icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
1. apr 2012

@porinka ale ako kukám tak máme už všetky vačšie brušká ty kokso 😉

porinka
1. apr 2012

ak sa nám zajtra nezmení TP, tak sme dnes vhupli do druhej polovice tehotenstva 😀 😀 😀

porinka
1. apr 2012

@miskachrumka
môj sa zhrozil, keď to videl 😅

miskachrumka
1. apr 2012

@porinka kto tvoj ? mm či doktor ?či kto ?

porinka
1. apr 2012

@miskachrumka
môj mm 😎 bo chodím v širšom tričku doma, a ona ma nejako nesleduje 😖 ale už začne 😉

miskachrumka
1. apr 2012

@porinka aha mojmu mm bruško musím ukazovať aspon 2 krát do tyždna aj cez skype :D :D
ale bude to iné ked nás uvidím zas po mesiaci 😉

miskachrumka
1. apr 2012

Bože taká nuda zas nič iné po hlave neblúdi len ráno !
rozmýšlam či ideme von sme aj včera boli zavretý doma :(
lebo pršalo ale aj teraz to vyzerá zas na dážd 😠

porinka
1. apr 2012

@miskachrumka
môj sa strašne bojí, že rolu otca nezvládne, on je také nezodpovedné 40-ročné dzecko 😅 😅 😅

loralo
1. apr 2012

@miskachrumka tie dve biele, ci toto uplne posledne zelene so zirafkami?

loralo
1. apr 2012

baby a ozaj je to ok,ak maleho necitim uz 5. den?

miskachrumka
1. apr 2012

@porinka ale no moj má 25 a miluje deti a na rolu otca sa tešil aj ked ja som mala 21 skoro on cez 22 rokov
hned sa chopil či mlieko či prebalovať nikdy mu nerobil problém utrieť riťku aj po velkej potrebe a aj doteraz neviem ked príde domov čo je to mať dieta oni sa venuju sami sebe a chodia kade tade samozrejme že niekedy asj somnou no ja si rada oddychnem a aj sa kupkaju radi spolu jednoducho všetko robia spolu minule piekli aj koláčiky kím som ja spala na obed 😀 su to moje lasky len nám je luto že nemože byť snami stále no z lásky sa žit nedá :( a tu na sk sa nedá dobre zarobiť ale my si to vždy vynahradíme 🙂 😵

miskachrumka
1. apr 2012

Ale každý chlap je iný niektorý su zodpovedný už po 20-tke no je ich málo a niektorý su deti ešte aj v 50-tke je to individuálne !
a ja som si ista ze to určite zvládne super 🙂

miskachrumka
1. apr 2012

@loralo aj ja som mala také obdobie že som malé necítila aj vyše tyždna a potom sa rozkopkalo neboj sa pokial ta nič nebolí nič sa nedeje malé sa prepokladám otočilo tvaričkou dnu a necítit pohyby !ale ono a hmíry 😉

loralo
1. apr 2012

@miskachrumka aj ja si tak hovorim 🙂 len ma to uz trosku zacalo znepokojovat

miskachrumka
1. apr 2012

@loralo tá súravička pásikovaná nohavice a body dvoje 🙂 len my sme mali len jedny ktomu 🙂

miskachrumka
1. apr 2012

@loralo nebojjjjjj 😉

loralo
1. apr 2012

@miskachrumka v tescu malu zlate tie vecicky, len vsetky su take, co nemaju hore zapinanie, neobliekalo sa to tazko cez hlavku? lebo vsetko je tam tak robene, ze je len okolo krku rozsirene, ale nie je zapinanie napriklad na pliecku, vies co myslim?

miskachrumka
1. apr 2012

@loralo viem viem čo myslíš 😀

loralo
1. apr 2012

@miskachrumka budem to vediet obliekat? 😀

katka143
1. apr 2012

@miskachrumka ahoj,nevieš mi poradiť ako odstránim z albumu tu na mk nejaké foto?pridali sa mi tam 2 fotky čo som nechcela.babrem sa s tým už pol hodinu a nejde mi to. 😢 vdaka

tamara2307
1. apr 2012

ahojte maminy, želám vám peknú nedeľu.
chcela som sa spýtať jednu vec tých, ktoré už majú deti. zväčšené bradavky mi zostanú aj po pôrode, resp. po ukončení kojenia, alebo sa dakedy vrátia do pôvodného menšieho stavu? 😉 ja viem, že je to nepodstatné.. len v prípade, ak mi tak ostanú do konca života, aby som sa s nimi pomaly začala kamarátiť 😀

saranata
1. apr 2012

@porinka super🙂

loralo
1. apr 2012

@tamara2307 😀 😀 😀
uz mas vybraty kocik?

bobi3
1. apr 2012

@loralo no náš zázrak sa tiež udial po takmer 4 rokoch 🙂 a ako to že necítiš? skús si ľahnúť na ľavý bok a počkať cca 10 minút, malo by sa ozvať 😉

bobi3
1. apr 2012

dievčence, čo je lepšie na postieľke, keď sa spúšťa bočnica alebo keď je rošt polohovateľný do 3 polôh? 😨

saranata
1. apr 2012

@bobi3 neviem ako ja mám postielku ktorá má 3 polohy a dá sa spuštat aj bočnica, a myslím ze to je najlepšie 🙂

saranata
1. apr 2012

@loralo je inak otočene a kopka smerom dnu tak to nemusíš citit, druhá vec je ze dieta v tomto stádiu vela prespí tak sa neboj🙂

saranata
1. apr 2012

@tamara2307 prsia sa ti časom mozu upravit ale velkost bradaviek ti už ostane takto , tak sa radšej skamaráť s nimi🙂

bobi3
1. apr 2012

@saranata asi tak, ja som si zatiaľ vybrala len s polohovateľným roštom, no možno ak by sa spúšťala aj bočnica, bolo by to ešte lepšie, no idem niečo pokukať 😉

saranata
1. apr 2012

@bobi3 určite je najlepšie aby mala oboje,mne by teda jedno alebo druhe chybalo🙂