Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka veď áno, len on si to radšej rozmyslí, lebo potom ma vo svojej blízkosti moc nevidí 😀
@bobi3 aha no to je milé 😉 mojmu to ževraj nevadí tak sa podriadi 🙂
baby, kupili by ste kocik z druhej ruky? kamoska mi chce predat za velmi dobru cenu a na ten kocik su celkom fajn recenzie
no idem ja riadiť pomaly a ešte mám aj službu v bytovke tak mám čo robiť papa a pekný den baby 😉
baby neviem ci sa to tu preberalo (tie prispevky rastu neuveritelnou rychlostou), ale vy augustovky kolko ste doteraz pribrali? bo ja uz skoro 8kg, a kazdy den to stupa a stupa 😉 neviem ci sa tesit alebo obavat...lebo este mam pred sebou vela casu a ked to touto rychlostou pojde dalej, tak neviem neviem :(
@smolinka024
ja tiež už 8 kg...ale najmä preto, že mám od začiatku tehu kľudový režim a nič nerobím...a vôbec nejem za dvoch 🙂
Ahoj,naš drobček sa ma narodiť 8.8 tak sa tešíme akurat zajtra idem na ultrazvuk tak som zvedavá čo to bude 😀
@smolinka024 ja som pribrala 10 kíl ale pravdou je že tiez nic nerobím a papam sladké ale uz som si povedala že od tohto tyzdna si budem dávať pozor 🙂 lebo je to dost a potom bude asi problém to dat dolu
@smolinka024 ja som schudla doteraz 9 kíl a zatial posledný týžden mi váha stojí , takze už nejde dole ale ani nepriberám , mne sa to nejak reguluje tým čo som mala ešte kilá navyše po malej a tým ze ešte kojím
baby tak ste ma potesili 😉 ja mam v podstate tiez kludovy rezim ...v nemocnici, kde som bola mesiac som pribrala 4 kg, odvtedy ubehli 3 tyzdne co som doma - a to sa uz aj hybem - a pribrala som dalsie 4 kg...uz som sa zacinala bat, ze som nejaka "divna"...😉
@nastasyk ahoj, tak to tiez nie je dobré, keď nevieš o čo ide. Mala si sa viac popýtať, čo ten pojem znamená a hlavne, aký dopad to má na malé. Prípadne si pohľadaj na nete maminy s podobnými výsledkami. Nevedomosť je to najhoršie. Ja som pôvodne tiež nechcela tú amnio, ale doktor ma "ukecal" že spolu s morfo.ultrazvukom budú výsledky istejšie a o to mi ide najviac zo všetkého. Zajtra som objednaná na zákrok.
@tamara2307 ved som sa pytala, ale on mi moc toho nepovedal, ani o aku chybu by mohlo ist ani o aka je pravdepodobnost. Lebo tie pravdepodobnosti na Down a ostatne mam potom nisšie asi v poriadku. On sa so mnou o tom akoby vobec nechcel bavit, ja som zas mala slzy na krajicku... Tak pojdem na ten morfologicky, vraj MUDr. Grochal je v tomto vyborny, on to aj prepocita, ked je treba a uvidime...zatial myslim pozitivne🙂 zajtra drzim palce🙂
@katja_ mna zaujal Tako laret. ta predavacka mi hned na zaciatku povedala, ze su dva druhy kociarov Tako, jedny co su dovoz z Ciny a oni ich priamo od vyrobcu tuto z europy dovazaju.. a ze je v tom dost velky rozdiel... ale neviem recenzie som pozerala jedny su take druhe onake 🙂 ale asi si nakoniec vyberieme ten Dor Jan je lacnejsi a ma tie iste funkcie ako Tako...
inak ten kocik JANE ma kamoska - teda zatial len mesiac kocikuje ale velmi je s nim spokojna... 🙂
@nastasyk no ja som zas svojmu nedala pokoj s otázkami a už chudák asi pochopil, že kým mi nedá odpoveď polopatisticky, tak by som odtiaľ ani neodišla..tie prognozy možného postihnutia ma teda poriadne dostali, ale lepšie ako ostať v neistote. ďakujem ti pekne. zatiaľ nestresujem, ale zajtra ráno to bude asi vyzerať inak. kedy máš ten ultrazvuk? dlho sa naň čaká?
@tamara2307 mna vytiahli rano o pol osmej z postele, ze okamzite mam prist, tak som rychlo tam bezala a hned to na mna vybalili, navyse som bola este aj chora a po vsetkych tych spravach a sto otazkach, ked som na nic nedostala odpoved som len isla dom a objednala sa na UTZ. Idem tam uz buducu stredu, to budem akurat zacinat 20.tt, tak dufam, ze mi vsetko vysvetlia a budem hned vediet, co a ako...
@nastasyk takže okolo týždňa je tá čakacia doba podľa tohto. ale zas si na tom lepšie, lebo hneď v stredu budeš vedieť na čom si. a tohto dr. si všetky veľmi chválili, takže ozaj sa netreba ničoho báť 😉
@smolinka024 tak ja som pribrala zatiaľ 4kg, ale bruško už mi je vidieť 🙂
čaute baby aj ja som dnes dostala dobrú správičku,všetky výsledky z krvi mám o.k.tak sa teším 😀

@bobi3 😀 😀 😀 ale ho nechaj nech si dá je zdravá !