Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Mám od toho ešte aj papiere doma .........a už si to nejdeme dávať vobec odoberať možno ej to dobré ale doteraz sme sa obišli aj bez toho a si myslím že je to zas zdieranie ...........ale ak si myslíš že mu to pomože čo aj pomože ale musíme myslieť tak že to nebude potrebovať ! a je to dost finančne naročné ti poviem 😖
Ak by si potrebovala nejaké info ešte napíš kuknem papiere tam je všetko napísané 😉
@bobi3 co sa tyka plneho nosa, odkedy som tehu sa to so mnou vlecie, odkedy je teplejsie je to podstatne lepsie ale to male co si uzilo pri mne kychania a soplenia a smrkania...teraz je to ozaj lepsie ale bola som zufala. Jedine co som si dala s morskou solou spreje tie mi absolutne nepomohli a PINOSOL mi pomohol sem tam ale iba docasne. Mi to pripomina skor alergiu ale teda ak by to prestalo bolo by to uzasne
@miskachrumka a uz som to nasla,na str.140 si pisala ze si rozhodnuta pre alpinu. tak mi teda nesibe 😀 😅
miskachrumka Tak ja som zatial rozhodnutá ak bude chlapček pre tento http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/507-ko...... emoticon
a ak bude baba tak tento http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/507-ko...... emoticon
@trutka no takto si idem kuknuť teda 😀
@trutka no ok máš v tom prehlad ale tak to niej 10% ako to tam je aj napísane že to len kukam a popravde ani som nevedela že je to alpina 😀 😀 a rozhodnutá ako rozhodnutá všetko sa ešte zmení je ešte vela času !
@porinka nie vela som o tom čítala , je to len marketing a biznis, u nás to nemá prakticke vyuzitie ani v prípade potreby, takmer kazdá tretia dávka krvi je odoslana s tým ze nie je vhodná alebo nebola vhodne odobratá, neuvazujem a nedám a nie je to preto ze nemyslím na svoje deti ale nie som konzument pre tieto marketingove tahy...
darovaná pupočníkova krv je vyvážaná do iných státov tak prečo asi , pretoze tam ju vedia vyuzit u nás nie.
No idem ja pre kprca musím ho pevne držať aby mi ho neodfuklo ........pekný den večer sem ešte nakuknem 🙂
@miskachrumka ved jasne,kym sa mi rozhodneme tak este budeme mat mnozstvo alternativ 😀 😉
@saranata aj ja si myslím že je to zdieranie ked sa nám malý narodil stálo to vyše 25000sk a každý rok poplatky za uskladnenie a akú máš záruku ,že to nedaju inemu dietatu ktore to bude skor potrebovať 😔 a zaplatia aj 3 násobok a ked to budeš potrebovať ty a platiš si to a napokon mu to nepomože alebo jej nebude dostačujuce množstvo a je to skor pri napr .úrazoch kde prideš o velké množstvo krvy alebo pri operáciach pri tích najhorších chorobách ako je rakovina nemusí vobec pomocť ☹ ☹ ☹ ☹ a ked veriš že to zachráni nieje to tak 😢
@trutka samozrejme 🙂 ako každá si myslím !
@saranata
@miskachrumka
ja som bola najprv za, ale bola som na jednej ich prednáške v materskom centre, a fakt je biznis jak hovado. 😠 😠 😠
@porinka áno kazdý je najprv za , lebo táááka reklama, zachranite zivot svojmu dietatu, ale ked si pozrieš podmienky, prečítaš veci okolo toho , poradis sa s viacerými lekármi tak ten pohlad je už iný
mne sa hlavne nepačilo to ze krv ktoru zeny daruju sa vyváža von a prečo??? ak to je tak uuužasne u nás nie je dost detí ktorým by to mohlo pomoct , je to biznis a za hranicami tohto státu, takze nie nepodporujem to
moje deti mi nie su lahostajne vobec, dala by som za ne všetko ako kazdá matka ale odr...t sa nenechám
oni ta tak zmanipuluju akoby do roka bez toho tvoje dieta malo umriet
@loralo mám tušenie, že to bude dievča.. aj ja aj manžel by sme chceli viac chlapčeka. takže zákon schválností to zariadi opačne 😉 ale určite nebudeme plakať, keď to bude dievča.
@tamara2307 asi sme na tom rovnako,aj ked ja nemam tusenie,alebo netusim... ale od zaciatku drobca beriem ako chlapceka,aj rozpravam o nom v chlapcenskom rode.prve body som kupila modre 🙂 ale odvtedy len neutral. ked mi povedia ze dievca,tak to bude riadny sok 😨 aaale len nech je zdravucke 😉
@trutka ja z princípu nekupujem žiadne veci..doteraz mi v skrini visí len jedna osuška od disneyho, ktorú som dostala ako darček. som hrozne poverčivá 😀 teda, najskôr som čakala na úspešné zvládnutie prvého rizikového trimestra a teraz ešte dokázať, že triple testy sa mýlili. potom začne nákupná horúčka. ty by si sa mala dozvedieť už o pár dní, čo tam vnútri rastie, či?
@porinka ono je to len na tebe ako sa rozhodneš kludne sa na to daj ale ja si myslim že je to ani nie zbytočné ale ..........ani neviem aké 😝
@porinka @trutka @miskachrumka
tak som späť z poradne, všetko máme ok, kŕčok sa neotvára, moč negat, tlak trochu nižší 105/70, no pýtala som sa na tú nádchu, tak vravel, že to bude tými hormónmi 😒 užívať môžem Sterimar a Pinosol...
@tamara2307 no v utorok ak ukaze 😀 a v stredu uz na 100 % 😵
@trutka u nas to bolo tiez tak, my sme stale hovorili o dievcatku, aj sme ho volali dievcenskym menom, proste sme si boli uz davno isti, ze ak raz budeme mat dietatko, ze to bude dievca a zrazu bum a v brusku je maly šuhaj 😀
snad tym nebude nejak poznaceny, ze sme ho mali dlho za dievcatko 😀
ahojte. tak som dnes bola prvy den v praci po 3tyzdnoch. nespala som celu noc a od 4tej som uz bola hore, parada.
vcera ani dnes som velmi maleho necitila, ale teraz sa mi zda, ze sa zacina mrvit. je to ozaj divne, ked ho citite stale kazdy den a potom dva dni nic 🙂 ale viem, ze je to normalne, len je to taky zvlastny pocit
inac asi vsetci v rodine sme ocakavali babu len muz tuzil po synovi a vsetci boli prekvapenyzeto bude chalan ale aj tak sa tesia
@loralo no my sa s našim drobcom naopak rozprávame ako by to bol chlapček 😵 zajtra sa možno dozvieme, či bol tušák správny 😉 a večer mám bruško o dosť väčšie, ráno akoby bol drobec niekde schovaný 🙂 ja pohyby tiež raz cítim dosť a inokedy sa zas na to musím sústrediť... asi má aj lenivejšie dni 😀
co vravite na tento kocik? je tam video s prezentaciou, tak si ho kuknite. su rozmery vanicky dost velke?
http://www.nasebabatko.sk/nasebabatko/eshop/25-...

@porinka mi sme si dali odobrať malemú no po mesiaci ked nam prišli vysledky že sa odobralo krvy len na 50kg t.j že mu to pomože len do telesnej hmotnosti 50kg tak sme to zrušili a hned aj pýtali 15000sk 😠