Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vinejka ahoj, citala som ze si pichas tiez injekcie, ja mam fragmin ale to je nieco podobne ako fraxiparin. tiez malo tvoje prvé bábo vacsiu hmotnost? nasa mala 4 kg , niektory mi vraveli ze to z toho ze sa lepsie vyzivuje. a teraz mi dr vravela ze to bude tiez velke bábo, az mam strach ☹
@porinka @saranata som rada, že aspoň vám sa páči 😅 my sme vždy chceli nemecké meno pre deti, máme veľmi blízky vzťah k tej krajine, boli sme tam párkrát aj na dovolenke, ja nemčinu aj učím a pozeráme veľa nemeckých programov... a okrem toho milujeme obaja hory, a Heidi je dievčatko z hôr 🙂
Kristínka bola u nás tiež na zozname 😉 tiež Natálka, Šarlotka, Linda... dievčenských je veľmi veľa pekných 🙂
@nati04 ja sa tiež stále bojím, aj keď nám zatiaľ každé vyšetrenie vyšlo dobre, je to asi prirodzené, hlavne pre maminky, ktoré si to dieťatko priam vymodlili ako my... ak ti dali tie injekcie, určite si ich pichaj a buď rada, že sa nič nestalo v prvom trimestri 😉 ja verím, že už to bude dobré, neboj 😉
@porinka ano presne tak !!!!!!!!!!!!
@saranata
@miskachrumka tých vecičiek na dievčatká je strašne veľa a strašne rozkošných 🙂 no čo už ale ja som už kúpila rozkošnú mikinku pre drobčeka mám ju už týždeň na skrini zavesenú pre potešenie aj oblečko z pôrodnice som kúpila 🙂 čaká to na ocka kým príde z Dánska a potom to už spracem k ostatným veciam 🙂
@ursula5 a kedy príde tiež na velkú noc ?
a kde sa vlastne presne nachádza ?
moj je v Odense
Mamičky chcem len vedieť váš nazor ............o siestej večer sme išli na navstevu priatelke mojho ocina majú spolu mojho nevlastneho brata má 4 roky Samko .....malého som si prezliekla do rifiel ked sme odchádzali a nemal na nohe ani jednu modrinu !!!!!!!!!!!!!!!!!!niesom šlahnuta tak som videla že tam nič nemá vsak by som to videla !o pol deviatej sme prišli domov maleho som ešte nechala oblečeného že nech sa pohrá ved je víkend no ked som ho vyzliekla ...som zostala zdesená :((a až som si poplakala ☹ dám sem aj fotku z telefonu aby ste videli ocom pisem modriny má este opuchnuté a strašne nikdy som to ešte nevidela no moja kvázi mama mi povedala že to sa nemožu tak rychlo urobiť modriny 😕 😠 😠 no asi nema prehlad som sklamana že sme sa museli prvý krát dosť posekať ☹ ale ja si dieta obtlkat nedam !a asi každá by bola zdesená a neda si byt dieta ani od rodiny !
ma modrinky od kolien dole po pistale :( ako by ho kopal !5 modrín ztoho dva navrete má na jednej nohe a na druhej ma dasie 4 modriny :(
aký máte na to názor !
je to strasne vyzerá to strasne :(
ona si nedokáže pripustit že to mohol urobiť tak som ta najhošia 😔 bojím sa ako bude reagovať starký :( ked príde
Nemožem tomu uveriť že mu to uribil tiež chodí do skolky a už predtím bol priečny a rad capal a byl ☹ a je o dva hlavy vacsi a o 10kg tazsi tak ked ho udrie tak to musí bolieť chudacik moj :( bohcie čo robili v tej izbe ževrak sa hrajú nám chodil hovoriť Samo 😢 a on chudacik dobite cele nožky od kolien dole dala som mu studeny obklad nech mu to odpuchne !
@1nyx11 Ahoj, no naša bambuľka mala presne 3 kilečká, keď sa narodila a bolo to v 39 tt plánovanou sekciou. Ale mala som v tom tehu aj tehot.cukrovku, takže som nejedla nič sladké a v poslednom trimestri ani nepriberala. A tento druhý drobček je tiež veľkosťou v norme, tak si myslím, že tými injekciami to nebude. No fakt neviem.. 😅
@miskachrumka Bože, no vyzerajú hrozne tie modriny 😔 A Davidko ti nepovedal, či ho ten Samko kopol alebo čo tam robili, ako sa hrali ?? 😕
Ahojte prosím vás tie ktoré sme si včera písali o tých injekciach fraxaparine ako ich mám uskladnovat? Dakujem za odpoved
Dakujem za letak aj ked doteraz nechápem preco to dávajú tehotnym ked by to nemali :( to má včera ked som si to čítala odradilo a preto sa bojim :(
@nati04 nemoze to užívat len tak tehotná zena, pokial sa zváži riziko ktoré pre teba predstavuje tvoj stav tak sa m oze užívat, neboj sa pomoze ti to, je vela liekov kde je uvedene ze ho tehotne nesmu ale to sa nemyslí že vobec, len to je vhodne len v určitých prípadoch
zober si torecan , berie ho na nevolnost takmer kazdá tretia zena a to dokonca v 1 trimestri a je to ok, napriek tomu v letáku je uvedene ze tehotným v ziadnom prípade
to je take umyvanie si ruk týchto spoločnosti keby sa niečo stalo, lekári vedia čo robia, takze toto ti len pomoze aby si donosila babatko 🙂
opatruj sa a nestresuj
@miskachrumka to je dost osemetne, ak modriny nemal je jasne ako vznikli ale tak neplakal ani nic? Ci proste asi zniesol.
Ak ho tvoja kvazi mama nebude chciet riesit, ty neporiesis nic. Jedine co mozes spravit ze sa s nim uz maly nebude hrat sam, popripade vobec
@miskachrumka
už sa nám to kráti 🙂 🙂 🙂
@vinejka nie on nepríde plačom ked mu niekto ubližuje 😔 😔 😔 on vydrži a až ked sme sami mi povie že má bo on príde len ked sa niekto sním prieči ale prišiel za tie dve hodiny raz ked som ho zobrala na kolená a hladkám ho že ma booooooooo a ja ale namáš netáraj 😔 som kecala tam snimi nebrala som to do uvahy ☹ no hovorím ked som prišla domov ostalo mi zle ☹ ☹ tu jednu najvačšiu ma ešte stále opuchnutu a som odcudzená už že ako si to ja vobec dovolujem ho obvinovať 😔 😔

@tamara2307 vymenny? ale ved morfologociky mi robil on 😕 Vies co, nebudem si zajednavat asi nikoho