Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ahojte kocky, som sa dlho neozvala lebo som uplne ko :( schudla som uz pol kila za posledne 4 dni. nic mi nechuti a co mi zachuti tak vacsina ide von 😒 este ze muz bol 4 dni doma. pri malom som uz mala 2 kila navyse 😝 ja idem najblizsie 16.januara k dr. dufam, ze aj nadalej bude vsetko ok 🙂
Ahojte 🙂 aj sa pridávam 🙂 😎
@elinor42 Super a blahozelam 🙂 .Ja som tiez strasne dlho cakala na tehotenstvo- takmer 2 roky, tak dufam ze nam to dobre dopadne. Buduci rok sa sa uz chystala do CAR-u 🙂
@elinor42
@mariposita kocky gratulujem vam 🙂
Ahojte 🙂 môžem sa k vám potichučky pridať aj ja? ešte som síce nebola u doktora ale testík je pozitíííííívny a my sa veľmi tešíme 😅
asi áno - aby som mala pokoj v duši, že je všetko tak ako má 🙂
ozaj kocky a spravime aj tu sukromnu? chce sa niekotrej z vas to zalozit?
🙂 potichučky ďakujem - posledná ms bola 2.11. tak podľa internetu som niekde medzi 5-6 tt... približne ale fakt približne termín dakedy okolo 8.8. vychádza... - potom keď doktor povie tak si to už aj napíšem 🙂 dúfam, že bude všetko v poho..
@hoogy Ja by som sa velmi rada pridala do tej sukromnej, urcite to bude lepsie. Som ale este dost opatrna v teseni sa, idem vo stvrtok k doktorovi a ak bude vsetko ok, budem dufam kludnejsie 🙂
@mariposita tak drzim palceky a potom nejak vymyslime tu sukromnu ked to bude amt vacsina bab potvrdene od dr 🙂
@hoogy sme sa dohodli ze ked to budeme mat vsetky dr potvdene alebo ak chces mozes zalozit aj teraz 😀
@kosska3003 :D haha moc sa mi nechce preto som sa opytala ze kto sa na to da 🙂 tak uz som radsej ticho nech to na mna nepadne :D ako sa inak citis?
Ahojte,ak mozem rada sa k vam pripojim.Zatial len tak nesmelo,ale predsa.Poslednu mrchu som mala 4.11 a ked mi meskala 3 dni,test sa ukazal pozitivny.Mala by som byt v 5 tyzdni.Stale premyslam kedy ist k lekarovi,ci koncom tohto tyzdna,alebo zaciatkom buduceho.Mam obavy,lebo mam za sebou jeden MA a tak by som rada sla az vtedy,ked bude nadej na akciu srdiecka.vedeli by ste mi poradit?
@hoogy citim sa v pohode len som unavena akurat som sa zobudila aj s malou a bolia ma prsia inac ok
@dominikati no tak to radsej az buduci tyzden to bude vacsia canca ako teraz tento tyzden hlavne sa neboj a nemalj obyvy treba mysliet len na to najlepsie ja sa tak utesujem
@dominikati veru až koncom buduceho týždna gratulujem
dakujem,asi mas pravdu,radsej pockam,ako stresovat cele Vianoce
@dominikati srdiecko bude vidiet az taj o 2 tyzdne, no na konci 7 zaciatkom 8 tusim. ja som teraz bola na zaciatku 7tt(6+0) a bolo vidiet len gestacny a maly zaradok. dr. povedala ze viac neni vidiet na zaciatku 7tt. objednaj sa na buduci tyzden uvidis do kedy bude tvoj doktor robit. a hlavne klud 🙂
@jitus87 napapaj sa ešťe v postely len daky suchý rožok s lekvárom a pi zazvorový čaj plus kup si homeopatika cucculine daj si ešťe rano v postely zaberá aspon vieš že je všetko OK
Snazim sa byt kludna,ale obcas ma pochyti plac.
@dominikati to su aj hormony 🙂 povedz si ze musis byt v pohode kvoli drobcovi

ahojte, ak môžem pridám sa k vám. Po dlhých 14 mesiacoch nedarenia sa a rôznych vyšetreniach som už ani neverila, že sa to podarí. Len MS mi nejako nechodila. Bolelo ma brucho a prsia. A tak som zašla k dr., že mám asi nejaký zápal a vraj som tehotná. Nemôžem tomu uveriť. Termín pôrodu by som mala mať 1. augusta. Len ešte vravel, aby som sa netešila zbytočne, že mám prísť 19. decembra na sono a zistiť, či sa to už dobre uhniezdilo, lebo až potom sa bude dať hovoriť o embryu. Tak mi držte palce. Doteraz bolo všetko v poriadku, len posledné dva dni mám žalúdok ako na vode, ale nezvracala som. A dnes som už nedokázala vypiť ani raňajšiu kávu.