Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo však 100 ludí 100 chutí
@bobi3 najskor som rozmyslala nad takouto sietkou, ale ta sa mi zda byt neprakticka http://www.bertoni-sk.sk/index.php?art=338 . byvame v dome a zvykneme mat v lete muchy doma a sem tam aj komare, tak nechcem aby ho dostipali. a nakoniec som nasla toto : http://www.maderna.sk/katalog/product/4889/ a verim ze to vyuzijem. ja teda urcite, ak by som byvala v byte, tak v poho, len tu ked otvorim dvere hlavne kvoli psom, tak moze nieco doletie a tak nech ho nerusia.
Tá prvá možnosť ta sieťka musím napísať že namna posobí morbídne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😕 😕 strašné ale možno sa to bude mnohým páčiť 😕 😅
@miskachrumka a okrem toho ta sietka sa da pouzit asi len pre babo co sa este nestavia na nohy 🙂
a pri tej druhej asi si treba dopredu rozmysliet, ako bude ppolozena postielka
@19vierka84 jéj, tak tá druhá je pekná 🙂 a ako sa to upevňuje?
@cicimon @miskachrumka ved to a neviem si predstavit ako ju davam stale dole a vytahujem z tade babo. ten baldachyn rozhrniem a hotovo, teda bude sa musiet dat okolo celej postielky co sa podla mna da, lebo inak by bol onicom a pisu ze je zaroven aj sietkou proti hmyzu, ale budem to musiet ist niekde kuknut ako to vyzera v skutocnosti, lebo nejaku chujovinu kupovat urcite nechcem.
@bobi3 na hociktory drziak na baldachyn dostupny na trhu. uplne dole to je napisane a hlavne je ze plni aj funkciu sietky proti hmyzu
@19vierka84 no davat hore dole je jedna vec, ale ked dieta zacne stat, tak si do tej sieetky akurat otrieska hlavu
@cicimon sietku proti hmyzu som nikdy nepotrebovala ani nemusela mat pri dvoch detoch, mám sietky na oknách a hmyz ani komáre v byte nemám , tak neviem toto idete niektorá kupovat na postielku?
na kočík pochopím ale na postielku podla mna totálna hovadina
baldachýn v pohode nejaký kolotoč a neviem kde by som tam navliekala takuto blbost 😀
@cicimon to je pre to najmensie dieta a moc sa mi tonepacilo, kym som nenasla ten druhy. som ani nevedela ze nieco take robia, som si myslela ze len tie latkove a to som moc nechela
@saranata idem kupovat toto ked tak http://www.maderna.sk/katalog/product/4889/ a nie sietku na postielku, lebo ta sa mi nepaci a ja byvam v dome a zyvkneme mat v lete komare alebo muchy, aj ked pouzivam raid do zastrcky 🙂 mavam otvorene dvere cez den, aj ked je na nich sietka, tak aj tak mi nieco nalieta sem tam do domu, nakolko psy mi mozu chodit aj do domu u nas maju volny pohyb. 🙂
@19vierka84 baldachýn v pohode, inak odpuczovače hmyzu do zasuvky na elektrinu ako Raid nie su vhodne pre babatká, nedávam to ani teraz ked ma malá dva roky, viacerí lekári mi povedali ze to nie je vhodne
@saranata
@19vierka84
@miskachrumka
@bobi3 a všetci ostatní, práve som sa vrátila z poradne, všetko výsledky z tripple testov mi vraj vyšli úplne ukážkovo, preto ani nejdem na amiocentézu, riziko trochu zvýšené len kvôli veku, bez zarátania veku mám riziko dawnu 1:7100 😉, bábo je krásne a zdravé.
a ozaj, je to dievčatkóó´ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
DIEVCATA - MAMICKY - TEHULKY POZRITE SI TUTO RELACIU.. HOVORI SA TAM O PORODE..
@saranata bože dakujem ti ani nevies ako mi to pomohlo.. dakujem
@porinka ste take zlate.. dakujem Vam ja som od zaciatku taka pokakana a bojko (po dvoch potratoch)
@saranata ja len preto to riesim, hladala som sietku, len som potom natrafila na sietkovy baldachyn, ktory je okolo postielky, tak si ho pojdem kupit potom pre istotu. tak do porodu ho este mozem teda pouzivat a potom to budem musiet vypnut. dobre vediet,
@bodka70 gratulujem k dievcatku, ja som este nevolala kvoli vysledkm, dajako na to zabudnem doobeda, ale podla mna su v poriadku, lebo by mi uz sestricka volala, keby boli zle 🙂
@19vierka84 tieto pripravky do zastrcky su uplne nevhodne pouzivat pri malych detoch.... oni nie su velmi vhodne ani pre dospelych,ale neskodi to tak ako malym detom keby to dychali.
@19vierka84 , ja som tiež nevolala a sestrička mi povedala, že keby boli zhoršené, určite mi volajú, že to tak robia stále 😉
@bodka70 jéj, takže tretia baba??? Tak to moc moc moc blahoželám, hlavne k tým výsledkom, je to super 🙂 A aké meno teda bude???
@vierazit198 ja mám tiež stále obavy, stále sa z toho môjho bruška neviem akosi tešiť 😖 V piatok mám morfologický utz a už teraz mám strach, aby bolo všetko ok 😒
@bobi3 ahoj čiže 30.3.2012 máš ten ultrazvuk..? držím ti palce určite to dopadne dobre neboj sa .. vieš ja som mala dva potrati preto sa bojím.. aj ja mam morfo ale až 10.4.2012 síce neviem prečo tak neskoro ale tak mi kázala lekárka ty si v ktorom týždni? Bola si aj na amniocentéze? ja ano a 4.4. mám výsledky.. tak som zvedavá ale dúfam že to bude v poriadku.. držím palce.. ahoj
Chcem sa spýtať tehuľky.. v ktorom mesiaci sa začínajú kupovať vecičky a či je pravda s kočárom že sa nesmie kupovať.. až po narodení.. ja som taká pokakaná.. dakujem
@vierazit198 , v poho, ja ešte nemám absolútne nič kúpené, ani sa neplaším, ale nie preto, že by som sa bála, skôr nemám čas kvôli daňovým priznaniam, ale po Veľkej noci sa už chystám niečo pozrieť. 😉

@bobi3 však ak nebudeš chcieť tak si ho tam nedáš však ten baldachyn nestojí horybilné ceny 😀