Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka ok potom nezabudni namna 🙂
@trutka ja viem že dzravíčko je najdoležitejšie ale v kútiku aj ja túim po copíkoch a bábikách a potom po špirále a podobne 🙂
bojím sa aby som nebola sklamaná :( lebo to babo za to nemože aké bude mať pohlavie ale ja verím že budem štastná aj ked bude zas chlapček 🙂
dostávam depku už
@loralo áno, dievčatko 🙂
@xtinakc Heidi zatiaľ vyhráva, tak uvidíme 😉 no svokre sa to vôbec nepáči 😒
@miskachrumka vôbec to neyvznie sebecky, ja som hlavne šťastná, že je všetko ok, to, že je to dievčatko, je len neskutočná radosť naviac, samozrejme aj chlapček by potešil, no ja radšej tie vrkôčiky a sukničky 🙂
@miskachrumka zlatko, presne viem, čo myslíš... ja som tiež radšej chcela babu, no niekedy som sa aj bála to priznať... chlapčeka som si žiaľ nevedala predstaviť, no pomôžem si 😖 😵
@bobi3 ja chcem len preto dievčatko že už máme chlapčeka a že asi už nebude možnosť mať tretie tak teraz je asi posledná šanca :( preto sa tá moja túžba tak zvyšuje neviem čo mi ten hore dopraje !uvidíme ! len dúfam že sa stotožním aj s chlapčekom !
@miskachrumka neboj, bude dobre 😉 držím moc moc palčeky 😉
@porinka ďakujem 🙂 bolo to náročné obdobie, ale zvládli sme to tiež sú hyperaktívni, boli nedonosení museli sme cvičiť, chodili sme na liečenia, no proste ťažké obdobie ale stálo to za to 🙂 sú z nich pekní štramáci a aj šikulky 😀
Tvojej kámoške odkáž nech sa nevzdáva a bojuje, oplatí sa 😉
@bobi3 no dakujem ! už chcem to mať za sebou nemožem sa dočkať pondelku ma ubije tento víkend !
@miskachrumka no moja ja som tiež tak bola na tom, strašne moc som túžila po dievčatku pretože už ďalšie bábo neplánujem, ale vyrovnala som sa aj s chlapčekom aj keď mi to príde občas ľúto 😒 🙂 ale čo už je to tak ako má byť a sme s manželom radi, že sa nám to vôbec podarilo a môže byť otcom 😀
@ursula5 ja viem že ked mi už povedia že to bude chlapček tak mi nič iné neostáva už sa len sa stím v podstate zmieriť a skúsiť sa radovať ako keby to bola baba no kedže ešte neviem čo to bude tak stále verím a bojím sa sklamania :/ ale bude to každopádne krásne tak či tak 🙂
@miskachrumka ja inak tiez tajne dufam, ze budeme mat chlapceka s tym, ze uz mame dievcatko, a ked som mala teraz v pondelok poradnu som zostala aj trosku sklamana, lebo mi dr ovedala, ze si ie je ista, ale asi to bude dievcatko. doterz mi to bolo jedno, hlavne aby bolo zdrave ale v kutiku duse som dufala, ze bude chlapcek. no ale aspon sa bude mat mala s kym pohrat aj ke ona od zacietku chcela braceka 🙂
@miskachrumka no ja som nad dievcatkom ani nerozmyslala, vidim to vo svojej a taktiez v manzelovej rodine.. ja mam len 2 sestranice a asi 20 bratrancov a manzel to iste.. takze u nas sme viac menej stotozneny ze geneticky fond zauraduje a bude chlapec... aj ked rozpravam na brusko, tak vzdy mi ide na um muzsky rod 😀 ale tak pevne verim ze dievcatko nas prekvapi.. 😉
@vierazit198
ja papkám celé tehu B-komplex, obsahuje aj kyselinu listovú a budem ho brať do konca a k tomu papkám mineráli vápnik+horčík+zinok 😉
@vevuska1 dakujem za povzbudenie že niesom sama 🙂 lebo sa za to aj dosť obvinujem , že to berem tak ako to berem ☹
@miskachrumka nooo ja sa tiez za to niekedy na seba hnevam, ze mozem byt rada, ze mam bezproblemove tehu a ze babatko je krasne zdrave. Ale chlapcek by nas potesil, ale samozrejme, ze aj dievcatko nas bude tesit, lubit ho budeme rovnako 🙂
@vevuska1 presne si mi to zobrala z úst !
láska bude rovnaká !
@xtinakc držím palčeky ! 🙂
@miskachrumka neboj, príde aj pondelok, a kedy to máš? budem na teba moc moc myslieť 😉
@xtinakc ja som sa s drobcom doteraz tiež bavila v mužskom rode 😅 a ľaľa, je to ona 😉
Tak svokra sa vyjadrila v tom zmysle, že máme ešte porozmýšľať, že to meno sa jej vôbec nepáči... lenže my sme mali dievčenské meno jasné ešte sme len na bábu začali robiť 🙂 a výnimočne sme sa hneď zhodli 😵 dúfam len, že drahý nedá na svoju mamu, je na ňu trochu zaťažený 😒
@bobi3 v pondelok o deviatej tam musím byť !
dakujem že namna mslíš 🙂
ako bobi nieže sa nahneváš ale ani mne sa nepáči to meno ja som človek čo povie a napíše čo ma na srdci tak dúfam že som ta neurazila ☹
ja len že je vela pekných mien ale je to len tvoja osobná vec !mna vobec neber do úvahy 😉
Ja ked sa prihovorím brušku čo tam je ?ukažeš sa v pondelokk ? 😀 tak sa začne riadne mrviť ,ako chce povedať neotravuj mama 😀 😀 😝
@miskachrumka jasné, že sa nehnevám 🙂 beriem to, každému sa páči niečo iné, je to predsa prirodzené, len so svokrou je to horšie, nerada by som bola, keby nám to potom pripomínala stále, že aké meno sme dali 😒 A vy by ste babe aké dali?
@bobi3 dakujem že si ma pochopila ako som to myslela 🙂
no ak bude baba tak prvé je na rade Daniela potom Laura a potom Nela 😉 aaaaaaaa možno Sofia
a pre chlapca su len dva Tobias chce mm a ja chcem Denis 🙂
@bobi3 aj ja som sa bala ze drahy sa necha ovplivnit mamou ale ako hovoris chlapcenske meno sme mali jasne uz od pocatia 😉 len jej sa Samko nepaci lebo ona pracuje v skolke a tam maju jedneho Samka, ktory je vraj hrozne protivny, upistany a rozmaznany tak vraj ma averziu voci tomu menu... Ale mna to netrapi... kazdy si da meno svojmu dietatu tak ako sa mu paci a netreba sa pozerat na inych ci sa im paci.... ved je to len a len tvoje babatko 🙂
@miskachrumka tak si drzime palceky navzajom.. 😉 len ja to do tej stredy asi nevydrzim 😀
@miskachrumka tak Tobiasa sme chceli aj my 🙂 a sofiu by som nedávala, minulý rok to bolo najčastejšie dávané meno, bude ju mať každá druhá 😒 ale Danielka aj Laura sú pekné 😉
ahoj dievcata takze ako som vravela dievcata utocia 😀 😀 , takze aj my cakame dievcaatko, pritom ja som mala cely cas pocit ze je to chlapec 😀 😀 , tesime kazdopadne

@loralo tak ked ti to povedal,tak to tak asi bude.ja nastastie nemusim brat zvlast zelezo