Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@porinka ja som alergicka na vela byliniek,takze hocico nemozem,hlavne tie bio.najprv som mala krem Elasti-Q a teraz mam Babylove s DM.niekedy striedam s kokosovym olejom.ale ja budem mat strie aj tak,lebo pred 2 a pol rokom som bola dost pevna a vtedy som mala skarede strie uplne vsade
baby, mne už hrabe z tých kočíkov 😠 😠 😠 😠 😠
asi sa predsa rozhodnem pre...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-x-lander/1117-...
@trutka
ja viem, že má, ale kámošky ho mali a nemali problém...aj camarello mám v možnostiach, spolužiačka si vybrala tento http://www.svetkocikov.sk/kociky-tako/730-tako-...
Tiež sa hlásim po morfo sone, všetko je v poriadku babatko by malo byť zdravučké. A podľa doktora na 93 % to bude dievčatko takže malá Sofia 🙂 Už sa na ňu moc tešíme, aj keď som videla na manželovi, že je trošičku sklamaný keď som mu oznámila, že to nebude chlapček. Ale teraz je už v pohode, hlavne aby bolo zdravé.
@porinka Xlander mala kamoska a potom ho predala a kupila iny..vraj mal mensiu vanicku a nedal sa vymienat tak,aby babo sedelo tvarickou k tebe...
@kattey gratulujem k dievcatku,aj my sme chceli Sofiu,ale vraj je to velmi rozsirene meno,tak asi vymyslime nieco ine,aby sa v skolke nestretli 3-4 😉 Ale inak pekne je to meno...
Inak,baby,mne strasne zacali puchnut clenky,vam nie?
@ursula5 no ti teda poviem skoro som odpadla ked som to čítala 😕 😅
@ursula5 no ja sa na to nechcem pripravovať ☹ ostane ako iné deti pričny hnustý a nepočúvny !
ja verím že to je len dočastné
@nessy mudroval aj predtím ale ja si myslím že ked sa ktomu postavím ínáč tak to nebude také zle !
včera stál za dverami a som ho nevidela utekal z kuchyne a ja soms kurat vysla z kupelne a narazil mu do zadku a DAdo sa hned vynašiel povedal """ mamina ty máš velkú riť """""ako skoro som odpadla 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a že som stále protivná mi hovorí a planá a že ma nechce ked ho nebudem počúvať no mám dosť ti poviem 😅 😅 😅 😅 😅
@saranata ako sa máš ?
🙂
@miskachrumka ahoj dík za opýtanie, celkom fajn , staršiu dceru mám doma má nejaku virozu takze radost🙂
ale už je to ok, mala to len jeden den tak snád to prešlo
včera som dostala prvý taký riadny kopanec az sa mi bruško vydulo, bol prvý a jeden🙂 zatial stačí pre ukážku😀
buduci stvrtok idem na to morfo sono tak snád budeme mudrejší a hlavne ze bude všetko ok
ty máš kedy morfologiu?
@saranata ja idem v pondelok a budem mať 19tt tak mi ho hádam urobí ale prídem o tyžden neskor uvidím čo povie 😉
ja sa už teším nech nám už povie čo to je a či je hlavne všetko okej !a dúfam že nám budu sedieť tyždne uvidíme čo nás dr povie a chcem fotku konečne ! 🙂
@saranata @miskachrumka holky, ja mám morfo zajtra, už teraz som nervózna 🙂
cawte 🙂 vcera vecer som bola na pohotovosti 😖 cely den mi busilo srdce ale dost nepravidelne k vecer ma to uz dost strasilo tak som pre istotu isla... samozrejme ked som bola tam a doktor pocuval srdiecko islo ako hodinky 😠 , tlak ok a tep tiez nic sa s tym neda robit a nieje to nebezpecne. aj v noci som sa na to zobudila a dnes od rana ako som vstala je to este horsie ako vcera, uz nie ze nepravidelne ale pravidelne busi ako dive, dost ma to vytaca pritom tlak je zas ok, pulz +-80 takze ok ale narazovo sa akoby zblaznilo a zrazu bije ovela silnejsie ci vynechava ja neviem ako to popisat ☹ stretli ste sa s tym uz niektora? na nete som nasla vraj je to normalne v tehu, ale mna to dost strasi je to dost neprijemne len cakam kedy ma vystrie 😅 stitnu zlazu ked mi robili na poradni bola v poriadku...

@porinka no tu masaz hradze planujem praktizovat aj ja, ale uz teraz mam z toho bobky 😀 co su aj popisy na nete, mne bol ten postup nezrozumitelny, som zvedava ako sa tam idem sparat 😀