Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka nie? tak potom prepac,viem ze sa tu dlhsie pisalo o Rico Alpine.tak to potom bol niekto iny 😅
Ja len obzerám a obzerám tie kočíky ale aj tak nekupim z internetu ale pojdeme osobne kupovať je lepšie ho vidieť a ked budem vedieť čo to je bude menší vyber 😉
@saranata mne ho kontrolval len od cca 30tt skor asi nie ja si pamtám len od toho 30tt možno aj skor ale predsa je tomu už vyše 3 rokov a nepamátam si všetko lepšie povedané malo 😀
@miskachrumka hej kazdý lekár inak ale vobec to je divne
práve sa cpem segedískym gulášom , strašne mi ide na chut kapusta ,nenormálne 😀
aj mna kontroluje vzdy od zaciatku 🙂 a za morfo platim 50 € ak chcem aj dvd zo 4D tak si priplatim dalsich 20 € 😖
@saranata no ja si kyslé kompenzujem kyslími gumenými cukrikami jojo 😀 😀
a minule som si aj ja dala kapustu kyslú na večeru a poviem ti viac som bola na wc v tú noc 😅
@miskachrumka no mne to problemy nerobí nejako teraz, už tretí den jem kapustu a nič, včera som jedla len taku kvasenu a ešte aj tu stavu som vypila čo ja inak neznásam ale tak mi to chutilo, snád pol litra som vypila a zatial nijaký problem
dievčence, ja už asi týždeň mám stále plný nos, v noci ani spávať nemôžem, ináč chorá nie som, cítim sa dobre, myslíte, že je to tá tehotenská nádcha? nemáte to niektorá? lebo vraj kvapky do nosa sa v tehu moc neodporúčajú, no dávam si občas sterimar alebo pinosol 😕 na nevydržanie je to občas 😠
a myslím, že som cítila dva jemné kopančeky 😀 😀 😀 pred chvíľou, keď sme ležkali
@bobi3 ja zas mám hnačku takú že koniec čo nieje typické pre tehu ,ale aspoň sa zbavím odpadových látok 😉
hádam mi to neublíži snažím sa aj vela vody piť 😉
tu sa strašný vetrisko pustil až sa bojím aby mi neodfúklo prádlo 😀 ale dala som hádam dosť štipcov 😅
@saranata to je dobré pokial ti to nerobí problém tak ju papaj je velmi zdravá 🙂
@porinka aj ja mám rada segedín ale neoblubujem knedlu tak ho zvyknem papať s cestovinami 😀
@miskachrumka
proti nadúvaniu je dobré pridávať saturejku /čubricu/ do kapusty, fazule...
@miskachrumka ja ho jem len tak bez knedle bez ničoho, vzdy
@porinka fazulu ? od tej ešte viac nadúva či ? ja ináč som najviac nadúvaná od kuracieho masa to je strašné čo to robí s mojim žaludkom a črevami ale ho milujem tak či tak 😉
@saranata joj tak to zas nieje ono aspon premna 😀
@miskachrumka
pridávať do všetké, čo duje, kapusta, fazuľa, hrach, šošovica...môžeš aj na kura
kočky, aj ste rozmýšlali nad odberom pupočníkovej krvi?

@trutka ja som si nevybrala žiadnu alpinu 😨