icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
27. mar 2012

@bobi3
ešte neviem, kedy sa vrhnem na kočík, zatiaľ omrknem tie moje vybrané, uvidím, koľko trvá objednanie ale do júna to chcem stihnúť.

nati04
27. mar 2012

@bobi3 všetko najlepšie hlavne zdrave babetko ;)

porinka
27. mar 2012

@bobi3
krásne meninky prajeme 😀

tatya
27. mar 2012

@bobi3 tak vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia Tebe aj babenku 🙂

tatya
27. mar 2012

@porinka je to pravda, kazde dieta je ine, moje moc nespalo 😀 takze kukala z postielky, z lehatka, zo sedacky, zo stolicky a teraz uz len beha 😀
a co sa tyka tych suprav do postielky, myslim, ze vacsina tych veci je naozaj krasny lapac prachu 😝 ale my sme napriklad dost ocenili to "hniezdo" odkedy sa mal vedela pretocit na brusko, cestovala po celej postielke a to hnezdo bolo ako ochrana, nech hlavickou netlaci na tie tycky postele 😅

porinka
27. mar 2012

@tatya
ja tú bielizeň určite kupovať nebudem, len som to dala pre zaujímavosť 🙂 nepotrebujem to, a mimču je určite jedno, ako vyzerá postieľka, hlavne, že sa mu dobre spinká 🙂
a hniezdo musí byť 😀 😀 😀

bobi3
27. mar 2012

@porinka keď mne to akurát vychádza tak, že postieľka bude kolmo na moju posteľ, to znamená, že ja by som drobca z boku asi nevidela 😖 😢

a ďakujem všetkým za milé priania, cmučik 🙂

porinka
27. mar 2012

@bobi3
tak to musíš buď inú postieľku nájsť, alebo ju otočiť zarovno tvojej 😀

bobi3
27. mar 2012

@porinka ale pozri čo som pre teba našla http://www.bocianbaby.sk/index.php?s=detail&id=... 🙂
no ak si chem dať k postieľke aj komodu, tak mi to vychádza len kolmo na moju posteľ, spálňu žiaľ nemáme nejakú veľkú 😒

porinka
27. mar 2012

@bobi3
alebo vysťahovať mm 😝

19vierka84
27. mar 2012

@tatya ja som objednana na ultrazvuk az 12.4., takze den po tebe 🙂

19vierka84
27. mar 2012

@bobi3 všetko najlepšie prajem 🙂

bobi3
27. mar 2012

@porinka no on sa možno vysťahuje aj sám, keď to začne plakať 😀

loralo
27. mar 2012

@bobi3 no aj mna asi baby presvedcili, maju pravdu. sakra, toto ma vobec nenapadlo

loralo
27. mar 2012

@bobi3 taaaaaaaaaaak vsetko NAJ NAJ NAJ Tebe aj babatku, nech ste zdravi, stastni, spokojni 🙂

19vierka84
27. mar 2012

@loralo @bobi3 tak toto ja nastastie riesit nemusim, lebo postielku dostanem, ale aj keby nie, tak by som si asi kupila klasicku, aj ked tieto nove su pekne. akurat co si chcem kupit je sietkovy baldachyn, kvoli mucham a komarom 🙂

loralo
27. mar 2012

@19vierka84 mne ide aj o to, cim je ta postielka natreta, chcela by som nejaku eko

saranata
27. mar 2012

@bobi3 tak všetko naj🙂

bobi3
27. mar 2012

@loralo mňa to aj napadlo, ale táto sa mi tak veľmi páčila... no asi kúpime úplne klasickú, chcela by som hlavne vo farbe orech, napr. takéto niečo http://www.bocianbaby.sk/index.php?s=detail&id=... samozrejme bez toho baldachýna... alebo je aj ten potrebný? lebo ja zvažujem kúpiť len vankúšik, perinku a hniezdo 😕
@19vierka84 myslíš, že ten baldachýn využiješ? 😕

loralo
27. mar 2012

@bobi3 preco nechces baldachyn? nepaci sa ti to alebo mas iny dovod?

bobi3
27. mar 2012

@loralo neviem si celkom predstaviť, či by som ho využila...

loralo
27. mar 2012

@bobi3 a on ma splnat aj nejake fukncie? ja viem, ze sa pytam jak debil, ale ja som myslela ze je to len pre esteticky efekt 😝

bobi3
27. mar 2012

@loralo neviem, myslela som, ze mozno proti mucham a komarom, neviem 😅 ja cakam prve babo a ani moje sestry ho nemali, tak preto som o nom zatial neuvazovala... a ty si ho budes kupovat?

cicimon
27. mar 2012

ja som nazoru, ze je to len lapac prachu, zbytocnost

miskachrumka
27. mar 2012

@saranata bože neviem to sono mi tak nevadí od spodu ale tá ruka trošku ja si myslím že to asi žiadnej nieje až príliš príjemné !

miskachrumka
27. mar 2012

Baby tak som bola u obvodnej a povedala som čo ma trápi popočúvala a poslala na EKg a to je v poriadku aj pri počúvaní nič nepočula !
ale objednaná som na kardiologiu zo Žiaru !

miskachrumka
27. mar 2012

Tak na margo baldachýnu ........ja som velmi spokojná nedala by som ho za nič tieni super proti svetlu caz den a malý sa pod ním cíti bezpečnejšie ......a ked máme aj telku pustenú večer nesvieti mu do očiek! a ja si myslím že ta postielka ani nieje postielkou bez baldachynu je to také holé :( a baldachýn lapač prachu ?????????? 😀 😀 musím sa z chuti zasmiať matka ktorá riadi poctivo a pere to a práši a vysava tak nemá šancu prach sadať na ten baldachyn !!!!tak ja si myslím že je to blbosť najvačšia !možno je to lapač prachu pre matky čo neriadiam svoje príbytky poctivo t.j moj názor !ja ho odporúčam aj z estetického hladiska aj s praktického ! 😉 😉 😉 😉

bobi3
27. mar 2012

@miskachrumka dostačujúce vysvetlenie 😉 no asi začnem o ňom uvažovať 😅 ďakujem

loralo
27. mar 2012

@bobi3 alebo najprv si zaobstarame postielky a baldachyn aj potom dodatocne mozme alebo si povieme, ze nam uz ani nie je treba 🙂

bobi3
27. mar 2012

@loralo asi tak 😅