icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
26. mar 2012

@pasatko tak mna zo spodu nekuka,az teraz pred cestou na moje vyziadanie ze ci sa nahodou neotvaram ale to len rukou

nessy
26. mar 2012

@ursula5 ved to je jasneeee 🙂

nessy
26. mar 2012

@tamara2307 vzdy treba verit 🙂

ela2710
26. mar 2012

@loralo ta safari postielka so zirafou je krasna, aj moja krstna taku kupila, potom su take este tusim dve verzie s macikmi 🙂

miskachrumka
26. mar 2012

@nessy ako že ta nekuká od spodu ????
mna aj naposledy kukal odspodu sonom !

miskachrumka
26. mar 2012

Akurát sme volali s tatíkom že by sme chceli íst na habakuky na velkú noc ale sezona začína až v maji tak máme smolu 😒

miskachrumka
26. mar 2012

@nessy náš pije či je leto či zima či jar či jesen či den či noc či poludnie či ráno :D :D

nessy
26. mar 2012

no baby par dni som tu nebola,lebo som nestihala a vidim ze nemam sancu ani precitat co ste popisali.Hlasim sa uz z Irska :D

nessy
26. mar 2012

@miskachrumka mna vobec,len do toho 10tt sonom zospodu ale odvtedy len brucho.teraz som si pytala sama ked som odchadzala nech som si ista ze sa neotvaram,ale po dnesnom dni mi neni tri krat jedno,ma boli spodok brucha,som si zazila teda cestu 😢

miskachrumka
26. mar 2012

@nessy no vidiš každý gynekolog je iný
a moja kamoška došla dnes z Irska mal tam jej brat svadbu a ževraj tam su riadne nepokoje 😒

saranata
26. mar 2012

@nessy kontrola krcku matetnice sa robi palpacne cize rukou,nie ultrazvukom🙂

miskachrumka
26. mar 2012

@saranata no to je na konci tehu natrápnejšia vec :D cítim sa pri tom strašne hlúpo 😀 😀

saranata
27. mar 2012

@miskachrumka preco trapna? A preco sa citis hlupo? Mna aj na poslednej kontrole vysetroval,krcok sa kontroluje ci sa neotvaras nahodou

bobi3
27. mar 2012

@porinka super stránka 🙂

@saranata tak ja idem na morfologický deň pred začiatkom 22tt 😒

bobi3
27. mar 2012

@tatya a akú značku kočiara si mala predtým?

@porinka kočiariky si vybrala pekné, teraz sa len rozhodnúť 😉 a kedy už budete kupovať?

@loralo @porinka ja budem presne túto postieľku objednávať, z miminkovo.sk, len sa neviem rozhodnúť či aj so šuplíkom alebo bez 😒

bobi3
27. mar 2012

@loralo @porinka len som ešte rozmýšľala k tej postieľke, či nie je lepšie mať takú bez plných bočníc... aby som bábo videla z každej strany 😨

cicimon
27. mar 2012

@bobi3 lepsia je taka s tyckami, prese ako pises, ze vidis babo - a ked bude vacsie, bude vidiet teba aj okolie, ved ebude ako v skatuli
a tie suflikove su zzbytoce drahe

cicimon
27. mar 2012

@tatya heh, ja som bola vcera tiez asi po pol roku na kozmetike a masazi a potom kuk obchody 🙂) super pocit

saranata
27. mar 2012

@bobi3 to vobec nevadí, morfo sa robí 18-22t čize je to ok
navyše oni ked ho robia vedia v ktorom si týždni takze vedia aké miery a váhu by malo babatko mat, to sa porovnáva kvoli vyvoju a orgány sa kontroluju tak či tak

bobi3
27. mar 2012

@cicimon asi áno, len keď mne sa táto tak páči, a super sa nám hodí do spálne 😒 no musím ešte porozmýšľať, veď ešte je čas 😉
A môže tehotná ísť na kozmetiku? lebo mňa sa raz kozmeticka pýtala (to som ešte nebola tehotná), či náhodou nie som tehotná... lebo by mi vraj nemohla aplikovať niečo 😕

cicimon
27. mar 2012

@bobi3 no jasne, ved nejdes inhalovat aceton 🙂 teda ja som bola len na obocku a masazi - tehu, ale ved na kozmetike sa nepouzivaju neveim ake skodlive chemikalie
rozhodne postielka s tyckami je super vec... zas ai my by sme sa nechceli pozerat na dosku ale okolo seba, hlavne kup s polohovacim rostom

tatya
27. mar 2012

@bobi3 je to kocik cam mbx6, este stale ho pouziva mala a ked sa narodi druhe, asi sa on budu bit 😀
Ja som kupovala veci od najvacsich, na zaciatku mas este dost casu premyslat, hladat a vyberat tak som zacala tymi drahsimi vecami, lebo keby som aj rodila skor take drobnosti ako body alebo ciapocku dokupi uz aj manzel so svokrou ked budem v porodke 😎 napr. kocik sme kupili este pred morfologickym 😅
a nakoniec som rodila 3 dni po termine 😀 takze som stihla vsetko aj vyprat a pozehlit a uz len cakat 🙂

tatya
27. mar 2012

@cicimon to si bola na nejakej tehotenskej masazi? lebo taka klasicka by sa nemala, ci?

tatya
27. mar 2012

@bobi3 ano, normalne sa kozmetika moze, ale nieco speci mozno nie, tak preto sa pytala... ale ved nejaky krem a maska a podobne nemozu uskodit 🙂

cicimon
27. mar 2012

@tatya hej, na tehu masazi .... jj, viem, ze klasicke sa nesmu

tatya
27. mar 2012

@cicimon @bobi3 aj my mame postielku len s tyckami, deticky su zvedave a takto bude lepsie vidiet Teba a okolie 🙂 a aj Ty babenko 🙂

bobi3
27. mar 2012

@cicimon @tatya no tak to mám teraz dilemu 😠 aj a som si myslela, že postieľku už máme z krku 😅 no asi bude mueisť zasadnúť rodinná rada a porozmýšľať o nejakej tyčkovej 🙂 Ale asi už pomaly začneme zariaďovať, ja pevne verím, že už bude všetko ok
😖

bobi3
27. mar 2012

a ja mám dnes meninyyyy 🙂 normálne som na to zabudla, až smsky mi to pripomenuli 😀

cicimon
27. mar 2012

@bobi3 tak si len ty predstav ci by si chcela spat v krabici 🙂

porinka
27. mar 2012

@bobi3
keď sa pozriem na moje kŕstňa, tak jediné, čo robil v postieľke, tak spal. A čo chcel vidieť, videl. Potom ho cez deň dávali do prenosnej, či už do obývačky alebo detskej. A zase krabica to nie je...

@loralo
že sa to nedá stiahnuť, je škoda, ale dajú sa dve tyčky v strede odkrútiť a to netuším na čo 😕

a kuk aké luxusné súpravy majú do postieľky
http://www.detska-vybavicka.sk/14-dielna-suprav...