Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka budem na teba mysliet, nech sa babatko ukaze a nech mas radost z malej princeznicky 🙂 a ked to bude dalsi chlapcek tak aj z neho, hlavne nech ste v poriadku
@miskachrumka uz sa tesim s cim prides 🙂
@miskachrumka hlavne prajem zdrave babatko 🙂
Krasny den vsetkym 🙂
pocuvajte to aj vam tak bije srdce?... asi tyzden tak pozorujem ze mam vysoky tep ale nizky tlak
no baby nestiham ani pisat, nie to este aj citat vsetky komentare, to bude tym ze jedno uz doma mame, plus chodim do prace..... no ohladom tych bradaviek (sprava spred 3 stran) priznam sa ze mne sa zmenili predtym aj potom, dvorce som mala svetle, potom mi stmavli, ked som kojila sa zvacsili, ked som prestala mi opat bradavky sa zmensili, plus drorceky mi zosvetlili. teraz pri druhom tehu ich mam opat tmave..... takze asi je to dost individualne.
Co sa tyka posielky, no my mame taku co sa znizuje / zvysuje lozko, nie bocnica..... napr. je nam to dost jedno, co ide hore / dole, pretoze po leziacky som nikdy nekojila, mala tak nechcela jest, takze ziadne presuvanie 50 cm z postielky do postele, pekne krasne posadenie sa a tak kojenie.... dobre bolo ze ked bola uple malicka sme ju mali vysoko v posielke a nemuseli sme sa tolka zohnut, ked sa zacala pretacat a mrvit sme ju dali nizsie 🙂
@saranata Ahoj mne nic len moja sesternica má tento problém a ked čakala svojho malého ju poslali endokrinologovi a mna sa tiez pýtala či Som bola tak som chcela vediet či sa tam chodi štandardne alebo sama si to mám potešiť. Pretože aj na hematologii má neposlal môj Gynekolog ale moju Maminku to napadlo a zistili mi zlu zrazanlivost proste v dnešnej dobe neni spoľah na lekárov
@miskachrumka @porinka držíme dnes moc moc palčeky!!!
@miskachrumka no ako si dopadla chlapec - dievca 🙂 dufam ze vsetko dobre dopadlo!!
@miskachrumka
držíme vám palečky, tfuj tfuj tfuj 🙂
Baby je pravda ze v piatom mesiaci sa ma robit ekg vysetrenie? A koho matky alebo babatka??
@bobi3
k tej postieľke sa ešte vrátim, sestrin malý má teraz rok a pol, už ho dávali spať do prenosnej postieľky, lebo v klasickej byť nechcel, ale v noci sa proste zobudil, a museli si ho dať k sebe do postele. Tak to sestra vymyslela tak, že dala dole bočnicu, prisunula postel, rošt dala zarovno manželskej postele a malý je v podstate pri nej. 😉
A pre to zohýbanie sa k mimču by som kúpila polohovateľnú, ale ani to sťahovanie nie je od veci...len stále neviem, na čo sa dajú na postieľkach tie "sprušle" či ako to nazvať, vyšroubovať, na tej čo si dala link, sa dajú dokonca tri, inak som videla len dve 😕
@19vierka84 ahoj tak ty stale berieš kyselinu listovu?? a ako sa volá.. (teda čo je to za produkt?) femibion?lebo v tomto čase by sa mali brat nejake nenasytene kyseliny kvoli vyvoju mozočku... a magnézium ake berieš? ževraj by tam nemalo byt umelé sladidlo .. ja som z toho mala hnacku.. no musim sa spytat lekárky lebo ani v lekárni ti nevedia povedať aby si si všetko hladala na internete a dozvedáš sa také veci ktoré oni samé nevedia.. ja keby som nebola na tej amniocentéze v nemocnici ani by som nevedela že umele sladidla sa nemôžu.. teraz som nejaka chora a rozhodujem sa ci mam ist na PN ked v piatok je uz volno.. jaj tak si dávam na seba pozor a aj tak som ochorela.. chcem sa ta spytat este ohladom pohybov.. ty stále cítiš pohyby? alebo len niekedy.. ja sa tak bojím.. niekedy necítim vobec ( no možno si to len v práci neuvedomujem) všetko dobré ahoj.. si z Blavy?
@miskrachrumka dievča, ja som už zvedavejšia na tvoj výsledok pohlavia, než ty sama 😀
a včera večer sme zase krásne kopkali...sa hrozne vytešujem, že sa to už aj u mňa konečne začalo...je to nádherný pocit 😀 😀 😀
Všetky babule idem urobit tabulku aj s doplnenim co cakate ci dievcatko alebo chlapceka. Tak mi prosim Vas napiste postu, nech mame lepsi prehlad. 😀 😀 Hodim to potom do albumu.
@porinka ja som sa o tej postieľke bavila so sestrou, má ani nie ročného syna, tak tie polohovateľné rošty sú dôležité, ale že tú bočnicu ona nemá a ani jej nechýba, tak neviem 😒 tie vyberateľné tyčky sú, keď dieťa už vie chodiť, tie tyčky sa vyberú a vie si aj samo zliezť z posteľky, nemusíš ho vyberať, hlavne keď má 3 roky a je ťažké ako buk 😀 moja mladšia sestra s tým teraz mala problém, lebo ona tie tyčky vyberateľné nemá, a teraz čaká druhé a nemohla malú (má rok a pol) z postieľky vyberať, lebo sa otvárala, doktor je j zakázal akékoľvek zdvíhania, a tak jej to chýbalo... takže každopádne je to super vec, ak si teda myslela to... ale to už zdá sa majú takmer všetky postieľky, horšie je to už s tou bočnicou 😒

@saranata a mozem Sa spýtať či to nejako súvisí aj s babetkom?