icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

elinor42
12. dec 2011

ahojte, ak môžem pridám sa k vám. Po dlhých 14 mesiacoch nedarenia sa a rôznych vyšetreniach som už ani neverila, že sa to podarí. Len MS mi nejako nechodila. Bolelo ma brucho a prsia. A tak som zašla k dr., že mám asi nejaký zápal a vraj som tehotná. Nemôžem tomu uveriť. Termín pôrodu by som mala mať 1. augusta. Len ešte vravel, aby som sa netešila zbytočne, že mám prísť 19. decembra na sono a zistiť, či sa to už dobre uhniezdilo, lebo až potom sa bude dať hovoriť o embryu. Tak mi držte palce. Doteraz bolo všetko v poriadku, len posledné dva dni mám žalúdok ako na vode, ale nezvracala som. A dnes som už nedokázala vypiť ani raňajšiu kávu.

dudka1
12. dec 2011

@jitus87 ani mne nic nepomaha ale snazim sa vela pit, na sladke chut nemam tak cukriky necmulam ale mozno skusim. Ani pri prvom nic nepomahalo zvracala som do 20 tt dufam ze to tera prejde skor.

jitus87
12. dec 2011

@elinor42 Velka gratulacia. To mame spolocny termin porodu. Velmi sa tesim ked sa niekomu po dlhom snazeni konecne podari otehotniet. Kedy si mala posladnu mrchu?

kosska3003
12. dec 2011

@danculko ja som priblizne v 5tt a idem k dr 19teho
@dudka1 no ja som doma s malou a ani do roboty nepojdem isto tak to mam lepsie

elinor42
12. dec 2011

@jitus87 ďakujem. Poslednú som mala 26.10. A asi dva týždne predtým sme už boli v centre pre neplodných v Martine a robili mi hormonálne testy 23-25 DC a ešte som mala ísť na krv medzi 3-5 DC a nejako som sa toho už nedočkala. Takže ak všetko dobre dopadne, môžme Martin zrušiť.

hoogy
12. dec 2011

ahojte kocky, som sa dlho neozvala lebo som uplne ko :( schudla som uz pol kila za posledne 4 dni. nic mi nechuti a co mi zachuti tak vacsina ide von 😒 este ze muz bol 4 dni doma. pri malom som uz mala 2 kila navyse 😝 ja idem najblizsie 16.januara k dr. dufam, ze aj nadalej bude vsetko ok 🙂

mg25
12. dec 2011

Ahojte 🙂 aj sa pridávam 🙂 😎

mariposita
12. dec 2011

@elinor42 Super a blahozelam 🙂 .Ja som tiez strasne dlho cakala na tehotenstvo- takmer 2 roky, tak dufam ze nam to dobre dopadne. Buduci rok sa sa uz chystala do CAR-u 🙂

hoogy
12. dec 2011

@elinor42
@mariposita kocky gratulujem vam 🙂

lulien17
12. dec 2011

Ahojte 🙂 môžem sa k vám potichučky pridať aj ja? ešte som síce nebola u doktora ale testík je pozitíííííívny a my sa veľmi tešíme 😅

hoogy
12. dec 2011

@lulien17 aj sa chystas este do vianoc k dr.?

lulien17
12. dec 2011

asi áno - aby som mala pokoj v duši, že je všetko tak ako má 🙂

hoogy
12. dec 2011

@lulien17 aj vies kedy ti to asi vychadza? ani som nenapisala ze tak potichucky gratulujem 😝

hoogy
12. dec 2011

ozaj kocky a spravime aj tu sukromnu? chce sa niekotrej z vas to zalozit?

lulien17
12. dec 2011

🙂 potichučky ďakujem - posledná ms bola 2.11. tak podľa internetu som niekde medzi 5-6 tt... približne ale fakt približne termín dakedy okolo 8.8. vychádza... - potom keď doktor povie tak si to už aj napíšem 🙂 dúfam, že bude všetko v poho..

hoogy
12. dec 2011

@lulien17 🙂 ja som uz bola tento tyzden u dr. ale este bolo vidiet len gestacny a taky malinky zarodocek 🙂 teraz idem az v januari. tak drzim palce

mariposita
12. dec 2011

@hoogy Ja by som sa velmi rada pridala do tej sukromnej, urcite to bude lepsie. Som ale este dost opatrna v teseni sa, idem vo stvrtok k doktorovi a ak bude vsetko ok, budem dufam kludnejsie 🙂

hoogy
12. dec 2011

@mariposita tak drzim palceky a potom nejak vymyslime tu sukromnu ked to bude amt vacsina bab potvrdene od dr 🙂

kosska3003
12. dec 2011

@hoogy sme sa dohodli ze ked to budeme mat vsetky dr potvdene alebo ak chces mozes zalozit aj teraz 😀

hoogy
12. dec 2011

@kosska3003 :D haha moc sa mi nechce preto som sa opytala ze kto sa na to da 🙂 tak uz som radsej ticho nech to na mna nepadne :D ako sa inak citis?

lulien17
12. dec 2011

@hoogy ja si to tiež tak nejako predstavujem, že teraz len pozrieť či je všetko ok a nechať v kľude rásť a potom dakedy v januári znova mrknúť... toto je moje prvé tehotenstvo, tak stresujem trochu... Inak, keď pôjdete do tej súkromnej skupiny nezabudnite ma zobrať 😉

hoogy
12. dec 2011

@lulien17 ved to tu potom napiseme🙂 ja tiez idem az v januari na dalsiu kontrolu a to uz by som mala dostat aj knizku 🙂

dominikati
12. dec 2011

Ahojte,ak mozem rada sa k vam pripojim.Zatial len tak nesmelo,ale predsa.Poslednu mrchu som mala 4.11 a ked mi meskala 3 dni,test sa ukazal pozitivny.Mala by som byt v 5 tyzdni.Stale premyslam kedy ist k lekarovi,ci koncom tohto tyzdna,alebo zaciatkom buduceho.Mam obavy,lebo mam za sebou jeden MA a tak by som rada sla az vtedy,ked bude nadej na akciu srdiecka.vedeli by ste mi poradit?

kosska3003
12. dec 2011

@hoogy citim sa v pohode len som unavena akurat som sa zobudila aj s malou a bolia ma prsia inac ok
@dominikati no tak to radsej az buduci tyzden to bude vacsia canca ako teraz tento tyzden hlavne sa neboj a nemalj obyvy treba mysliet len na to najlepsie ja sa tak utesujem

lucinka1104
12. dec 2011

@dominikati veru až koncom buduceho týždna gratulujem

dominikati
12. dec 2011

dakujem,asi mas pravdu,radsej pockam,ako stresovat cele Vianoce

hoogy
12. dec 2011

@dominikati srdiecko bude vidiet az taj o 2 tyzdne, no na konci 7 zaciatkom 8 tusim. ja som teraz bola na zaciatku 7tt(6+0) a bolo vidiet len gestacny a maly zaradok. dr. povedala ze viac neni vidiet na zaciatku 7tt. objednaj sa na buduci tyzden uvidis do kedy bude tvoj doktor robit. a hlavne klud 🙂

lucinka1104
12. dec 2011

@jitus87 napapaj sa ešťe v postely len daky suchý rožok s lekvárom a pi zazvorový čaj plus kup si homeopatika cucculine daj si ešťe rano v postely zaberá aspon vieš že je všetko OK

dominikati
12. dec 2011

Snazim sa byt kludna,ale obcas ma pochyti plac.

hoogy
12. dec 2011

@dominikati to su aj hormony 🙂 povedz si ze musis byt v pohode kvoli drobcovi