Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kosska3003 dovtedy budem 10tkovy testovat a v den ked maju prist kramy tak dam digi test
ja som sa tento krat strojila ze ten digi si kupim,ale nakoniec som sa k tomu ani nedostala. 🙂
a neviete baby moje ci sa mozu brat lieky na alergiu?mam doma zenaro mam si ho davat ked citim nejaku alergicku reakciu.je tam napisane ze tehotna ma brat ale oznamit to prislunemu lekarovi.zajtra tu budete niektore rano okolo 7-8ho.hodim vam sem moj nestastny graf .tento mesiac som ani ovu necitila tak len podla grafu sa teraz riadim
nepozerate jednym okom ruzovu zahradu?????????????
uz to bere na spanie baba idem aj malu uspat tak sa majte zajtra som tu
este raz vam dam teraz grafik a zajtra zase a uvidine aky bude zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@ktore no teplota stupa tak hadam bude len stupat a nie klesat
babym stalo sa vam niektorej, ze 2 dni pred ms ste mali take svetohnede az biele spinenie, ale fakt strasne malo a trvalo to viac dni, 4 cca? ziadne ine tehu priznaky?
Ahojte augustovky, uz mate niektora nevolnosti? Mne uz je od soboty cele dni
poriadne zle. Nastastie nevraciam.
Ahojte kočky chcem sa k vam pridať len mne trošku nejdu do hlavy tie termíny dna 5.12 som bola na sone a doktorka mi povedala že by som mala byť 6tt+3dni ale podla sona som 5tt+3dni no už bolo na sone krásne vidiet ako bije bábätku srdiečko čo sa mi zda dosť skoro len na piaty týždeň nie??? No a tu na koníkovi mi to uplne zle ráta lebo dnes som podla tej doktorky 6tt+4dni mate niekto s tým skusenosť?

@ktore ten digi je najpresnejsi ked ho spravis az ked mas dostat mrchu pred mrchou neni az take vysoke % uspechu