Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ahojte dievcata 🙂 par dni som tu nebola a vy ste toho tolko popisali, ze nemam ani sancu to vsetko precitat 😲
len tak som prebehla, ze vyberate kociky - my sme tiez kupili kocik po jednom dietati, oni pouzivali len autosedacku a vo vanicke im babo spalo na balkone a sportovu cast ani nevybalili z igelitu 😀 takze kocik bol fakt ako novy a za polovicnu cenu, preto si myslim, ze sa da aj z bazarov, len treba taky kocik okuknut a usetrene peniazky vyuzijete na kopec dalsich veci 🙂
Tusim vsetky mate morfologicky ultrazvuk este do velkej noci, tak to bude super tyzden nabity vasimi radostnymi spravickami o babatkach 🙂 len ja budem cakat, lebo kym som sa objednala, uz mali termin az na 11.4. 😲 ved dovtedy je daleko a ten isty den mam aj mojho gyndosa, takze babo este 2 tyzdne neuvidim 😝 Jedine, co ma tesi je, ze teraz uz naozaj kopka, tak viem ze je OK 🙂
@tatya tak si super kupila 🙂 ja pozeram take lacnejsie trojkombinacie - sice nie z bazarov, ale tiez za super ceny, neviem si predstavit, ze by som dala za kociarik 500 eur, ked sa tie peniaze daju vyuzit uplne inak, my sme kupili pri prvom sportovy zvlast, pri druhom uz nechcem dva, je to zbytocne, maly v tomto novom tiez sedel mozno dva - tri krat, lebo uz vsade chce chodit peso 😀
Dnes som bola po 100 rokoch na kozmetike, to bola taka parada, ze som sama v meste a este sa o mna aj staraju 🙂 Pozerala som aj nejake male vecicky, ale rozhodla som sa pockat s nakupovanim do toho morfologickeho, vdaka manzelovi stale nie som presvedcena ze bude chlapec 😀 ale nasla som par krasnych modrych kuskov, tak si brusim zuby 😀 a este kupim par modrych plienociek, pouzivam latkove plienky a pre mna je to zavislost 😅
@saranata dakujem ja si to vážim 🙂
ja idem na morfo v stredu
@ela2710 no prave, my sme dali za trojkombinaciu 350 euro (novy bol za 720) ale vyuzila som ho naozaj dost, denne som kocikovala.. a aj mala uz chce chodit peso 😀 , ale obcas sa este zvezieme, alebo kocik pouzijeme na nakup 😀
a na obed v kociku spinka vzdy vonku na zahrade, zda sa mi to lepsie, ze je na cerstvom vzduchu (teda okrem tych 2 tyzdnov, ked bola strasna zima 😝 )
@tatya to mas super, ze ti v kociku vydrzi spinkat, moj maly mi v kociku nerad spi, totiz jemu sa zle spi v takych malych priestoroch, hore je hned po par minutach, je zvyknuty spat na nasej manzelskej posteli a teda sa tam prehadzuje, prevaluje, ale spi tak dlho, poobede aj 4 hodiny, niekedy aj viac, dnes som si bola konecne podat danove priznanie, tak sme sli v kociku, zaspat zaspal, danovy je od nas dost daleko, tak mu uz bolo dlho, doma som ho prelozila do postele, otvorila velke okno, a spinkal si do tretej, ja s nim velmi rada chodim na detske ihrisko, mame ho hned pred vchodom, on sa velmi rad hojda 🙂
az zavidim tu zahradu 🙂 my prave kupujeme domcek na dedine, len to este trosku potrva, kym sa vsetko povybavuje a kym si to tam prerobime, ale snad tam uz budeme byvat, kym sa mimco narodi 🙂
@porinka http://www.miminkovo.sk/klups-safari-postielka-...
snad je aktualny
inak včera som si objavila na brušku svoju lineu negra 😀 😀 😀 zatiaľ je slabučká, ale je 😉
@miskachrumka to mozes 🙂
to je dobre my v lete viac pijeme,vtedy si pyta,ale inak nic moc
Baby tak idem lahnúť držte mi palce aby mi to EKG zajtra dopadlo ok aj ked si myslím že to občasné prudké búšenie srdca musi byť niečim sposobené ☹
a ked že som to mala ešte aj pred otehotnením len čím dalej tím sa to ukazuje častejšie ☹ ☹
moja mama má aritmiu srdcovú tak dufam že nemám to isté :( a neskomplikuje to bližiacu sa sekciu ☹ ☹ 😔

@loralo pozerala som ho, dobrá vanička ale moc masívna konstrukcia , inak su celkom pekne
ja mám autosedačku Espiro a som spokojná 😉