icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
1. apr 2012

@bobi3
ak nájdeš nejakú aj s tým aj s tým, daj link... 😉

porinka
1. apr 2012

@saranata
no nie sú ako tvoje, ale hádam z toho niečo vykúzlime 😉

tamara2307
1. apr 2012

@loralo ee, kočík ešte vôbec neriešim..nejak sa mi to zdá priskoro. ale obrázky si z času na čas pozriem

bea777
1. apr 2012

Baby neviete mi poradiť niečo keď hoci kedy v noci dostanem krč do nohy neaky cvik alebo niečo ine ďakujem 🙂

bobi3
1. apr 2012

@saranata no ja som si myslela, že buď je polohovateľný rošt alebo spúšťacia bočnica, nikdy nie oba... tak ale našla som napríklad túto
@porinka http://www.postielky-kose.sk/detail.php?zbozi=2...

bobi3
1. apr 2012

@bea777 treba doplniť horčík 😉

saranata
1. apr 2012

@bea777 určite natiahnut na nohu a chodidlo napevno vystriet, a vydrzat, pomáha alpa s výtazkom gastanu a večer striedava sprcha horuca a teplá na nohy

saranata
1. apr 2012

@porinka ved su pekne , keby boli upravene tak su rovnake to vela urobí

bea777
Odpoveď bola odstránená
bea777
1. apr 2012

@bobi3 ďakujem a doplním dúfam že pomôže

porinka
1. apr 2012

@bobi3
aj je celkom pekná, máš bod!!! 🙂

porinka
1. apr 2012

my sme krásne kopkali, keď sme pozerali film pre pamätníkov, som to krásne na ruke cítila, keď som ju priložila na bruško 😀 😀 😀 odo dnes len také filmy pozerám, keď sa to drobcovi páči 😉

ursula5
1. apr 2012

@miskachrumka moja on bol na služobke v materskej firme, kde preberá projekty a potom na nich maká tu 🙂

ursula5
1. apr 2012

@miskachrumka na mene sme sa ešte nedohodli ☹ ale zatiaľ vyhráva Jarko, na J je tých mien málo a manžel chce len na J a na nejak zahraničné akosi nemám odvahu 😀

loralo
1. apr 2012

@saranata moj je hotovy z tych mojich 😀 ze sroby na titanicu su nic 😀 furt by mackal 😀

loralo
1. apr 2012

@bobi3 chces si ju uplne prisunut k posteli?

bobi3
1. apr 2012

@porinka 😵 😅
@loralo nie, bude pri stene kolmo na manželskú posteľ, takže z postele ju uvidím z bočnej strany... a prečo?

loralo
1. apr 2012

@bobi3 lebo ja tak zamyslam, aby sa dala dat prec cela bocnica a mohla sa dat prisunut k posteli

bobi3
1. apr 2012

@loralo jáj, vidíš, to ma nenapadlo, dobrý nápad, a to sú aj také postieľky? 😕

loralo
1. apr 2012

@bobi3 no tu to baby tusim rozoberali. alebo som to mozno citala tu na konovi, ale v inej teme. ze je to prakticke pri nocnom kojeni, nemusis vstavat a len si babo prisunies lebo vlastne bude postielka spojena s tvojou castou postele

saranata
1. apr 2012

@bobi3 ja som si ju prisuvala k posteli, dala som dole bočnicu a mala som to v jednej urovni je to super

miskachrumka
1. apr 2012

Dobrý večer 😀
ako vidím nezahálate a píšete 😉
tak dnes s me boli doma zas celý den no zajtra už pojdeme hádam aj von konečne !
baby tak som pripravená na zajtrajšok myslite namna 😉
ked dojdem napíšem sem hned !

kattey
1. apr 2012

Baby vedeli by ste mi poradiť? Poslednú dobu začínam v sebe dosť udržiavať vodu, vypijem aj tri litre ale von ide minimum a začínajú mi dosť puchnúť členky a prsty a cítim sa taká napuchnutá. Neviem čo s tým ☹

saranata
1. apr 2012

@kattey to je bohuzial normálne, skus menej solit celkovo, ale aj tak sa tomu nevyhneš , a potom ešte uvidíš v lete...

saranata
1. apr 2012

@miskachrumka tak sa teš a hned daj vediet, drzím palceky

katja_
1. apr 2012

@kattey - papaj vela meloniku popri pitnom rezime precistuje oblicky a prinasa im ulavu

kattey
1. apr 2012

mamina mi radila aj urologický čaj aby som vyskúšala, ale nechcem moc piť bylinkové čaje, že to by sa v tehotenstve moc nemalo

katja_
1. apr 2012

@kattey tak nemyslim si ze to pomoze, urologicky caj sa vyslovene neodporuca ak ma niekto problem s opuchmi je to na nom napisane aj myslim ...inak bylinkove caje mozes kludne pit len salvia by sa nemala, inak mata a kamilky medovka, zihlava detoxikuje telo to tiez mozes skusit a kopu inych priam robi dobre 😀

nati04
1. apr 2012

Ahojte baby a boli ste aj u endokrinologia niektora?

saranata
1. apr 2012

@nati04 ja chodim na endo