icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 😀 😀 😀 ale ho nechaj nech si dá je zdravá !

bobi3
26. mar 2012

@miskachrumka veď áno, len on si to radšej rozmyslí, lebo potom ma vo svojej blízkosti moc nevidí 😀

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 aha no to je milé 😉 mojmu to ževraj nevadí tak sa podriadi 🙂

nati04
26. mar 2012

@porinka najprv som to srdiecko nevedela nájsť ale potom už v pohode je to super tesim sa🙂 a ty to ako často počúvas?

porinka
26. mar 2012

@nati04
niekedy narazíš len na ozvy a niekedy úplne na srdiečko, to je zvuk akoby kone klusali a hlavne srdiečko mimi bije oveľa rýchlejšie ako naše...ale nepočúvaj dlho, vraj to dráždi...počúvam ráno a večer, každý deň 😅 , keď bude mimi kopkať, tak to obmedzím 😉

nati04
26. mar 2012

@porinka ja sa naozaj tesim Za tvoju radu pretože som mala stále taky strach či je všetko v poriadku a tersz som kludnejsia🙂 ty si s ba?

porinka
26. mar 2012

@nati04
nie, zo Senice...fakt je to najlepšie proti stresu, či je mimi OK 🙂

loralo
26. mar 2012

baby, kupili by ste kocik z druhej ruky? kamoska mi chce predat za velmi dobru cenu a na ten kocik su celkom fajn recenzie

miskachrumka
26. mar 2012

no idem ja riadiť pomaly a ešte mám aj službu v bytovke tak mám čo robiť papa a pekný den baby 😉

mercymay
26. mar 2012

@loralo aj my sa chystame na takuto kupu, priatelov kolega nam dal super ponuku, kocarik je rok pouzivany a vyzera byt zachovaly v pohode, tak si ho pojdeme pozriet a uvidime.

smolinka024
26. mar 2012

baby neviem ci sa to tu preberalo (tie prispevky rastu neuveritelnou rychlostou), ale vy augustovky kolko ste doteraz pribrali? bo ja uz skoro 8kg, a kazdy den to stupa a stupa 😉 neviem ci sa tesit alebo obavat...lebo este mam pred sebou vela casu a ked to touto rychlostou pojde dalej, tak neviem neviem :(

porinka
26. mar 2012

@smolinka024
ja tiež už 8 kg...ale najmä preto, že mám od začiatku tehu kľudový režim a nič nerobím...a vôbec nejem za dvoch 🙂

vikusik
26. mar 2012

Ahoj,naš drobček sa ma narodiť 8.8 tak sa tešíme akurat zajtra idem na ultrazvuk tak som zvedavá čo to bude 😀

nati04
26. mar 2012

@smolinka024 ja som pribrala 10 kíl ale pravdou je že tiez nic nerobím a papam sladké ale uz som si povedala že od tohto tyzdna si budem dávať pozor 🙂 lebo je to dost a potom bude asi problém to dat dolu

loralo
26. mar 2012

@mercymay aj my to este pojdeme omrknut,ale tiez za velmi dobru cenu nam ho nukaju

saranata
26. mar 2012

@bobi3 ja si ho kupim teraz a mám pokoj, neámr ada potom lietat, bude teplo bude vačšie bruško, tým že viem presne čo chcem je mi jedno kedy ho kupim takze pojdem asi teraz cez víkend

loralo
26. mar 2012

@vikusik vitame ta a zelame bezproblemove tehu 🙂

saranata
26. mar 2012

@smolinka024 ja som schudla doteraz 9 kíl a zatial posledný týžden mi váha stojí , takze už nejde dole ale ani nepriberám , mne sa to nejak reguluje tým čo som mala ešte kilá navyše po malej a tým ze ešte kojím

smolinka024
26. mar 2012

baby tak ste ma potesili 😉 ja mam v podstate tiez kludovy rezim ...v nemocnici, kde som bola mesiac som pribrala 4 kg, odvtedy ubehli 3 tyzdne co som doma - a to sa uz aj hybem - a pribrala som dalsie 4 kg...uz som sa zacinala bat, ze som nejaka "divna"...😉

tamara2307
26. mar 2012

@nastasyk ahoj, tak to tiez nie je dobré, keď nevieš o čo ide. Mala si sa viac popýtať, čo ten pojem znamená a hlavne, aký dopad to má na malé. Prípadne si pohľadaj na nete maminy s podobnými výsledkami. Nevedomosť je to najhoršie. Ja som pôvodne tiež nechcela tú amnio, ale doktor ma "ukecal" že spolu s morfo.ultrazvukom budú výsledky istejšie a o to mi ide najviac zo všetkého. Zajtra som objednaná na zákrok.

