icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
26. mar 2012

baby tu su prirovanania na moj vyber mien :D
Lauru že je to tvrde meno ...na Dianu že to je ako diava na podlahy ......a na Nelu povedal moj mm že to je ako tela ....a Sofia že je už ošúchané a na Danielu že je zastaralé 😠

miskachrumka
26. mar 2012

@saranata ale no už tak skoro ????????? aj pri nich si kupovala tak skoro kočík ?

miskachrumka
26. mar 2012

@katja_ tak super určite je všetko ok neboj 🙂 drža sa 😉

miskachrumka
26. mar 2012

@saranata presne tak ..... 😀 😀 😀 😀
ja tiež len kvoli tomu že akufarbu kupovať ak to bude chlapček tak toho vela kupovať nebudem máme toho strašne vela ale zopár určite kupim a ak bude baba tak sa začne ružová vlna 😅 😅

saranata
26. mar 2012

@miskachrumka hej tak v polke tehu som kupila vzdy a bol pokoj
čo sa týka vecí ja som do roka dala všetko preč alebo predala , takze do roka musím aj pre dievčatko nakupit

miskachrumka
26. mar 2012

Baby ja som dnes nejaká hladná asi z tej radosti 😀 😀
už som zjedla tri rožky s nátierkou a nanuk 😀 😀

miskachrumka
26. mar 2012

@saranata ja som i všetko uplne všetko odložila od čiapok po topánočky sú tam aj uplne nove kusky s cedulkami čo sme ani nestihli obliecť malý strašne rýchlo rástol prvé 4mes 🙂 🙂

bobi3
26. mar 2012

@saranata ináč, mňa celý víkend tiež bolela hlava a v noci nejako nemôžem spávať, akoby som mala upchatý nos alebo čo, zle sa mi dýcha 😖 Tobiasa chceme aj my a chceli sme aj Natálku, no asi bude Heidi, uvidíme 😉 a čo sa týka tých mesiacov, asi máš pravdu, ja som len na internete našla, že 21tt je už 6. mesiac, preto tá otázka 😅
a už idete kúpiť kočiar? my máme jeden objednaný a sme sa pýtali, že kedy bude už v predajni a čudovali sa, že veď vy rodíte až v auguste 😨 to už chcete kočiar? 😕 zvláštne to bolo 😠

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka no nanuky by som teraz jedla aj ja, a zmrzlinu, hrozno a chleba s maslom... na tom fungujem momentálne 😅

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 no my sme pri Dadkovi dostali asi tyžden pred porodom Jané kočik no nikdy viac a bez uražky sme ho predali a kupili sme po 2mes. to colleto austin 4
tak aj teraz budem kupovať až na konci tehu !
a každý tie mesiace píše ináč ale ja ako viem tak v tom 22-23 začína 6mes 😉

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 asi tak ja zas som rožková 😀 😀 ja chleba len v nudzi 😅
a aj včera som mala nanuk aj dnes som si kupila ovocný 😀

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka no my ho už máme objednaný, dúfam, že bude ok, a manžel by ho mal už najradšej doma, ale radšej ešte počkáme 😉

loralo
26. mar 2012

@bobi3 na zaciatku, ked to bolo ovela horsie, to som okrem hnusnej chute mala aj plne usta slin stale, tak som musela mat stale nejaku ovocnu zuvacku, az kym sa mi nesprotivili, ale ani to velmi nepomahalo. proste nic mi na to nepomaha, ale uz to aspon nie je az take zle ako na zaciatku

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka tak ja som doma vyrabovala už všetky zásoby zmrzliny, ktoré sme v mrazáku mali, a tiež si vždy kúpim, keď niekam idem a vidím, že majú 😅 no a chlebík s maslom, to by som mohla jesť celý deň 😅

loralo
26. mar 2012

@miskachrumka super, tesime 🙂

bobi3
26. mar 2012

@loralo tie sliny som mala aj ja, normálne som si išla občas odpluvnúť do umývadla 😔 😅 a žuvačky som nemohla ani cítiť, tak som sa vždy napila vody so sirupom, aspoň trochu iná chuť 😖

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 ja som zas nátierková taká ........cesnaková mana a papriková mnam ale nepohrdnem samozrejme ani dobrým maslom 🙂

zyza
26. mar 2012

Tako ma teraz nove modely a uz su ovela lepsie ako boli predtym...

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka ja mám s cesnakom ešte stále trochu problém, príde mi moc aromatický, o cibuli ani nehovoriac, ja skôr masielko a k tomu vajíčko na tvrdo alebo ementál 🙂

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 joj mne toto tehu nejak vajcia smrdia mm je zdesený 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
a ha milujem cibulu a cesnak a čo sa tíka žuvačiek tak mne chutia pepermintové 🙂

katja_
26. mar 2012

@zyza no jasne moze byt, ja som sa len riadila tymi co poznam a mali ich, to boli isto starsie modely

katja_
26. mar 2012

@bobi3 presne to ma strasili lebo ja fakt mozemaj cibulu aj cesnak ze v tehu nebudem moct a uplne v pohode

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka sranda, každá sme fakt iná, ja presne naopak 😅

@katja_ no ja nemôžem cibuľu ani len cítiť, dokonca manžel musel raz spať v obývačke, lebo mi vadilo, že ju jedol a bolo to cítiť 😀

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 no to mne vadí ked iným smrdí cibula z ust ale mne može hahaahhhha 😅 😅 😅 😅 😅

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka mne cibuľa predtým nikdy nejako nevadila, možno od cudzích ale od manžela určite nie, my sme ju jedávali často, k tuniakovi alebo len tak k rajčinám, no teraz trošku abstinujeme 🙂

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 moj nemusí cibulu ja ju zas milujem 🙂

loralo
26. mar 2012

mne cibulka stale chuti, ale vela jej nezjem, aby mi nezatazila, aj cesnak mam v podstate rada, ale ten tiez teraz s mierou lebo mi je tazky dost. Juj baby, ale co ma sere najviac, nikdy som nefrcala na "mekačoch" tak ako teraz, hrozne ma to kvoli malemu mrzi, ale teraz mi neskutocne beru tieto nezdrave veci 😖

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka tak to by si si rozumela s mojím mužom 😀 ten by ju jedol stále, no teraz ho trochu krotím 😉

porinka
26. mar 2012

@nati04
a ako sa ti počúva??? a nemáš za čo 😉

bobi3
26. mar 2012

@loralo no jedna moja kolegynka fungovala celý prvý trimester na mekáči, jedine od toho jej nebolo zle 😀