icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka tak takyto kocik sme mali my pri malej, akurat inej farby a poviem ti, ze horsie daco uz ani existovat nemoze, kocik je tazky, zle sa ovlada a sportovu cast som nikdy nevyuzila pretoze sa nedal vobec ovladat. ja ho teda vobec neodporucam, mne ostal doteraz u svokrovcov v kocikarni co sa ho neviem zbavit :( kludne by som ho predala aj za par eur 🙂

miskachrumka
30. mar 2012

@vevuska1 bože tak ja už neviem baby :( a aký máš teraz vybratý ?

miskachrumka
30. mar 2012

@saranata ani nehovor aspon ze je malý v skolke že sa tam pohrá do tej tretej no potom neviem čo budeme robiť 😠

saranata
30. mar 2012

@miskachrumka ja mám doma obe baby tak si aspon niečo porobím ale bude to o drzku dnes 🙂

kočík si vyber s lahkou kontrukciou,velkou vaničkou lebo porodíme a ideme do zimy

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka ja mam teraz vybraty tento http://www.4mama.sk/kombinovane-kociky/dorjan-d... alebo tiez ten camarelo, kamoska ho teraz ma uz 7 mesiacov, mala sa jej v pohode zmesti este do vanicky a aj som ho skusala a fakt super, dobre sa ovladal, lahko sa sklada, vsetko sa iba pekne naklikava 🙂 uz ich chcem iba porovnat navzajom, lebo ten camarelo vychadza aj lacnejsie ako ten dorjan

miskachrumka
30. mar 2012

ja zas nedoporúčam tento mám ho odskúšany je strasne malý a spotrova cast sa neda dať do lahu a rychlo sa optorebuje konštrukcia http://deti.bazos.sk/inzerat/14324141/Austin-co...
a ešte jeden kočik by som nikdy nechcela ani zadarmo a to je jané http://www.kocikovo.sk/product/jane-slalom-pro-... mi sme mali tento v červenej ako dar sme ho dostali ked sa malý narodil no s radostou som ho predala a som bola rada že som sa ho zbavila a potom sme si kupili ten vyšie coletto 4 a tiež na prd 😠

miskachrumka
30. mar 2012

@vevuska1 ta vanička vyzerá byt strasne tažká presne ako u jané kočíkoch ja po sekcii som mala pocit že tažší kočik asi neexistuje ☹

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka no ved preto ich chcem pozret nazivo, zatial to ma este cas, ale zatial vyhravaju tieto dva u mna

slnieckko
30. mar 2012

@vevuska1 @saranata @miskachrumka kolko kg je este prijatelnych na kocik? viem ze u kazdej individualne ale nad kolko by ste uz nekupovali? 13 kg aj s hlbokou vanickou je vela? inde baby pisali ze tazsie kociky su lepsie lebo sa s nimi lepsie chodi po snehu a horsom terene

miskachrumka
30. mar 2012

@saranata viem viem preto chcem velký kočik kde sa dlho dieta zmesti aj s fusakom aspon do konca marca 🙂
no a zdajú sa mi len tieto tipy také velké http://deti.bazos.sk/inzerat/14274687/Predam-ko... ako su rozne značky a farby 🙂

saranata
30. mar 2012

@miskachrumka toto su take velke hovadá , tie sa mi vobec nepáčia, neviem

miskachrumka
30. mar 2012

@slnieckko hej chodiť sa može snimi dobre len kt ich bude nosiť????
ja ked ostanem bez muža pojde zas preč tak si neviem prestaviť po reze zas nosiť 15kg vaničku a pritom ísť kročik po kročiku s malým za ruku 🙄

miskachrumka
30. mar 2012

@saranata ani mne sa vobec nepácili pokial som nezistila aká su pohodlné a pružné a to dieta tak zakuklia nefuka mu nik nan nečumí a ani slnko sa knemu nedostane a je odpružený a tieto modernejšie ked ideš po kamenoch hrkocú ,a hned aj vydavaju zvuky lebo sa tzv. ako kebby rozleteli a pukaju a vrzgaju 🙄 🙄 😖