nastasyk
26. mar 2012

@tamara2307 ved som sa pytala, ale on mi moc toho nepovedal, ani o aku chybu by mohlo ist ani o aka je pravdepodobnost. Lebo tie pravdepodobnosti na Down a ostatne mam potom nisšie asi v poriadku. On sa so mnou o tom akoby vobec nechcel bavit, ja som zas mala slzy na krajicku... Tak pojdem na ten morfologicky, vraj MUDr. Grochal je v tomto vyborny, on to aj prepocita, ked je treba a uvidime...zatial myslim pozitivne🙂 zajtra drzim palce🙂

xtinakc
26. mar 2012

@katja_ mna zaujal Tako laret. ta predavacka mi hned na zaciatku povedala, ze su dva druhy kociarov Tako, jedny co su dovoz z Ciny a oni ich priamo od vyrobcu tuto z europy dovazaju.. a ze je v tom dost velky rozdiel... ale neviem recenzie som pozerala jedny su take druhe onake 🙂 ale asi si nakoniec vyberieme ten Dor Jan je lacnejsi a ma tie iste funkcie ako Tako...
inak ten kocik JANE ma kamoska - teda zatial len mesiac kocikuje ale velmi je s nim spokojna... 🙂

tamara2307
26. mar 2012

@nastasyk no ja som zas svojmu nedala pokoj s otázkami a už chudák asi pochopil, že kým mi nedá odpoveď polopatisticky, tak by som odtiaľ ani neodišla..tie prognozy možného postihnutia ma teda poriadne dostali, ale lepšie ako ostať v neistote. ďakujem ti pekne. zatiaľ nestresujem, ale zajtra ráno to bude asi vyzerať inak. kedy máš ten ultrazvuk? dlho sa naň čaká?

nastasyk
26. mar 2012

@tamara2307 mna vytiahli rano o pol osmej z postele, ze okamzite mam prist, tak som rychlo tam bezala a hned to na mna vybalili, navyse som bola este aj chora a po vsetkych tych spravach a sto otazkach, ked som na nic nedostala odpoved som len isla dom a objednala sa na UTZ. Idem tam uz buducu stredu, to budem akurat zacinat 20.tt, tak dufam, ze mi vsetko vysvetlia a budem hned vediet, co a ako...

tamara2307
26. mar 2012

@nastasyk takže okolo týždňa je tá čakacia doba podľa tohto. ale zas si na tom lepšie, lebo hneď v stredu budeš vedieť na čom si. a tohto dr. si všetky veľmi chválili, takže ozaj sa netreba ničoho báť 😉

bobi3
26. mar 2012

@saranata my sme pre ten kočík v podstate tiež rozhodnutí a iný nechceme, no ja sa asi stále ešte bojím, neviem 😒

bobi3
26. mar 2012

@smolinka024 tak ja som pribrala zatiaľ 4kg, ale bruško už mi je vidieť 🙂

saranata
26. mar 2012

@bobi3 ved kup kedy budeš citit ze ho chceš , ja mám aj iný program a doma dve deti takze ja to chcem mat z krku čo najskor , ešte veci pojdem nakupit po morfologickom ked snád uvidíme čo to bude a ked nie tak nakupit neutrálne, mne sa aj tak páčia babatká v bielom najviac🙂

nati04
26. mar 2012

@bobi3 ja tiez este len pozerám
A nemám odvahu kúpiť nic. Mame akurát 4 dupacky aj to len pre radost ponožky a myslím že to je všetko. Chapem tvoj strach môj je ten istý ak to človek nezažije nevie to pochopiť :( ale v auguste uz budeme mat aj mi babetka 🙂

katka143
26. mar 2012

čaute baby aj ja som dnes dostala dobrú správičku,všetky výsledky z krvi mám o.k.tak sa teším 😀