Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@tamara2307 vzdy treba verit 🙂
@nessy ako že ta nekuká od spodu ????
mna aj naposledy kukal odspodu sonom !
Akurát sme volali s tatíkom že by sme chceli íst na habakuky na velkú noc ale sezona začína až v maji tak máme smolu 😒
@nessy náš pije či je leto či zima či jar či jesen či den či noc či poludnie či ráno :D :D
no baby par dni som tu nebola,lebo som nestihala a vidim ze nemam sancu ani precitat co ste popisali.Hlasim sa uz z Irska :D
@miskachrumka mna vobec,len do toho 10tt sonom zospodu ale odvtedy len brucho.teraz som si pytala sama ked som odchadzala nech som si ista ze sa neotvaram,ale po dnesnom dni mi neni tri krat jedno,ma boli spodok brucha,som si zazila teda cestu 😢
@nessy no vidiš každý gynekolog je iný
a moja kamoška došla dnes z Irska mal tam jej brat svadbu a ževraj tam su riadne nepokoje 😒
@saranata no to je na konci tehu natrápnejšia vec :D cítim sa pri tom strašne hlúpo 😀 😀
@miskachrumka preco trapna? A preco sa citis hlupo? Mna aj na poslednej kontrole vysetroval,krcok sa kontroluje ci sa neotvaras nahodou
@cicimon asi áno, len keď mne sa táto tak páči, a super sa nám hodí do spálne 😒 no musím ešte porozmýšľať, veď ešte je čas 😉
A môže tehotná ísť na kozmetiku? lebo mňa sa raz kozmeticka pýtala (to som ešte nebola tehotná), či náhodou nie som tehotná... lebo by mi vraj nemohla aplikovať niečo 😕
@bobi3 no jasne, ved nejdes inhalovat aceton 🙂 teda ja som bola len na obocku a masazi - tehu, ale ved na kozmetike sa nepouzivaju neveim ake skodlive chemikalie
rozhodne postielka s tyckami je super vec... zas ai my by sme sa nechceli pozerat na dosku ale okolo seba, hlavne kup s polohovacim rostom
@bobi3 je to kocik cam mbx6, este stale ho pouziva mala a ked sa narodi druhe, asi sa on budu bit 😀
Ja som kupovala veci od najvacsich, na zaciatku mas este dost casu premyslat, hladat a vyberat tak som zacala tymi drahsimi vecami, lebo keby som aj rodila skor take drobnosti ako body alebo ciapocku dokupi uz aj manzel so svokrou ked budem v porodke 😎 napr. kocik sme kupili este pred morfologickym 😅
a nakoniec som rodila 3 dni po termine 😀 takze som stihla vsetko aj vyprat a pozehlit a uz len cakat 🙂
a ja mám dnes meninyyyy 🙂 normálne som na to zabudla, až smsky mi to pripomenuli 😀
@bobi3
keď sa pozriem na moje kŕstňa, tak jediné, čo robil v postieľke, tak spal. A čo chcel vidieť, videl. Potom ho cez deň dávali do prenosnej, či už do obývačky alebo detskej. A zase krabica to nie je...
@loralo
že sa to nedá stiahnuť, je škoda, ale dajú sa dve tyčky v strede odkrútiť a to netuším na čo 😕
a kuk aké luxusné súpravy majú do postieľky
http://www.detska-vybavicka.sk/14-dielna-suprav...

@pasatko tak mna zo spodu nekuka,az teraz pred cestou na moje vyziadanie ze ci sa nahodou neotvaram ale to len rukou