vevuska1
30. mar 2012

@slnieckko ja som mala prvy kocik tazky dost mal asi 17kg a poviem ti des a hruza 😒 jedine co je pri snehu dobre su velke koliecka, nie take ake su na golfacoch a buginach. Tym ze bol ten kocik tazky, tak sa praveze o snehu ovladal este horsie, lebo tlacit ho pred sebou v tom snehu dalo veru poriadne zabrat, ja som domov chodila normalne spotena, taky kocik uz nikdy viac som si povedala

vevuska1
30. mar 2012

@saranata presne velke, tazke, nemotorne, uplne hrozne, mam vlastnu skusenost a neodporucam naozaj

miskachrumka
30. mar 2012

@vevuska1 presne tak aj tento vážil ten jané 16 kg plus dieta no hrúza a viac a viac sa boril do snehu ☹ ešte že sme stihli sneh len 2tyzdne lebo keby sme ho mali mať celú zimu tak ho asi rozpílim 😠

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka no ved to, ze v snehu je to otras, inak malej sa v nom strasne dobre spinkavalo 🙂 len pre mna to bola makacka ho tlacit, ja som este aj taka mala, ale aj svokra nadavala vzdy, ze strasne tazky kocik, ze sa nedobre ovlada, ale malinka sa nestazovala 😀

miskachrumka
30. mar 2012

@vevuska1 tak ja som kus ženy tak mne orbiť problém hádam nebude však ja sa ešte rozhodnem 🙂
aj tak budem kupovať kočík osobne nie cez internet !

saranata
30. mar 2012

@miskachrumka ešte máš čas, kočíky su všelijake , pre mna boli vzdy najlepšie vaničky CAM a PEG PEREGO, teraz kupujem Concord a som spokojná

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka no ved jasneee, ja tiez inak ako osobne nebudem vyberat, uvidis ako ti bude vyhovovat, mozno ty s nim budes spokojna, ved kazde sme ine 🙂

miskachrumka
30. mar 2012

@vevuska1 samozrejme 🙂 každemu vyhovuje niečo iné 🙂

miskachrumka
30. mar 2012

@saranata viem viem že je ešte času 🙂 ja len kukam čo je nové a čo je na prd 😀 😀

miskachrumka
30. mar 2012

Baby teraz na inú tému !viete mi poradiť nejaké kvalitné kuchynské linky ?mi sme povodne chceli meniť len dvierka na linke ale za tú cenu máme asi aj celú novú len sa bojím kupovať nejaké polské kúsky 😒

vevuska1
30. mar 2012

@miskachrumka my mame oresy a to su tusim aj polske, ale maximalna spokojnost, inak by som ti poradila aj decodom, povodne sme chceli od nich, ale oresy nam dali lepsiu cenu 🙂

porinka
30. mar 2012

@vevuska1
ten dorjan som chcela aj ja, ale prečítala som si recenzie a emimino.cz a nechcem ho, aj keď je krásny... ☹

vevuska1
30. mar 2012

@porinka tak ja som na neho nic zle este necitala, ja som povodne chcela x-lander, ale na ten som si precitala iba same zle vsetko, tak som si to rozmyslela. Pojdem ho pozriet osobne a uvidim, kazdy ma iny nazor na vsetko takze aj riadit sa podla recenzii nie je dobre

porinka
30. mar 2012

@vevuska1
bolo tam, že hrkoce, ťahá do jednej strany, zlý prístup ku košíku, zle sa odbrzďuje...tiež beriem recenzie s nadhľadom, všetko záleží na človeku, ako s kočíkom zaobchádza...ale toto ma presvedčilo 😉
ale za vyskúšanie nič nedáš 🙂

trutka
30. mar 2012

@miskachrumka my si ideme teraz objednat od Oresi,pekne spravili navrh,aj cena je prijatelna.budem mat svoju vysnivanu kuchynu 😀 😀 dufam ze budem spokojna,uz aj ked v nej budem varit

trutka
30. mar 2012

@obycko ideme v utorok cunderlikovi do BA.a v stredu uz budu aj vysledky z amnio

vevuska1
30. mar 2012

@porinka mne zanasal aj prvy kocik co sme mali, a to sa da aj vyreklamovat 🙂 uvidim, treba poskusat poriadne a mozno sa nakoniec rozhodnem inak, ved este je daleko do augusta takze kocik ma cas. ak si dam lepsie kolecka k nemu myslim, ze hrkotat nebude, kamoska si tiez priplatila za lepsie kolieska a je spokojna