icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kosska3003
13. dec 2011

@ktore ten digi je najpresnejsi ked ho spravis az ked mas dostat mrchu pred mrchou neni az take vysoke % uspechu

ktore
13. dec 2011

@kosska3003 dovtedy budem 10tkovy testovat a v den ked maju prist kramy tak dam digi test

hoogy
13. dec 2011

ja som sa tento krat strojila ze ten digi si kupim,ale nakoniec som sa k tomu ani nedostala. 🙂

ktore
13. dec 2011

a neviete baby moje ci sa mozu brat lieky na alergiu?mam doma zenaro mam si ho davat ked citim nejaku alergicku reakciu.je tam napisane ze tehotna ma brat ale oznamit to prislunemu lekarovi.zajtra tu budete niektore rano okolo 7-8ho.hodim vam sem moj nestastny graf .tento mesiac som ani ovu necitila tak len podla grafu sa teraz riadim

hoogy
13. dec 2011

@ktore antihistaminika by sa mali len po dohode s lekarom.

ktore
13. dec 2011

nepozerate jednym okom ruzovu zahradu?????????????

hoogy
13. dec 2011

@ktore 🙂 ja nie nebyvame na sk :D ale chcela by som

ktore
13. dec 2011

@hoogy tak tie poviem mojej ked pride z marodky ze ake mam brat antihistmika

hoogy
13. dec 2011

@ktore no a co je v zahrade???🙂

ktore
13. dec 2011

@hoogy ja ho lubim pozrat velmi

ktore
13. dec 2011

@hoogy film nevies?ordinacia v ruzovej zahrade

hoogy
13. dec 2011

@ktore viem 🙂 minuly tyzden sme boli na sk tak som sledovala tak sa pytam ze co tam nove🙂

ktore
13. dec 2011

uz to bere na spanie baba idem aj malu uspat tak sa majte zajtra som tu

hoogy
13. dec 2011

@ktore papa

ktore
13. dec 2011

este raz vam dam teraz grafik a zajtra zase a uvidine aky bude zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

ktore
13. dec 2011

@hoogy juj tym dvom co si chceli zobrat babatko z hniezdy zachrany.tak prisla pre nu vlastna matka ktra ju tam nechala ale uz idem buvkat bru noc

kosska3003
13. dec 2011

@ktore no teplota stupa tak hadam bude len stupat a nie klesat

tannia87
13. dec 2011

@chirabell tak som to aj pochopila nejak tu z fora ale vidis na sp mi pani mudra povedala ze ona nic nevie 😀
no len ja enveim teraz ja si platim 30e mesacne myslis ze ma zymsel to zvysovat na maximum ci radsej nie

cicimon
13. dec 2011

babym stalo sa vam niektorej, ze 2 dni pred ms ste mali take svetohnede az biele spinenie, ale fakt strasne malo a trvalo to viac dni, 4 cca? ziadne ine tehu priznaky?

lensam
autor
13. dec 2011

Ahojte augustovky, uz mate niektora nevolnosti? Mne uz je od soboty cele dni
poriadne zle. Nastastie nevraciam.

kukucka78
13. dec 2011

Ahojte kočky chcem sa k vam pridať len mne trošku nejdu do hlavy tie termíny dna 5.12 som bola na sone a doktorka mi povedala že by som mala byť 6tt+3dni ale podla sona som 5tt+3dni no už bolo na sone krásne vidiet ako bije bábätku srdiečko čo sa mi zda dosť skoro len na piaty týždeň nie??? No a tu na koníkovi mi to uplne zle ráta lebo dnes som podla tej doktorky 6tt+4dni mate niekto s tým skusenosť?

kukucka78
13. dec 2011

@lensam ahoj aj mne býva poriadne zle počas celého dna nevraciam ale je mi hrozne.Včera som si bola pre čípky u gyn..

chirabell
13. dec 2011

@tannia87 ak uz si tehu tak to nema zmysel zvysovat lebo ak sa nemylim, tak davky sa vyratavaju z roka pred, cize ked pojdes na MD tak ti budu ratat z toho co si platila v 2011...aspon tak som bola informovana v starom systeme, ale neoverovala som si to...

adina7
13. dec 2011

@cicimon Ahooj ...ja som mala cca. od 23 do 26 dna cyklu spinenie ale bolo velmi slabunke a take jemne zakalene..a boleli ma dost vajecniky...a o par dni nato som si nasla dve ciarky 😉 Ktory den cyklu si?

cicimon
13. dec 2011

@adina7 dnes 27DC a zvycajne mavam 26

cicimon
13. dec 2011

@adina7 teda to spinenie od 24DC, dnes 27DC

adina7
13. dec 2011

@cicimon A kedy si urobis tehu test? Drzim palceky aby si si nasla tiez 2// a pridala sa k nam 😉

adina7
13. dec 2011

@cicimon To spinenie mas presne ako ja...a nic ine ta neboli? Len ten vytok? A este stale trva alebo uz skoncil?

cicimon
13. dec 2011

@adina7 no robila som v sobotu ale to este bolo asi skoro, nic nebolo.... nie, nic ine mi nie je, ale to ani pred mrchou nikdy nic, hej, este trva
no uvidim, kedy testnem, ci rmcha nepride skor ako to stihnem, bo dakedy pri malej na to nestiham ani mysliet..

adina7
13. dec 2011

@cicimon Ja som si tiez myslela ze pride mrcha ale ked vytok trval a po par dnoch prestal tak som vedela ze sa nieco deje. Ved uvidis ci to prejde do mrchy alebo prestane...hlavne pre istotu kludny rezim a po par dnoch skus zase testnut...drzim paste! 🙂