Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo ee, kočík ešte vôbec neriešim..nejak sa mi to zdá priskoro. ale obrázky si z času na čas pozriem
Baby neviete mi poradiť niečo keď hoci kedy v noci dostanem krč do nohy neaky cvik alebo niečo ine ďakujem 🙂
@saranata no ja som si myslela, že buď je polohovateľný rošt alebo spúšťacia bočnica, nikdy nie oba... tak ale našla som napríklad túto
@porinka http://www.postielky-kose.sk/detail.php?zbozi=2...
my sme krásne kopkali, keď sme pozerali film pre pamätníkov, som to krásne na ruke cítila, keď som ju priložila na bruško 😀 😀 😀 odo dnes len také filmy pozerám, keď sa to drobcovi páči 😉
@miskachrumka moja on bol na služobke v materskej firme, kde preberá projekty a potom na nich maká tu 🙂
@miskachrumka na mene sme sa ešte nedohodli ☹ ale zatiaľ vyhráva Jarko, na J je tých mien málo a manžel chce len na J a na nejak zahraničné akosi nemám odvahu 😀
Dobrý večer 😀
ako vidím nezahálate a píšete 😉
tak dnes s me boli doma zas celý den no zajtra už pojdeme hádam aj von konečne !
baby tak som pripravená na zajtrajšok myslite namna 😉
ked dojdem napíšem sem hned !
Baby vedeli by ste mi poradiť? Poslednú dobu začínam v sebe dosť udržiavať vodu, vypijem aj tri litre ale von ide minimum a začínajú mi dosť puchnúť členky a prsty a cítim sa taká napuchnutá. Neviem čo s tým ☹
@miskachrumka tak sa teš a hned daj vediet, drzím palceky
mamina mi radila aj urologický čaj aby som vyskúšala, ale nechcem moc piť bylinkové čaje, že to by sa v tehotenstve moc nemalo
@kattey tak nemyslim si ze to pomoze, urologicky caj sa vyslovene neodporuca ak ma niekto problem s opuchmi je to na nom napisane aj myslim ...inak bylinkove caje mozes kludne pit len salvia by sa nemala, inak mata a kamilky medovka, zihlava detoxikuje telo to tiez mozes skusit a kopu inych priam robi dobre 😀
Ahojte baby a boli ste aj u endokrinologia niektora?

@bobi3
ak nájdeš nejakú aj s tým aj s tým, daj link... 😉