icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
29. mar 2012

aj ja vám pridám fotku z 19tt

miskachrumka
29. mar 2012
slnieckko
29. mar 2012

@saranata dik, kavu nepijem a uz sa jej budem asi zdaleka vyhybat... teoriu som citala ze sa zvysi objem krvi, ako sa meni pulz ci tlak ale fakt som necakala ze to bude az takto citelne 😖 uz si asi len zvyknut 😒

miskachrumka
29. mar 2012

@bobi3 a prečo si nervozna však všetko je okej tak čo sa bojíš 🙂

miskachrumka
29. mar 2012

@slnieckko ja som doteraz tiež nepila kúvu vobec no od teraz si dávam niekdy 3v1 to nieje silné a chutné 😉

saranata
29. mar 2012

@miskachrumka mne fotky už automaticky tlačí lekár😀
na antolskej je frmol na sonografii takze tam foto nehrozí ale ja mam hned po sone v nemocnici 10.4 dalšie morfo sono aj u mojho lekára a tam dostanem určite fotky a dufam aj dokaz o tom čo to bude😀

saranata
29. mar 2012

@slnieckko to prejde to len ten prechod asi tak citiš, pulz sa zdvojnásobí nakolko vyzivuješ aj placentu takze to pre srdce znamená raz taký prietok krvi , je to v pohode
káva ako taká neni problem ale mohla ten tlak ešte zvyšit a ked toto už citiš tak zle, tak skor si kup bezkofeinovu a pi taku ked ti to chutí🙂

miskachrumka
29. mar 2012

@slnieckko ano ja som to mala a aj som bola včera na EKG u obvodnej a tak isto aj ked ma počuvala je všetko ok aj EKg je v poriadku ale objednala som sa na kardilogiu tak pojdem !tam mi dajú prístroj na srdce na celý den a tam ti to zmeria kedy a to deje a ako často a podobne !
a tiež preto nepijem kávu a dam si občas capuccino alebo 3v1 žiadna nesca či dokonca zrnkovú !
a dr mi povedala že ked toto robí srdce tak sa v tom momente nedostáva kyslík do mozgu a tím to dáva to srdiečko vedieť ale dieta to neohrozí !

miskachrumka
29. mar 2012

@saranata ja si idem tiež teraz pýtat nech šomre kolko chce ! 😀 aspon jednu nech mi dá však mám poslednú z 11tt ☹

saranata
29. mar 2012

@miskachrumka ved z 3D budeš mat dost😀

miskachrumka
29. mar 2012

@saranata no ale to je ešte daleko ..........ideme až v polke apríla 😠

saranata
29. mar 2012

@miskachrumka ale ved to je zachvílu, ja idem az tak v 24-25tt, prvý majový týžden asi

miskachrumka
29. mar 2012

@saranata ja idem tiež okolo 18-20.4 tak je to ešte dost daleko ale dočkám sa určite 🙂

miskachrumka
29. mar 2012

Ja som bola s malým v 24 tt a dr povedal že už je dost veliky ale bolo ho pekne vidno ale že by nebolo zle príst o 2tyždne skor tak teraz chcem ísť v tom 21tt 🙂

nati04
29. mar 2012

Prosím vás a na ten 3D sa chodi k svojmu gynekologovi? Alebo znovu si hľadať ako na morfologicky?

bobi3
29. mar 2012

@miskachrumka no dúfam 🙂

slnieckko
29. mar 2012

@miskachrumka no toho som sa obavala aby to drobcovi neskodilo, ale aj na pohotovosti povedal doktor ze nie... na ekg pojdem tiez len este neviem kedy, na tu prehliadku co je v tehu povinna tak keby mi vyslo mozno pojdem rovno buduci tyzden.

bobi3
29. mar 2012

@saranata @miskachrumka a kam idete na 3D? to by som sa asi mala už pomaly aj niekam objednať, že? 😨 ozaj, a za ten morfologický sa platí?

miskachrumka
29. mar 2012

@slnieckko mne povedala obvodná že treba pýtat vysledky od gynekologa od štitnej žlazy a krvný obraz kdnoducho tie prvé vysledky na začiatku !tak jej to pojdem pondelok po poradni zaniesť nech si to skopíruje 🙂
a že to budem potrebovať na kardiologii

miskachrumka
29. mar 2012

@bobi3 ja idem do ZV -Zvolen a či sa platí na morfologický to neviem ja som pri malom neplatila 🙂

saranata
29. mar 2012

@bobi3 ak to je v rámci vyšetrenia na ktoré ta posiela lekár tak to nehradíš, lebo to je hradene poistovnou(3 usg počas tehu máš hradene tie diagnosticke) ak ideš ešte aj sama niekam do nejakeho medicentra tak si to hradiš už sama
na 3D sa objednávaš v centrách alebo niekomu kto robí 3D 4D usg , moj lekár to už robí takze idem k nemu a platim si to, pri malej som bola v Hlohovci v sukromnej ambulancii

miskachrumka
29. mar 2012

Ináč babya tu strašne fúka !aj uvás je taká zima ty brdo :(
už nemám pocit že by sa blížilo leto 😠

saranata
29. mar 2012

@miskachrumka aj tu v BA fuka dost silno

trutka
29. mar 2012

@bobi3 mne sa zda ze ked mas odporucanie od gynekologa tak sa neplati,tie morfo co robia napriklad v nemocniciach v gyn. ambulanciach.ale ak ides do sukromnej ambulancie tak sa plati,ja budem platit 70 eur 😖

miskachrumka
29. mar 2012

Idem baby na prechádzku s kamoškou 🙂 idem sa vymrznúť von dúfam že v školke nepojdu dnes von lebo mi krpca odfúkne ale že nechodia ked tak strasne fuka !tak dúfam a dnes majú to vystúpenie 🙂 len vystupenie je len pre učitelov tak ja ho nebudem vidieť ☹ ☹

miskachrumka
29. mar 2012

@saranata viem si predtaviť vy tam máte rovinu tak to musí byť šou ..........mi tu máme aj les a ti poviem že fuka ako šialene 😠

saranata
29. mar 2012

@trutka ale tá cena je už aj s 3D ultrazvukom nie? to je moc na morfo samotne, vačšinou centrá dvaju take dvojbalíky morfo + 3D

ja som bola v nemocnici pri malej na morfologii a potom som sa ešte objendala do medifery a tam som platila 20 eur za morfologiu aj s fotkami
v nemocnici som neplatila

porinka
29. mar 2012

@bobi3
ja som bola a ešte idem na 3D do Gyn-Fivu, robia tam aj 4D. Mám prísť v 25tt, a dva týždne predtým sa objednať.

bobi3
29. mar 2012

@saranata @trutka tak mne dal termín na mrofo môj lekár, bdue to v inej ambulancii, ale možno to bude robiť aj on, neviem 😕

@miskachrumka aj u nás sa tu nejako rozfúkalo 😠

miskachrumka
29. mar 2012

@saranata aj mne sa to zdá vela preboha 😕 však to by si nijaké mamičky nemohli dovoliť tolko penazí dať za to u svojho gynekologa by to malo byť ako povinne a bez platenia a ked chceš teda niečo extra sa platí ale 70E 😕 😕 😕 to je nejak velmi vela 😨