, som cely vikend bola nestastna, ale uz tiez myslim pozitivne... buduce stredu idem aj ja k Dr. Grochalovi, tak dufam, ze mi to nejako ujasni, co mam vlastne za problem... Drzim palce!
@miskachrumka tie testy su tak zavádzajuce že niekedy tie hodnoty vyskočia aj u 20 ročnej zeny takze strach je normálny, je to super a už bud kludná,
ja sa teším teraz na morfo dufam ze bude všetko ok a potom veget 😀 😀 😀
@miskachrumka to je normálne, srdce zvyšuje rytmus počas tehu az dvojnásobne, máš aj zvýšený obeh krvi kvoli vyzivovaniu placenty a dietata
ja sa ovela rýchlejšie zadýcham a tiez mám bušenie silne niekedy a mala som to aj pri detoch
@miskachrumka aj mne niekedy vecer boje ako sialene to je bezne vraj v tehu - no dufam ze to bude ok ...zajtra mam aj ta mat poradnu tak hadam ma dnes este vezme len nejak sa jej dovolat je umenie asi tam nabehnem
@saranata ja idem pondelok o tyžden myslíš že mi ho možu urobiť aj v 19tt ?ten morfologický ultr?
@saranata ale mne sa vtom momente aj tažko dýcha a mavala som to už aj predtím ale leb tak raz za mesiac sa to ukazala !tak som tomu nedavala nejaký význam !no teraz je to častejšie a častejšie !
a saranata zavádzajúce su len zlé vysledky alebo aj dobre ?že aj ked su dobre može sa niečo stat ?alebo len ked su zle tak je dost velká pravdepodobnosť že je všetko ok ?
@katja_ tak počkaj do zajtra ked ta nič nebolí ?
@miskachrumka ked ti tam nijake hodnoty nevybehli a máš screening negatívny tak sa nemáš čoho bát, samozrejme ešte je dolezitý morfolog.usg ale to bude tiez ok tak sa neboj
čo sa týka morf.usg tak robí sa od 18-22 tt ale najelpšie podla lekárov je 2Otýžden z pohladu diagnostiky, to ze pojdeš v 19 tt nie je problem
@saranata no lebo podla Pm v mojej karte mi 19tt začína v pondelok a to idem do poradni a predpokladám že mi nebude kázať príst zas o tyzden a že mi ho urobí v pondelok !
a keby niečo vyskočilo určite by mi to povedala si myslím však sa jej opýtam podrobne pondelok !či mi nevyskočili nejaké hodnoty a či je ten screening v poriadku ale by mi určite povedala keby niečo ona mi povedala hned že su vysledky všetky v poriadku !
@miskachrumka no ved ked ti povedala ze je screening v poriadku tak to už nerieš, mne to iste povedala takze je to ok, keby tam bolo niečo zle tak ta volaju a navrhuju amnio
@saranata okej už to neriešim 🙂 všetko v najlepšom poriadku a to je hlavné ! 😵
a ako si víkendovala ? nám sa tu nejak ochladilo je tu kosa cez víkend 22C a dnes ledva 14C dúfam že nepojdu v školke von lebo malý nieje na prechdzky velmi oblečený 🙄 som sa ponaučila na zajtra !som nečakala ,že bude taká zima 😠
Ináč baby vkuse rozmýšlam nad menami !
pre chlapca už máme dva na vyber Denis toho chcem ja a mm chce Tobiasa !
a pre dievča máme na vyber viac na 80% Daniela ,Laura na 50% Nela ,Diana a na 20% Sarah
@miskachrumka my tiež rozmýšľame nad Tobiasom 😉
dievčence, to keď som v 21tt, to je akože už 6. mesiac??? som z toho jeleň 😕
@miskachrumka no tak ja v sobotu doma zalezena v tme a posteli , celý den ma bolela hlava
včera sme boli s detmi vonku na ihrisku a potom poobede sme išli na jeden ranč a tam sa decká vybláznili a my sme posedeli najedli sa a tak , bolo tu krásne počasie, v sobotu bola taká zmena ze trochu popršalo mozno preto aj tá hlava 😝 😝
čo sa týka mien, tak chlapec je Tobias, to už isto lebo staršej som slubila ak to bude chlapec tak vyberá meno🙂
dievča stále nevieme, ja som chcela Lenku to mi neprešlo u muza, tak teraz mám Nela, Nina, ale to su len také uvahy vobec nie som presvedčená o dievčenskom mene, pri babach som vedela hned , teraz vobec
ja mám Sarah a Natáliu
@bobi3 nie 6mes. začína až 22tt+4d t.j 23tt
@saranata tak to bude chlapec ked ešte niesi presvedčená o dievčenskom mene 🙂
@zyza no este sme stihli Dor Jan, ako teoreticky to bolo take iste ako Tako, len s nejakymi mensimi rozdielmi.. napr. ze na prednych kolieskach nemal tie otacacie hlavicky ako ma Tako ale mal tam take pedaliky na nastavenie koleciek, a kvalita latky, ze viac menej ten Tako ocistis handrickou a ten Dor Jan by bolo komplikovanejsie cistit.. ale funkcie presne take iste a bol asi o 100eur lacnejsi... tak uvidime este pojdeme popozerat....
@miskachrumka uvidíme, všetko smeruje na chlapca, aj vnutorne to necitím prvý raz na babu, pri nich som hned nejako vedela ze to je dievčatko, teraz nič, ale aj tak si stále hovorím ze ja rodím len baby😀
na poslednom usg nebolo nič vidiet lebo bola uplne blbá poloha😀 tak neviem , uvidíme snád teraz piateho apríla
ja sa poteším tak aj tak lebo sa mi hodí oboje, baba kvoli Natalke , chlapec lebo ho nemám 🙂
hlavne nech je zdravé
idem asi kupit kočík tento týžden
@saranata asi tak to zdravie je najdoležitejšie ked ho nemáme .......nemáme nič ! ☹
@miskachrumka vezme ma dnes o 13...tak snad to bude ok, ja inak mam ist na morfo v piatok....
@miskachrumka tak tak , radšej budem mat 10 dievčatiek ako jedno choré dieta , takze naozaj mi to je jedno, len kvoli nákupom to chcem vediet😀
lebo sa už chystám a neviem ako sa ladit 🙂
@xtinakc ahoj ja som mala dostat tako od znamej Jumper model , neviem aky presne sa ti paci ale vsetky baby co maju tako nadavaju asi najivac zo vsetkych apson v ojom okoli, precitaj si recenzie - inak dizajnovo nie su uplne hrozne...ale je ho nakoniec nechcem a to som ho mala dostat zadara. Iste zavisi od modelu a od teba samozrejme, isto su s nim baby aj spokojne niektore. Ja si asi kupim na 90% JANE alebo teutoniu este uvidim

@katja_ a kde si padla ?ako ? neviem nič ......nič som dozadu nečítala !