Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kukucka78 neviem preco ti povedala ze si 5+3 ked vtedy neni este vidiet srdiecko. dietatko najviac narastie pocas 7tt. ja som bola 6+0 a este bolo len celkom malinke. a da sa to merat az troska neskor v takychto zaciatkoch je to tazke.
@lensam 🙂 mne je zle uz 3 tyzdne 🙂 ale tak poriadne asi tyzden a pol.
@ktore no ja som si nikdy BT nemerala, lebo ani neviem ako na to. Ale s doktorom sme zistili, že som mala dve ovulácie počas cyklu. Takže som neotehotnela pri prvej, ale až pri druhej, asi okolo 15. novembra. A keď mi robili hormonálny profil, tak mi vyšlo, že mám zníženú činnosť vaječníkov. Tak tomu fakt nerozumiem. Znížená činnosť a ovulácia dvakrát.
@lensam - no nevoľnosti mám od nedele. Nemôžem do seba dostať nič varené, len rožky a jablko. Chcela by som si ísť kúpiť do lekárne zázvorový čaj, niekde som čítala, že by to malo pomôcť. A miesto kávy pijem kolu, aby ma nebolela hlava. Ale iba za malú šálku denne.
@kukucka 78 - do tých týždňov tehotenstva sa teda vôbec nevyznám. Mne tiež doktor, keď som bola u neho 7.12. povedal, že som v 5 tt, ale vraj podľa veľkosti zárodku som iba v 3 tt. Ale idem znovu na sono v pondelok.
žienky, mne asi slávnostne začali nevoľnosti... 😕
ahojte ja sa dozviem az zajtra oficialne ale test mi vysiel tretom tyzdni max. stvrtom len mi povedal MUDr. ze by este nic nevidel tak som zvedava aj sa tesim aj sa velmi bojim ale verim ze to bude vsetko ok , tento rok som sa uz raz tak tesila ale dopadlo to zle :(
tak, mám termín u doktora - 21.12. - drže nám palčiaky nech je všetko ok 😨 🙂
no u každeho dr.je to zrejem ine..znama ma tehu knižku od 5tt...
Ahojte ja som sa prave vratila od doktora. Urobil mi sono zo spodu a videl krasne cele embyo a videli sme aj bit srdiecko. Bije strasne rychlo. 🙂 som hrooozne stastna dievcata. V pondelok idem na krv a da mi aj knizku. Povedal mi ze som 7tt.
@mg25 aj ja som tak citala a dr hovorila ze v poriadku to je. uz ma aj muz hresi ze stale stresujem,ale tri kamaratky teraz v kratkom obdobi za sebou potretili sice vo velmi skorych stadiach,ale troska ma to asi poznacilo 😒 a tebe zistili myom? to su tu uz pisala? lebo ja som tu cez vikend moc nebola
@jitus87 tak super ze uz aj srdiecko si videla tesim sa som zvedava co tam my uvidime v pondelok 😀
@kosska3003 :D dve srdiecka :D

@adina7 no pri dietati sa kludny rezim velmi neda 🙂 no uz sa tesim na testovanie, hadam bude co 🙂 diki